Spring naar bijdragen

Jacobus

Members
 • Aantal bijdragen

  1.089
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Jacobus

 • Rang
  CrediBakvis
 • Verjaardag 29-04-1940

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Aan de kust.
 • Religie
  Geen.
 • Beroep
  Gepensioneerd.

Recente profielbezoeken

2.979 profielweergaven
 1. Dan wordt Antoon uit de ouderlijke macht gezet. https://www.ad.nl/tilburg/tilburgs-jehovastel-uit-ouderlijke-macht-voor-weigeren-bloedtransfusie-zoon~a4d4cf18/
 2. Ahh, onze vriend Tas Walker weer eens; https://www.noanswersingenesis.org.au/a_dump_on_aig's_tas_walker.htm https://newscientist.nl/nieuws/sporen-rots-mogelijk-nieuw-bewijs-oudst-bekende-leven-op-aarde/
 3. Soms bekruipt mij het gevoel dat ik beet genomen wordt. Jij bent gewoon een ongelovige die ons in de maling neemt en je suf zit te lachen.
 4. Ja, ik heb dat niet gelezen daarom vraag ik je er naar. Ik zit al twintig jaar in dat wereldje en zou het toch ergens tegengekomen moeten zijn. Helaas niet. Moet toch een rel geweest zijn.
 5. Wat een goede grap Antoon. Dat had je wel op moeten schrijven toen je het las. Je kon er vergif op innemen dat we zouden vragen naar de bron.
 6. Nou daar zullen jullie dan wel trots op zijn, het aantal JGers in Nederland loopt sinds 2005 namelijk langzaam terug. Het gaat niet over wat jij in deze 'geloofd', maar wat je weet. Studenten zijn volgzame sukkels (in geologie en biologie dan), volgens jou?
 7. We vinden nu nog de geraamten van Dinosauriërs dus dat zal in het verleden niet anders geweest zijn. Als er geraamten van mensen en dinosaurussen in de zelfde aardlaag gevonden worden, is het duidelijk een ander geval. Christenen (en moslims) geloven enkel dat ze samen geleefd hebben om de bijbel gelijk te kunnen geven. Of geloof jij dat duizenden niet religieuze biologen over de hele wereld een potje zitten te jokken?
 8. De uitzondering op de regel zoals je zelf ook wel beseft.
 9. https://nl.wikipedia.org/wiki/Behemoth_(Bijbel) Wil jij beweren dat mensen niet in de meeste gevallen het geloof van hun ouders hebben?
 10. Uitzondering die de regel bevestigd. Het doet er niet toe of mijn keuze de juiste is? Bijzonder! 66 miljoen jaar geleden stierven de dinosauriërs uit, betekend dat, volgens jou, dat het verhaal van de ark ook in die tijd speelde? https://nl.wikipedia.org/wiki/Dinosauriërs
 11. Ik vraag niet of jij weet wat goed voor jouw is maar hoe jij weet dat jouw keuze de juiste is? Wezenlijk verschil lijkt mij. En nog iets, wat een mens geloofd wordt negen van de tien keer bepaald door zijn ouders.
 12. Maar hoe weet je dat jouw keuze de goede is? Dat denken ze namelijk allemaal te weten. Zelfs ik denk dat ik de juiste keuze gemaakt heb. Na jaren twijfelen dat dan wel weer. Goden bestaan niet, en als ze wel bestaan bemoeien ze zich niet met dit universum. Dit is geen dogma hoor. Antoon, jij bent de specialist hier, ben benieuwd naar jouw uitleg. En vermoedelijk nog wel een aantal meelezers.
 13. Vooral dat laatste woord heeft al heel wat ellende veroorzaakt. Voor mij bestaan geen dogma's. Uit angst worden ze 'ondiscussieerbaar'. Je zal eens op andere gedachten gebracht worden. Dat kan niet want ik heb gelijk. <- = PUNT. GEEN DISCUSSIE! Zo zijn al die denominaties ontstaan. Geen discussie. Ach ja, de zieltjes. Ze zitten zo verkeerd. Inplaats van naar Antoon te luisteren zitten ze maar te onderzoeken en feiten te verzamelen. Soms blijkt dat het toch anders zit en moeten ze weer hun heilige geschriften veranderen. Dan heeft Antoon het maar makkelijk, zijn schrift heeft
 14. Volgens mij ben jij wel geïnteresseerd in evolutie Fundamenteel? https://nos.nl/artikel/2271587-eerste-mobiele-organismen-leefden-2-1-miljard-jaar-geleden.html
 15. Hoe kunnen mensen die toen leefden nu weten of de hele wereld onder water stond? Was het estuarium niet hun hele wereld? Ze hadden nog geen satellieten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid