Spring naar bijdragen

Yours

Members
 • Aantal bijdragen

  200
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Yours

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Yours

  Bekering Christendom

  Het is een illustratie van de verschillende paden die bewandeld kunnen worden. Ik heb er vertrouwen in dat Imko er uit haalt wat voor hem naar hart en verstand goed voelt. Belangrijk is in mijn visie wel dat je je een beetje identificeert. Vandaar dat ik heb aangegeven dat ik God/Jezus niet in de (RKK-) kerk vond, maar in die zin op eigen houtje.
 2. Yours

  Bekering Christendom

  Dag Imko, Welkom op het forum. Hierbij de visie van iemand die ‘het’ niet in de RKK vond, maar die verliet en Jezus letterlijk op eigen houtje vond. Het belangrijkste in het leven is de Liefde die men uitdraagt naar een ander, waarbij het hart en het verstand in balans moeten zijn. In je groei naar volwassenheid zie je nu vooral hoe het volgens jou niet zou moeten zijn. Het zich ongeremd overgeven aan vele zaken in de wereld is dan ook absoluut niet de bedoeling. Beteugel jezelf tevens ook in de minder goede eigenschappen die je nu bij jezelf ervaart. Daadwerkelijk b
 3. Yours

  Forum onleesbaar

  Dag Sjako, Wat verdrietig dat je hond gestorven is. Ik wens je veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Met een vriendelijke groet, Yours
 4. Yours

  Verslaafde partner

  Dag Bluebird, Je geeft er blijk van heel goed te weten wat je wilt. Voor mij zou de grens daar liggen waar de veiligheid van jezelf en de kinderen niet langer gewaarborgd is. Ik wens je veel kracht toe om dit alles te verdragen en tevens veel wijsheid. Met een Hartelijke Groet, Yours
 5. Yours

  Verslaafde partner

  Daarvoor moet je dan weer bij het Forumbeheer zijn die de rubriek ‘Liefde en Relatie’ in deze openbare ruimte heeft gecreëerd. Een ‘vertrouwelijke hoek’ zou wat dat betreft in elk geval al beter zijn.
 6. Yours

  Verslaafde partner

  Als ik over ‘gezellig drankgebruik’ spreek, dan bedoel ik daarmee dat je niets en niemand anders beschadigt (dan hooguit alleen jezelf). Dat geldt niet voor de alcoholist die de echtgenoot van Bluebird lijkt te zijn, die daardoor (ook) haar en de kinderen schade berokkent. Het onderwerp is hier niet (overmatig) alcoholgebruik en de gevolgen daarvan, dus ga ik verder niet in op je bericht.
 7. Yours

  Verslaafde partner

  Het lijkt me een goed idee om je eens te verdiepen in de geschiedenis van o.a. de kerk. Dan lees je over de verstrengeling van kerk en staat om het volk eronder te houden, en o.a. over de moord op de Katharen, de kruistochten, de Inquisitie, en de heksenvervolgingen. En nog veel meer.
 8. Yours

  Verslaafde partner

  De eeuwenlange knevelarij van kerk en staat, ook nu nog in bepaalde landen, heeft het leven van miljoenen vrouwen tot een hel gemaakt/maakt het dat nu nog. En heeft geleid/leidt tot vernedering, mishandeling, verkrachting en moord van veel van hen. Het is dan ook goed dat dit nu allemaal aan het licht komt en besproken kan worden. Zodat uiteindelijk de juiste beslissing genomen kan worden.
 9. Yours

  Verslaafde partner

  Dat is de werking van een forum. Er wordt vanuit de eigen kennis en levenservaring gereageerd op wat er hier als probleem wordt neergezet. Ik wil je er daarnaast op wijzen dat het een van de vele adviezen is die ze van iedereen zal krijgen aan wie ze dit voorlegt. Dan loop je het risico dat je ook een dergelijk advies krijgt. De beslissing is en blijft echter aan Bluebird.
 10. Yours

  Verslaafde partner

  Als die man ‘een gezellige dronk’ over zich zou hebben, zou er geen enkel probleem zijn. De situatie ligt echter anders. Ze geeft hem tevens ook niet zomaar helemaal op. Lees Bluebirds berichten nog maar eens. Dan kun je tevens ook lezen dat de man al een relatie achter de rug had, waar dezelfde problematiek speelde.
 11. Yours

  Verslaafde partner

  Dat laatste is het belangrijkste. Maar het is nogal wat als je zegt: “verlaat je man”. Hoe eerlijk ik dan ook zou willen zijn, dat zou ik voor me laten. Dat God/de kerk vroeger beslisten dat je de ander never nooit mocht verlaten, zelfs als je verschrikkelijk mishandeld werd, is eeuwenlang de norm geweest. En je kon die beslissing als vrouw (met kinderen) al helemaal nooit nemen, vanwege de economische afhankelijkheid. En dat was allemaal wel goed? Naar het nu: Het mag nooit een lichtvaardige beslissing zijn en er moet lang en intensief over nagedacht worden. Maar er zijn
 12. Yours

  Verslaafde partner

  Ik hoor werkelijk In geen van deze categorieën thuis. Ik voel me echter zeer betrokken bij deze vrouw en haar kinderen en zeg eerlijk en oprecht en tevens vanuit nogal wat levenservaring wat ik ervan vind. Wat Bluebird uiteindelijk besluit is natuurlijk aan haar.
 13. Yours

  Verslaafde partner

  Dag Bluebird, Alles overziend denk ik dat je er goed/verstandig aan doet om deze man, al wil je nog zo graag dat de relatie stand houdt, omwille van jezelf èn je kinderen te verlaten. Want tegen de welhaast demonisch te noemen krachten die hij laat zien, is geen kruid gewassen en is er op termijn absoluut geen perspectief. Maak je geen zorgen over ‘Gods wil’: die heeft het beste met een ieder voor. Je man geeft blijk dat niet met jou hebben en evenmin met zijn bloedeigen kind. Dat creëert een (ook) in de toekomst onveilige situatie voor jou en àlle kinderen. Ga dan ook in je kr
 14. Dag Robert Frans, Ik kan mijn bericht met mijn verzoek aan jou nu zeker nog wijzigen als ik dat zou willen. En wel via de drie puntjes bovenaan…. Kies dan: Bewerken. Dag Monachos, Nog niet gelukkig. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe de verschillende forums precies werken. Maar voorkomen is in elk geval beter dan genezen…… Sorry, Petra, voor de onderbreking van dit interessante topic.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid