Spring naar bijdragen

Kleine update


Aanbevolen berichten

Het forum heeft de volgende updates ontvangen:

  • Je kan vanaf nu een auteur bedanken voor zijn post. Dit doe je met het handje. Een overzicht kan je zien in je profiel en via de menu knoppen in de header.
  • De volgorde van de iconen bij een post is aangepast, omdat het in mijn optiek rommelig in elkaar zat.
  • De posts-per-pagina instelling (zie je profiel instelling onder het gebruikerespaneel) werkt vanaf nu. Voor het effect moet je eventueel je profiel opnieuw opslaan.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Je kunt het zien in je profiel. Rechts kun je zien hoe vaak je bedankt hebt en bedankt bent. Dat is al een link en in je profiel kun je een overzicht bekijken. Daarnaast is er rechtsboven in de header een knop 'bedank lijst' waar je kunt zien wie bedankt heeft en is. :)

EDIT: wat Michiel zegt. |P

Link naar bericht
Deel via andere websites

Je kunt daqn ook een komma gebruiken, dus Johannes 3:16 wordt dan Johannes 3,16. Is heel katholiek, maar ach, kleine dingen houd je altijd hè? ;)

(is wel vreemd, geen dubbele punt kunnen gebruiken, daar deze toch in een vrij algemeen gebruikte notatiewijze van Schriftgedeelten te vinden is)

(aan de andere kant is dit natuurlijk wel een beetje off-topic aan het worden zo :+)

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid