Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
  • Aantal bijdragen

    4.226
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Thinkfree

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Religie
    God alle eer.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Een narcist vind zichzelf onterecht belangerijker dan anderen, de duivel is een narcist. De meeste atheïsten zijn narcisten, die kijken neer op 'domme gelovigen'. Een narcist zou jou die keuze niet geven, daarnaast heeft er ook nog een zondeval plaats gevonden. Zou een narcist vanuit zijn hoge positie naar beneden komen om zichzelf te vernederen en de straf te dragen?
  2. Als God een narcist was, had ie ons niet geschapen. God wil dat jij hem op nummer 1 zet, voor jou eigen gewin. Gods rechtmatig plek staat ver boven de nummer 1.
  3. Je vraagt je af of sommige mensen nog wel nadenken kunnen, sjonge jonge wat kan een mens ver vallen.
  4. Die gaten bestaan alleen bij mensen die het sprookje evolutie omarmen. Ik als creationist geloof niet in een God van gaten, wel in bepaalde wetenschappers met gaten in hun denken.
  5. Zonde van het geld, en wat het enkel bewijst is dat een intelligente al dan niet 'artificial' de legoblokjes op de juiste plaats legt. Het bewijst dan alles, behalve evolutie.
  6. Een man en een man die bij elkaar in bed liggen is een zonde en schande, een man en een man die denken hun zonden te kunnen bedekken door een seculier huwelijk aan te gaan, slaan God twee keer in het gezicht. Ze bedrijven schande en spotten met Gods huwelijk.
  7. Ja en? Je argumentatie wordt zwakker en zwakker. Licht de volgende keer anders even toe wat je precies bedoeld.
  8. Je blijft maar met nietszeggende tijdstippen rondstrooien.
  9. Zonde valt niet te respecteren, gelijk afscheid nemen van die handel is mijn mening. Scheuring is in deze onvermijdelijk.
  10. Nog steeds niets bijzonders, anders dan zijn mening en zijn visie.
  11. Bank is zitmeubel voor meer dan 1 persoon, dus geen stoel/troon.
  12. Ik zie hier mensen hun meningen en gedachten uitwisselen op een respectvolle manier. Ik kan deze uitspraak hieronder nergens ontdekken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid