Spring naar bijdragen

FIieko

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

Berichten geplaatst door FIieko

  1. Oke dit is werkelijk te triest voor woorden @Willempie@Barnabas
    het account van DBI is niet gehackt zoals FV beweerd. Noch zou het forum gehackt zijn. FV moet echt eens een keer ophouden die trols te verdedigen omdat er één comment van één kopie account opspringt naar de mega slang DBI. Dat is niet hackibg, dat is de letter l veranderen in een hoofdletter i.

    Hopper is een trol, en een hele nare trol om precies te zijn. Die persoon plaatst comments op zo'n manier om reacties uit te lokken. DBI is een grotere slang, nog sneakier. Echt een viespeuk dat mensen van het geloof wil afkicken.

    FV aan de andere kant is zo blind als een mol en zou in de tuin van Eden niet alleen verleid worden door de slang, maar er zelfs mee dansen en een thee kransje mee houden. Zo nederig, zo blind en zwak is eigenlijk niet meer Christelijk, maar gewoon dom.


    FV komt op mij over als iemand met een handicap. Niet dat dat erg is, maar het valt op. Mischien moet ik toch maar even blijven. Gaat leuk worden. :B  FV dansend met de slangen en ik de slangen pesten op de meest nare, onbeschofte en smerige manieren. Ik ga FV zijn theekransje met de slangen in de tuin van Eden verpesten. LOL. Zodra ik tijd heb gooi ik stenen, poep en wat niet meer naar dat thee kransje van hem. Trolling is fun! FV doe maar vast een regenpak aan, er gaat een giertank aan stront komen. En nee FV dit is geen vpn.:ph34r:

  2. Na een gigantische rant en exploderende en vooral niet nederige woede moet ik toegeven dat ik een behoorlijk Karen ben geweest de afgelopen 3 dagen. Niet iets om met trots naar terug te kijken.
    Ookal neem ik niet terug dat hier leden zitten met andere doelen, jullie kunnen er goed mee omgaan. Ik niet. Daarom hoor ik hier (nog) niet.

    Ik heb respect voor iedereen van jullie, dat jullie zo nederig, respectvol en geduldig zijn. Ik moet nog veel leren. Het is fasinerend hoe jullie respectvol met iemand in discussie gaan zonder dat er een woordewisseling valt.

    @sjako
    bedankt dat je zo redelijk met mij bent geweest. Het doet me pijn om terug te lezen hoe ver ik was doorgeslagen. Ik hoop niet dat ik jou, of iemand hier pijn heb gedaan. Maar ik weet zeker dat ik dat wel heb gedaan.

     

    Ookal is dit niet mijn forum en ben ik amper actief geweest, de angst en de obsessie dat dit zou eindigen  zoals Christelijke reddit pagina's steeg me helemaal naar het hoofd. Vooral omdat er binnen een uur op een heel sneaky manier op mijn eerste post werd getrolt 2 maanden terug. Fora en dat soort dingen zijn mischien niet echt mijn ding.
    Ik doe liever wat anders, maar door de obsessie om dit aan te pakken dacht ik: ik ga hier heel veel tijd voor vrijmaken. Ik was doorgeslagen en zag het mischien niet helemaal helder meer. Langdurig slaapgebrek zal hier ook wel een rol in hebben gespeelt. Maar is geen excuus.

    Ik kan me beter weer richten op houtbewerking met een bijbel studie koptelefoon op. ik moet nog veel leren.

    @Flawless victory
    je bent zo nederig en respectvol en geduldig. In één woord: wow!  @Barnabas
    @Willempieen alle anderen, ik had jullie hier nooit in mogen sleuren. Ik heb getrolt en hard getrolt om bepaalde leden die ik achte als destructief, weg te krijgen. Dat was fout.

     

    Flieko

  3. 33 minuten geleden zei Madeliefske:

    Maak je geen zorgen. We zijn bijna van de DBI af. De lastige trol zal snel verdwijnen. Het lijkt erop dat Sjako werkt met een systeem van punten, dus DBI zal zeker weggaan.

    Ooh echt? OopsX| Nou dan is het gewoon een kwestie van comments rapporteren waar hij iets te opvallend begon te trollen. Hij speelt het slim, maar hij valt nog welleens door de mand. Nou, tja. Dus al die kanonslagen waren helemaal niet nodig geweest:? FAIL het gaat dus om punten. Ik dacht serieus dat de mod niet welwillend was.

  4. 2 uur geleden zei Madeliefske:

    Met zo'n slapjanus moderator als sjako aan het roer, kan DBI ongestraft doorgaan met het pesten/trollen. Sjako is niet moderator waardig.

    mod sjako: ik bepaal zelf wel bij wie ik ingrijp. Een moderator slapjanus noemen pik ik dus niet. Dus strafpunt.

     

    2 uur geleden zei Willempie:

    Correct. Maar dan moet je eens opletten hoe snel hij wakker wordt als er iets negatiefs wordt gezegd over zijn sekte.

    mod sjako: onnodig beledigen van de moderator is niet toegestaan. Strafpunt.

     

  5. 16 uur geleden zei Dat beloof ik:

    En kenmerk van schizofrenie is : onlogische gedachten. Geen wonder dus,  dat je bent gaan geloven.

    Verder is het verhaal duidelijk verzonnen.

    @sjako
    ga je nog aan het werk? Je komt niet van mij af totdat je die kneus een ban hebt gegeven. Kan toch niet! Hij maakt mensen hun levensverhaal verhaal belachelijk. Ik trol die kneus wel weg, want dat mag hier toch? Die kneus trolt nieuwe leden weg since 2016@Dat beloof ik

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid