Spring naar bijdragen

HJW

Members
 • Aantal bijdragen

  3.115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over HJW

 • Rang
  CrediRog

Recente profielbezoeken

9.845 profielweergaven
 1. HJW

  Israël 2018

  Je hoeft geen judaïst te zijn om jouw sektarisch antisemitische gif te doorzien.
 2. HJW

  Israël 2018

  Het is meerdere mensen wel duidelijk wat je doet.
 3. HJW

  Israël 2018

  Ik zie blind fanatisme. Rucksichtslos. Dat fanatisme jou niet onbekend is, is mij bekend. Er wordt nergens gezegd dat Fritsie tot het doden van joden oproept. Je hoeft niet alles te ridiculiseren. Antisemitisme is breder dan dat. Het is en blijft gif wat hij spuit.
 4. HJW

  Israël 2018

  Is niets overdreven aan. Het enige overdrevene is het gif van Fritsie. Daar heb jij geen moeite mee ?
 5. HJW

  Israël 2018

  Het is puur antisemitisch gif wat @Fritsiehier allemaal neerkalkt. En het is niet sluimerend, het is veel erger dan dat. Het is een walgelijke vertoning.
 6. HJW

  De hel

  Hoe heb je dat ontdekt ?
 7. HJW

  De hel

  Nee. Niet Jomanda. Gewoon in zijn algemeenheid. Vraag is of je een boek als leidend neemt of ook persoonlijke ervaringen. En wat als die ervaringen niet overeenstemmen met het boek. Wat is dan leidend ?
 8. HJW

  De hel

  Maar wat als buiten de kerk en de bijbel om er een wonderbaarlijke genezing plaatsvindt ?
 9. HJW

  De hel

  Dat was de vraag niet. Je begint te ontwijken.
 10. HJW

  De hel

  En de ervaringen worden getoetst aan het boek ? Want wat als de ervaringen afwijken van het boek ? Geloof je dan de ervaringen of het boek ?
 11. HJW

  De hel

  Dat gaat daar helemaal niet over. Het gaat over mensen die zichzelf (in hun geloofsleven) beter achten dan een ander. En daarvan ben jij een sprekend voorbeeld. Dat was helemaal het punt niet. Punt was dat er veel verdeeldheid is onder christenen, over allerlei teksten. Daar dan even de JG uitpikken is bewust misleidend. Waarom moet dat in een boek staan ?
 12. HJW

  De hel

  De opmerking ging over de vele verschillen in christenland. En om dan jouw andere geloof te stellen tegenover de JG's en dan te stellen dat jij Jezus verkondigt en zij niet.........dat is bewust misleidend. Er hoeft niemand gered te worden, en dat is dan weer tegen het zere been voor veel wettische christenen.
 13. HJW

  De hel

  Nee hoor, want jouw mening wijkt van vel christelijke stromingen af. Dus dit is een onjuiste voorstelling van zaken en geeft blijk van superioriteitsgevoelens. Lucas 18 verduidelijkt hoe Jezus daar over denkt.
 14. Ja, bij mij is dat anders. Alles wat ik hier weergeef, zijn mijn gedachten en overtuigingen en niet de absolute waarheid. Lees voor de duidelijkheid mijn bijdrage in het topic over de verering van Maria. Ik geef aan Thorgrem aan dat ik het mooi vind wat het voor hem/jullie betekent. Zelf heb ik helemaal niets met de vermeende eeuwige maagdelijkheid van haar. Ik geloof er zogezegd geen bal van. Maar voor jullie is daar iets van God aanwezig, in haar verering. God laat zich voor jullie kennen in de Maagd Maria. Dat dat geheel buiten mijn visie is (de maagdelijkheid), daar trekt Go
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid