Spring naar bijdragen

[Kletstopic] 9561


Aanbevolen berichten

Wat een dag. Eerst rijles, dadelijk daarna kwamen ze mijn crosstrainer afleveren en dadelijk daarna ben ik gaan paardrijden (paardrijden - met een paard, je kent het misschien nog wel, zo'n beest met een hoofd en 4 benen... Je ziet ze tegenwoordig niet meer zo veel...). Zojuist was ik dan terug: crosstrainer uit de doos gehaald (was toch even werk, montage is voor morgen) en daarna onder de douche. Nu ben ik moe :+

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 186
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Weeeeell, technisch gezien is er maar één DIER met een hoofd en vier benen.

Heel technisch gezien zijn er 2: een paard en een hert. Maar het paard is groter dan een hert en een hert heeft vaak een gewei. Een paard heeft ook hoeven aan z'n voeten (geen poten!) die groter zijn dan die van een hert. Als je in de geschiedenis gaat zoeken, zijn paarden die beesten waar men op ging zitten om op het hert te jagen ;)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het beeldscherm van mijn hypermoderne laptop (nouja, hij is al een paar eeuwen oud) is voor de helft kapot, en nu moet ik met een heel langzame computer computeren. Deze is nog ouder, waardoor ik mijn energie niet meer digitaal kan opladen, dus heb ik vannacht gewoon op de ouderwetse manier, die van voor 3567 dus, geslapen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Rijles ging weer goed. Vandaag heb ik de turbo uitgeprobeerd en toen een paar auto's van de weg geduwd. De truc is om naast een auto te gaan rijden, dan flink gas te geven en in één keer hard afsnijden. Het helpt natuurlijk ook als je velgen scherpe uitsteeksels hebben, net als bij de Romeinse strijdwagens.

Al in al was het een goede keuze om bij Batman te lessen.

En nu ga ik Troy redden in Age of Mythology. Even wat goden vereren zodat ik mythische beestjes krijg.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid