Spring naar bijdragen

Vleugeltje

Members
 • Aantal bijdragen

  78
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Vleugeltje

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vleugeltje

  Beste orgel in NL

  Oef... het beste orgel in Nederland... Nederland staat vol met de prachtigste orgels!!! Heb je een beetje verstand van orgels? Op orgbase.nl kan je zowat alle orgels vinden in Nederland (en ook wat in buitenland geloof ik). Dan kan je ook een beetje zoeken op stijl enzo, als je bijv voorkeur hebt voor barokorgels of juist romantische orgels.
 2. Oke, dan stel ik mijn vragen aan... @MysticNetherlands 1. Wat vind jij de mooiste plek in Nederland? 2. Wat zou je doen als muziek op een dag niet meer bestond? 3. Ben je iemand die met anderen 'meeloopt', of er juist tegen in gaat? Of neutraal?
 3. Vleugeltje

  Lay-out Bijbel

  Ahhh dat is super logisch!!! Dank voor de uitleg!
 4. Vleugeltje

  Lay-out Bijbel

  Ik snap trouwens niet hoe het indelen in twee kolommen pagina's bespaart. Er is dan juist toch nog een extra stukje wit in het midden, of zie ik hier iets over het hoofd?
 5. Vleugeltje

  Lay-out Bijbel

  Dank voor jullie reacties! Dat idee van aantekeningen maken zou nog best eens heel goed kunnen; alleen dan geen aantekeningen maar wild versierde pagina's zoals ze dat in de middeleeuwen al deden... Hhm, interessant!!!
 6. Vleugeltje

  Lay-out Bijbel

  Ik weet niet of dit ook onder 'inhoudelijk' valt. Maar ik vroeg me af: waarom is de Bijbel altijd gedrukt in twee kolommen op 1 pagina? Ik dacht zelf dat het te maken had met de leesbaarheid, zodat sommige paragrafen niet te kort worden. Maar wellicht is er een andere reden voor. Nieuwsgierigheid...!
 7. Vleugeltje

  Geestig/Humor/grappig

  Een poosje terug vierden Maria en Jozef hun 2000 jarig huwelijksfeest in de hemel. "Wat zou jij graag doen op deze dag, Jozef?" vroeg Maria. "Nou, ik zou wel graag weer eens een reisje maken." zei Jozef. "Eens kijken of mijn kleine werkplaats ondertussen misschien een fabriekje is geworden of zo. En of mijn uitvinding - het kruishout - nog steeds wordt gebruikt. En jij, Maria?" vroeg hij, "waar zou jij dan graag eens naar toe gaan?" "Oh Jozef" sprak Maria, terwijl ze hem bewonderend aankeek, "dat lijkt me enig. Weet je wat, dan zou ik graag nog eens naar Lourdes gaan. Daar heb ik de laatste ti
 8. Maar waarom? Waar is al dat oordelen voor nodig...
 9. 1. Dat we uiteindelijk allemaal doodgaan. 2. Ik zou de hele dag overal en nergens dansen en springen en gek doen. (Nou is de vraag of ik dat, nu ik wel zichtbaar ben, ook niet gewoon al doe... ) 3. Huisvrouw met 6 kinderen.
 10. En ook dat bericht zit vol met oordelen.
 11. Dit is precies het soort opmerkingen waar ik op doel. Zoveel oordelen over anderen. We hebben hier te maken met letters op een scherm. De interpretatie daarbij gaat vaak fout. Daarnaast zijn we allemaal mens, hebben allemaal onze fouten en gebreken, maar gelukkig ook onze positieve kanten en kwaliteiten. Om iemand dus 'ongelovig' (al dan niet tussen aanhalingstekens) te noemen, of 'christelijker', hangt af van wat er in onszelf omgaat en hoe wij letters op een scherm interpreteren. Begrijp me niet verkeerd, Fundamenteel, ik bedoel niet dat jij dan de enige bent die zoiets zegt. Ik zie het
 12. Ik moet zeggen dat de sfeer op dit forum een stuk grimmiger is geworden dan toen ik me hier als echte CrediGup aanmeldde 11 jaar geleden. Ik blijf nog wel even rondhangen, maar als dit het is dan weet ik niet voor hoe lang. De hoeveelheid negativiteit die ik hier tegen kom, voegt weinig toe aan de waarde van mijn leven.
 13. Vleugeltje

  Welke Bijbel?

  Ik heb uiteindelijk via marktplaats een Nieuwe Bijbelvertaling op de kop weten te tikken. Ben erg benieuwd!!! En tot die tijd lees en zing ik maar gewoon psalmen.
 14. Vleugeltje

  Bidden onderweg (app)

  Ja daar ben ik het dan ook wel weer mee eens. Maar goed, stel je voor je zit in de trein en je hebt wat goddelijke inspiratie nodig ofzo...
 15. Als ik dat zo lees dan zou ik haast denken dat je zowel het echte licht als het echte duister niet hebt meegemaakt, anders zou je wel anders praten. Aan de andere kant ben ik natuurlijk niet alwetend en almachtig, dus wie weet is wat ik zeg wel gewoon onzin.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid