Spring naar bijdragen

Floes

Members
 • Aantal bijdragen

  1479
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Floes

 • Rang
  CrediBakvis
 • Verjaardag 07/20/1988

Profile Information

 • Locatie
  Hasselt, België
 • Interesse
  muziek, dieren, fotografie
 • Beroep
  onderwijzeres

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Floes

  Terug van weggeweest?

  Je hoeft dat niet door te strepen hoor
 2. Floes

  De toekomst van Credible

  Is het niet mogelijk de focus drastisch te verleggen naar de fb-pagina?
 3. Floes

  De toekomst van Credible

  Is het niet mogelijk de focus drastisch te verleggen naar de fb-pagina?
 4. Floes

  De toekomst van Credible

  Toch jammer. Bedankt team, voor jullie toewijding.
 5. Eens! Ikbenben, ik vind dat je het een beetje overromantiseert, to be honest.
 6. Tuurlijk, dan zijn we het eens. De openingspost vind ik echter doen lijken alsof mensen die niet kiezen voor borstvoeding, dit automatisch doen vanwege gewoon "niet willen", zonder dat er echt een gegronde reden voor is. Dat geloof ik niet tot ik er cijfers over zie.
 7. Ik zeg trouwens niets over de situatie als het borstvoeden van een leien dakje gaat of kan gaan. Initieel zou dat imo ook altijd de voorkeur hebben. Nu ja, als een vrouw haar kont tegen. De krib gooit, kan je haar natuurlijk niet dwingen, maar dat is dan weer een andere situatie dan het stoppen omwille van problemen.
 8. Robert, als mijn kind later zodanig drinkt en "bijt" dat ik enorm veel pijn moet ondergaan en ik daardoor littekens krijg, kan mijn vent toch echt op zijn kop gaan staan Evenveel te zeggen in de mate van het mogelijke en menselijke ok, maar geen enkele liefhebbende partner zal willen dat zijn vrouw zulke pijn ondergaat for the sake of borstvoeding. En anders is het een lul.
 9. Hier een vrouw, mèt borsten. Borstvoeding geven heeft mijn voorkeur. Maar het is lang niet altijd "fijn". Zoek maar eens op hoe pijnlijk het kan zijn, of zelfs hoe vaak het voorkomt dat een baby zo veel nodig heeft dat er gewoon te weinig melkproductie is. Een vrouw gaat zelden of nooit borstvoeding weigeren te geven vanwege een ondoordachte reden. Het is nu eenmaal zo dat het ideaalplaatje vaak gewoon niet houdbaar is. En iedereen moet daar een vrije keuze in hebben. En het mag zeker niet zo zijn dat een man mag bepalen hoe de vrouw haar borsten wel of niet moet/mag/zal gebruiken.
 10. Net zo lang wachten tot er beestjes in leven, lekker ecologisch! Pillen die ik vergeten ben nog nemen of gewoon keertje overslaan?
 11. Dat vraag ik me ook af! Ga kopermuntjes poetsen, dat is nuttig! Nu nog douchen of morgenvroeg?
 12. Liggend. Op de grond. En dan rollen! Zal ik naar de marathon van The Hobbit gaan of niet?
 13. Floes

  Wedding bells!

  Thanks allemaal Intussen ligt de datum vast: 25 juni 2016. Hopelijk is de gezondheid dan al wat beter!
 14. Ja, voor wie het niet via FB kon zien: mijn vriend heeft gisteren tijdens onze luchtballonvaart bij zonsopgang de question gepopt en na mijn onhandige kip-zonder-kop-"oh nee!"-reactie heb ik "ja" gezegd Omdat we de periode mei-juni wel zien zitten voor een feest, gaat het waarschijnlijk 2016 worden. Anders wordt het nog erg veel geregel op korte tijd, en dat komt nu niet heel goed uit. (Zeker niet nu ik vandaag aan een minimum 3 maand lange AB-kuur ben begonnen voor lyme...) Wellicht zijn jullie welkom op onze dienst, maar dan gaat het wel een eindje rijden zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid