Fundamenteel 753 Geplaatst 4 maart Rapport Share Geplaatst 4 maart Ik heb liever korianderzaden omdat koriander zo naar zeep smaakt. Net mosselen met friet gemaakt, gebombardeerd met tijm, look en selderbladeren. Dat vocht is de soep voor morgen. Een oase aan zink wat het afweersysteem ten goede komt. Is er iets beter dan mosselen, friet en verse mosselsaus? Petra. en Willempie reageerden hierop 2 Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Fundamenteel 753 Geplaatst 6 maart Rapport Share Geplaatst 6 maart Stoofpotje met overheersend brocoli en zelfgemaakte pasta van spelt. De brocolistam bijhouden om in soep te draaien. Niets verspillen! Hopper reageerde hierop 1 Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Hopper 364 Geplaatst 6 maart Rapport Share Geplaatst 6 maart 1 uur geleden zei Fundamenteel: Stoofpotje met overheersend brocoli en zelfgemaakte pasta van spelt. De brocolistam bijhouden om in soep te draaien. Niets verspillen! Verstandig. Mensen gooien veel te veel weg. Fundamenteel reageerde hierop 1 Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Petra. 336 Geplaatst 7 maart Rapport Share Geplaatst 7 maart Op 4-3-2023 om 18:27 zei Fundamenteel: Ik heb liever korianderzaden omdat koriander zo naar zeep smaakt. Net mosselen met friet gemaakt, gebombardeerd met tijm, look en selderbladeren. Dat vocht is de soep voor morgen. Een oase aan zink wat het afweersysteem ten goede komt. Is er iets beter dan mosselen, friet en verse mosselsaus? Klinkt lekker! Wist je dat het een erfelijke genenkwestie is als je koriander naar zeep vindt smaken en vnl. te maken heeft met de geur. Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Fundamenteel 753 Geplaatst 7 maart Rapport Share Geplaatst 7 maart 2 uur geleden zei Petra.: Klinkt lekker! Wist je dat het een erfelijke genenkwestie is als je koriander naar zeep vindt smaken en vnl. te maken heeft met de geur. Ja idd. Ik eet het wel hoor, maar zou het zelden zelf gebruiken. Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Fundamenteel 753 Geplaatst 10 maart Rapport Share Geplaatst 10 maart Zeebaars, forel en goudbrasem. Nu bouillon trekken van hun koppen en graten. It's sooo good. Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Fundamenteel 753 Geplaatst 11 maart Rapport Share Geplaatst 11 maart Die bouillon is zoooo vettig. Maar goede vetten. Ik eet het met een beetje tegenzin, maar omdat ik niets wil verspillen ga ik hem toch opgebruiken. Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Fundamenteel 753 Geplaatst 17 maart Rapport Share Geplaatst 17 maart Zelf appelazijn maken: Wel nooit overdrijven en maar een paar lepels per dag nemen. Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Fundamenteel 753 Geplaatst Rapport Share Geplaatst 19 uur geleden zei Fundamenteel: Zelf appelazijn maken: Wel nooit overdrijven en maar een paar lepels per dag nemen. Ik heb het gemaakt en ga een beetje van de moeder gebruiken na 6 weken om de 2e pot mee aan te zetten om het fermenteren in te korten. Nu een maand en half wachten. Belgische jonagold en als het seizoen gedaan is golden delicious op Belgische bio grond gekweekt. Food is good. Jehovah-jireh! Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Fundamenteel 753 Geplaatst Rapport Share Geplaatst Ook 2 bokalen met citroenen die fermenteren. 1 met zout en 1 met suiker. Als ik die met zout ook goed vind, ga ik die fermenteren met meer kruiden om toe te voegen aan gerechten. Ik ga dus heel wat fermenteren om een rijke voorraad aan te leggen en gezonder te leven. Door groenten en fruit te fermenteren ontwikkelen deze pro biotica en neemt je lichaam de mineralen en vitamines beter op. Aanbevolen hoeveelheid is 1 portie per dag. Citeren Link naar bericht Deel via andere websites
Aanbevolen berichten
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.