Spring naar bijdragen

Joëlle

Members
 • Aantal bijdragen

  12.450
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Joëlle geplaatst

 1. Joëlle

  De toekomst van Credible

  Ik kan het niet laten om ook weer even in te loggen. Ik heb ontzettend veel te danken aan Credible, het heeft mij echt gevormd in m'n tienertijd als christen. Juist daarom ben ik nu een van de schrijvers voor het eerder genoemde Huis van Belle (waar ik overigens de fantastische Crediblesmileys mis, niemand die me snapt als ik of doe ), omdat ik die meiden hetzelfde gun als wat ik heb mogen ontdekken hier. Ik kwam hier destijds als dertienjarige meiske binnen. Ik heb heel veel geleerd over het geloof, maar ook van alle andersdenkenden. Het heeft echt bijgedragen tot wie ik nu ben e
 2. Joëlle

  Credible.nl 10 jaar

  Een goede reden om mijn neus ook weer even te laten zien. Van harte met de 10 jaren! Oh, en om even te memoreren.. Credible (en daarmee de gebruikers) is toch mijn hele tienertijd een soort goeie vriend geweest bij wie ik veel kwijt kon, veel van geleerd heb en door gevormd ben. Had het zeker niet willen missen en hoop dat de site en het forum nog vele anderen zo tot zegen mogen zijn.
 3. Wij hebben via de woningstichting een huisje toegewezen gekregen vorig jaar via loting. Daar woont mijn vriend nu in. In september gaan we trouwen en trek ik er bij in, bijna een jaar nadat we de sleutel van dat app. kregen. Op het moment dat we trouwen moet ik nog 2 jaar studeren. Op Funda staan veel huizen te huur en ook viavia (kerk bijv) kun je aan koophuizen die te huur staan komen. Mensen willen graag dat hun leegstaande huis verhuurd wordt, scheelt geld en leegstand is nooit fijn. Zeker met zulke viavia dingen die onderling geregeld worden kun je een prijs afspreken die nog onder de hu
 4. Over precies 23 weken zijn lief en ik getrouwd. <3
 5. Oooh, wat leuk Dagmar! Hier inmiddels begonnen met de eerste versie van de gastenlijst. Wat is dat moeilijk zeg.
 6. Ik kan het begrijpen dat je blij bent^^ En jij ben 'nog' maar 22? Maar jullie zijn ook al 4jaar samen, las ik in "goede tijden, credible tijden.. Ja, dat hoor ik vaker nu, maar ik had best al eerder getrouwd willen wezen hoor. In mijn omgeving zijn er ook best veel die al jonger getrouwd zijn, 19, 20 en zo. Mijn beste vriendinnetje is vorig jaar op haar 21ste getrouwd bijvoorbeeld. Heerlijk, heb je nog echt een heel leven samen. Heb er zo veel zin in! @Jalikaatje Waarschijnlijk begin september. Maar mijn moeder begon ook al dat mijn broertje dan net z'n eerste weken op de middelbare s
 7. Whoohoo, ik kan volop in dit topic gaan posten aangezien m'n lief met de jaarwisseling op z'n knieën is gegaan en aan mijn (en zijn) linkerhand nu een prachtige ring prijkt.
 8. Persoonlijk vind ik dat de voorganger daar niets mee te maken heeft. Maar ik kan me wel voorstellen dat als je vragen hebt als 'is het verstandig om met een niet-gelovige een relatie aan te gaan' het verhelderend kan zijn om een gesprek met een voorganger, ouderling oid te hebben. Zelf heb ik er echter nooit echt behoefte aan gehad. Wie weet dat daar nog verandering in komt als we ooit huwelijkscatechese gaan volgen, maar voorlopig niet.
 9. Joëlle

  Kerst outreach 2011

  Gaaf dat dit nog steeds doorgaat! Ik heb het ook een aantal jaar gedaan en het is echt een toffe actie.
 10. Volgens mij is dit echt een verschrikkelijk doorgeslagen discussie. Waarom moet een Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand een stel trouwen waar hij/zij op tegen is? En waarom zou je als homostel getrouwd willen worden door iemand die tegen jouw trouwerij is? Ofwel: de BABS wil het stel niet, het stel wil de BABS niet. Als de gemeente er gewoon rekening mee houdt en een andere BABS toewijst is het probleem opgelost, toch?
 11. Mijn lief en ik vierden gisteren ons 4 jarig samenzijn. :) Maar naar voor jou en je vriend Floes! Lijkt me helemaal niks.
 12. Dat lijkt me echt heel naar. Wij zijn maandag 4 jaar bij elkaar. Helaas heb ik tot vet laat school en zijn we ook dit hele weekend bezet (er komt 13 man logeren in zijn huisje ), maar ik hoop dat we in elk geval lekker een avondje kunnen bankhangen of zo.
 13. Joëlle

  Nieuwe Bijbel in straattaal

  Ik vind dit een leuk initiatief. Ben benieuwd hoe het aanslaat bij de doelgroep.
 14. Met een groepje ben ik sinds september bezig geweest een projectplan voor te bereiden om naar de Kilimanjaro in Tanzania te mogen (schoolopdracht), maar er was ook een ander groepje en die heeft de reis gekregen. Ondanks dat wij we best onderbouwde en meest uitgebreide plan ooit hebben ingeleverd. Baal baal baal baal baal.
 15. Joëlle

  Fotografie - de hardware

  Het is geen hardware vraag, maar hier zitten wel de meeste fotografen... Mij is gevraagd om de begrafenis van mijn oma vast te leggen voor de familie in Canada. Hoe zouden jullie zoiets aanpakken?
 16. Joëlle

  [Speltopic] Weerwolven IV

  Lucrezia keek vanuit het venster van haar kamer over de stad heen. Ze genoot van de flakkerende lichtjes die dansten op het water. Morgen zou ze zelf een tochtje maken met een gondel over de grachten. Maar eerst wilde Lucrezia slapen. Het grote hemelbed zag er aanlokkelijk uit. De lange, verkwikkende slaap zou een goede voorbereiding zijn op haar missie de familienaam te zuiveren. Dat bal van morgenavond was een boel politiek gekakel en inhoudsloos lief doen, iets wat Lucrezia verachte en haar veel energie kostte. De slaap overmeesterde haar en bracht een diepe, droomloze nacht met zich mee.
 17. Tan heet als ik het goed heb sweet little lie hier.
 18. Volgens mij hebben alleen vrouwen last van dit soort stress. Mijn oplossing zou zijn: naar geen van allen gaan en zien wat er gebeurd. Dat is juist (deels) de oorzaak van mijn gestress.. Vergaderingen die eindelijk gepland zijn en vervolgens komt er niemand opdagen. Groepsgenoten die het niet nodig vinden om bij elkaar te komen want we overleggen wel via de mail. En zelf niet terugmailen. En dan heb ik nog net genoeg verantwoordelijkheidsgevoel om de opdracht die om 18u ingeleverd moet worden om 17.50 te maken en op te sturen. Omdat ik zelf ook de sjaak ben anders. Als iedereen nou eens do
 19. Pfoehee, college is net twee weken bezig en ik ben nu al helemaal mallotig van de drukte. Probeer maar eens in 5 verschillende groepen te werken en allemaal willen ze regelmatig vergaderen...
 20. Dat is dan ook waar de leidinggevende, die in de jaren er na in charge kwam, aan dacht toen hij een groot aantal sterfgevallen zag staan. Zegt hij tenminste.
 21. Volgens mij zijn er in die gehele periode totaal 34 jongens overleden. Het gerucht is nu dat er 20 opzettelijk zijn gedood. De overige 14 kunnen heel goed een natuurlijke dood zijn gestorven, maar ook dat moet onderzocht worden.
 22. Is voor mij dus heel gewoon. Het is echt niet zo dat ik er heel de tijd op aan 't spelen ben of zo. Ik pak hem op 't moment dat de schriftlezing start en daarna gaat 'ie ook weer m'n tas in. Is in weze toch niet anders dan een papieren bijbel meenemen? Ik heb ook een bijbel bij me, alleen dan digitaal.
 23. Ja, zo gaat dat bij ons nog steeds. Alleen is 'bandje' vervangen door 'via internet' en is een cd ook mogelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid