Spring naar bijdragen

Yours

Members
 • Aantal bijdragen

  170
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Yours

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dat denk je dan, dat je rust hebt. Niet dus. Eerst is het wachten op een volgende mogelijkheid tot reïncarneren en dan word je weer met dezelfde jij, die je in dit leven bent, geconfronteerd. Dus er uit stappen is absoluut geen optie.
 2. Wedervraag: Denk je dat het aangewaaid komt als je op de bank blijft zitten?
 3. Je kunt wat dat betreft alleen maar je ego verliezen als je dat eerder in positiviteit hebt opgebouwd door het goede te doen. Daar zijn hier al wat voorbeelden van voorbij gekomen. Dus steek je handen uit de mouwen en doe iets wat goed is en tevens goed voor jou voelt!
 4. Bedankt dat je voor mij opkwam, HJW 💐 En Monachos bedankt voor de verduidelijking 👍💐 Ik zie het met lede ogen aan.
 5. Als je ziet wat het uiteindelijke doel is van Israël, dan gaan ze gewoon ‘tot het gaatje’ en mogen anderen het daarna opknappen. Zie het nu volgende bericht: “Israëlische minister van Defensie Gallant: einddoel is beëindigen Israëlische verantwoordelijkheid Gaza”. “Het eerste doel is het vernietigen van de infrastructuur van Hamas, gevolgd door een tussenfase met daarin "operaties met een lagere intensiteit", waarbij "weerstandshaarden" worden geëlimineerd. "In de derde fase moet Israëls verantwoordelijkheid voor de Gazastrook worden beëindigd en een nieuwe veiligheidsrealiteit
 6. Wat ik waarneem is dat door ‘oog om oog, tand om tand’ haat met haat vergolden wordt. Van beide kanten. De militaire infrastructuur is in Gaza helaas verweven met de burgerlijke infrastructuur. Ik zie dan ook duidelijk hoe heel het ghetto Gaza nu zo langzamerhand verandert in één grote hoop puin, binnen welke hekken straks geen mens meer kan leven. Hoe denk je dat de toekomst van de getraumatiseerde Gazanen er straks na deze te verwachten lange oorlog uitziet, als ze het al overleven? En denk jij dat Israeli/Joodse mensen zich, waar ter wereld dan ook, zich ooit nog veilig zullen kunnen
 7. Ik zie allemaal camera’s op afstand. Maar het daadwerkelijk leed dat Israël in Gaza aanricht niet: al die wanhopige, hongerige, dorstige, gewonde Gazanen die zich geen raad meer weten en continue gebombardeerd worden, ook in het zogenaamde veilige zuiden. En de inmiddels zwaar getraumatiseerde kinderen zie ik ook niet. Inmiddels zijn er al 8000 doden in het ghetto Gaza geteld. Je gaat uiteindelijk wel gewoon voorbij aan al het leed dat Israël (ook) aanricht. Kun je dat rijmen met een volgeling van Jezus zijn, Willempie?
 8. Als iedereen zich dit nu eens zou realiseren.
 9. Hermanos schreef daarna: Wat ik bedoel is wat Dat beloof ik even later schreef: Het is de joodse God tegen Allah. De Joodse religie (er)kent Jezus Christus niet; binnen de Islam kent men Jezus wel, maar niet zijn werkelijke betekenis.
 10. Niemand zal de oplossing die ik aandraag aanvaarden: Het ‘oog om oog, tand om tand’ laten varen. Want niemand van de betrokken partijen kent Jezus Christus (ècht). Wat zie jij voor oplossing, Willempie?
 11. Er wordt door velen niet begrepen dat er op dit moment alleen maar méér ‘Hamas’ en andere extremistische jihadi’s, niet alleen in Gaza, maar overal ter wereld ‘gekweekt’ worden. Zovelen zijn nu verblind door haat en woede. Met de grondoorlog zal dat alleen maar nog erger worden. Want de Palestijnse bevolking bovengronds kan niet gescheiden worden van Hamas die voornamelijk ondergronds opereert. Ook zullen er zeer vele Israëli’s binnen het grondoffensief het leven laten. Het is tevens de vraag of ze er überhaupt in slagen om gegijzelde Israëliërs te bevrijden. De prijs zal ik elk geval zé
 12. Ik denk dat Hamas niet ‘uit te roeien valt’. Of je moet daarvoor 2 miljoen Palestijnen de dood injagen. Daar is Israël al hard mee bezig, gezien de bombardementen en de onthouding van voedsel en water in de Gazastrook. Ik vrees dat er geen joods mens waar ook ter wereld ooit meer veilig meer over straat kan gaan als dat horror-scenario zich voltrekt.
 13. Yours

  Musiceren

  Dag Petra, Ik denk dat deze puriteinse prediker niet zozeer bedoelt dat de overstromende Liefde vanuit het hart omgezet moet worden in puur zinnelijk genot, maar eerder in de uitwerking via bijvoorbeeld de Zeven Werken van Barmhartigheid die je een paar dagen geleden noemde.
 14. Yours

  Musiceren

  Ik denk dat Jezus op 12-jarige leeftijd al over veel wijsheid beschikte en op basis daarvan die kennis in de tempel in het algemeen onderwees. De inspiratie door de Heilige Geest deed hem in mijn visie dan weer precies het juiste antwoord geven aan/het goede doen bij elk individueel persoon.
 15. Yours

  Musiceren

  Ik constateer dat je wellicht meer van je eigen natuur verwijderd bent geraakt dan (geestelijk) goed voor je is. Jezus had een goed functionerend lichaam van zijn ouders ontvangen en werd vanaf zijn doop in de Jordaan tot vlak voor zijn dood geïnspireerd door de Heilige Geest die hem zijn Woorden deed vormen. Dat jij er dan uiteindelijk van maakt dat hij het vlees geworden (dus toch geen bevruchtende Heilige Geest!) Woord is: be my guest.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid