Spring naar bijdragen

Yours

Members
 • Aantal bijdragen

  111
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Yours

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Doordat ik zelf op volwassen leeftijd een ervaring van Liefde, Harmonie en Schoonheid kreeg, waardoor ik opnieuw met de Bron verbonden werd, wéét ik dat reïncarnatie aan de basis van ons bestaan ligt. En dat ieder mens aan deze Wet is onderworpen. Uiteindelijk zal iedereen deel hebben aan de genade èn Liefde van Jezus Christus. Het leven is in die zin een puur individueel proces dat elk mens in zijn/haar eigen tempo doormaakt.
 2. In mijn visie heeft iedere ziel/geest de eigen weg te gaan via verschillende incarnaties als man/vrouw. En afhankelijk van je afstemming na de dood kom je daar terecht waar je op dat moment staat binnen het veld van goed dan wel kwaad. Uiteindelijk zal de Alverzoening echter de eindbestemming van elk mens zijn zoals ook de BDE’er daar bij zijn uittreding iets van waarnam in de ‘Stad van Licht’, waar men dat geluk als individuele ziel nauwelijks kan bevatten.
 3. Dag Maarten, Interessante video waar je een goede beschrijving van geeft. Allereerst is daar de levensschouw, waarbinnen men geconfronteerd wordt met het gevoel van jezelf èn van anderen in je (geleefde) leven. Zoals je bent ga je over: de ‘afstemming’ waar je terecht komt ligt in je eigen handen. Altruïstische daden brengen je inderdaad een ‘level’ hoger. Opvallend vond ik ook de beschrijving tot in detail van het leven èn gebeurtenissen waar deze mens vòòr zijn geboorte voor kon kiezen, o.a. of hij man of vrouw wilde zijn en bij welke ouders hij geboren wilde worden.
 4. Yours

  God is liefde

  Ik wil het volgende aan het bericht van Hetairos toevoegen: Wat Dat Beloof Ik in mijn visie doet is proberen mensen af te breken, wat een ieder in negatieve zin parten speelt. Dat is dan ook precies de reden dat ik nooit een gesprek aan ben gegaan met DBI. Ik ben dan ook benieuwd naar hetgeen hij ooit in deze zin beloofd heeft.
 5. Welkom op dit forum. Mag het ook in kleine letters? Het komt wat schreeuwerig over zo. In je avatar staat dat je Jezus volgt, “alle variaties daarvan”. Welke Jezus heeft uiteindelijk jouw voorkeur? En wat bedoel je met “hemelwerker”?
 6. Yours

  Spiritueel Bijbellezen

  Wanneer jij een fundament scheef vindt, betekent dat niet dat dat ook zo ìs. En al helemaal niet dat van Petra. Dat fundament is nog altijd de Liefde en beslist géén emoties als boosheid, frustratie enz.
 7. Yours

  Spiritueel Bijbellezen

  Met alle respect, Berjan, maar wie ben jij om Petra’s fundament of van wie anders ook, af te breken?
 8. Yours

  Spiritueel Bijbellezen

  Prediker 3-3: Er is een tijd om af te breken en een tijd om op te bouwen. Je bent hier aan het afbreken, Noppert. Wellicht kun je beter opbouwen, dan komt er nog wat van de wereld terecht. In elk geval zou je na moeten laten om Petra af te breken, want die heeft werkelijk een hart voor andere mensen in haar lijf.
 9. Yours

  Wel en wee topic

  Dank voor het openen van dit topic, Petra.🌹 Langs deze weg wens ik HJW veel sterkte en Van Harte Beterschap toe. 💐
 10. Yours

  Spiritueel Bijbellezen

  Ik kon er niet omheen en kreeg tevens een soort van overzicht: niet in detail, maar globaal. Als de Bron/het Paradijs eenmaal verlaten is, voel je je verloren. En als een onbeduidende mier binnen het immense heelal. De onpersoonlijke wet van reïncarnatie doet wat die doet en laat je overal terecht komen. Keer op keer creëer je jezelf een God, die natuurlijk niet te vinden is. Deze weg leidt tevens tot veel kwaad en lijden. Daarbinnen werkt ook de wet van Oorzaak en Gevolg: wat je schept zult je beleven. Door vanuit het hart te leven, je gezonde verstand te gebruiken en je tot het ui
 11. Yours

  Spiritueel Bijbellezen

  Dag Willempie, Vanuit de Bronervaring die ik gehad heb mag ik weten dat de waarheid eenvoudig is. Die is er echter Één vol Liefde, Harmonie en Schoonheid welke geen moment verveelt en waar je puur van geniet. We moeten daartoe zeker geestelijk groeien om dat te kunnen bereiken. Maar dat betreft een innerlijke groei. En geen strijd 'op leven en dood' zoals we hier op aarde vaak voeren qua oorlog en debatten. Die leiden juist tot de haat, de wrok en de jaloezie die we achter ons moeten laten. Weet je nog dat we het elders hadden over de Alverzoening? Ik weet dat hetgeen jij diep van b
 12. Yours

  Spiritueel Bijbellezen

  Absoluut gaat het over het geestelijke. Maar de strijd die er uit voortkomt kan helaas vaak niet echt christelijk genoemd worden.
 13. Yours

  Even voorstellen: hi!

  Wat heftig, LynMari. Van Harte Beterschap toegewenst.💐
 14. Yours

  Spiritueel Bijbellezen

  Hoe moet ik anders spreken dan in de ik-vorm…. Het draait om Christus zeg je. Maar jij schroomt niet om het zwaard in die zin te brengen. Je bent dan als het ware zijn plaatsvervanger. Dat wat jij aanhaalde kan echter alleen Jezus zelf doen. Wij als mensen zullen toenadering tot elkaar moeten zoeken.
 15. Yours

  Spiritueel Bijbellezen

  Als ik zo geleefd had als jij hier nu aanhaalt, dan had ik never nooit wedergeboren kunnen worden. En aldus het Licht en de Liefde van de Bron kunnen ervaren zoals mij ten deel is gevallen. Dat alles kon dus gebeuren doordat ik de bijbel niet letterlijk, maar op een spirituele wijze las.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid