Spring naar bijdragen

Het interview-topic


Aanbevolen berichten

Dit idee heb ik van op een ander forum waarop het echt leuke topics opgeleverd heeft dus ik dacht, we kunnen eens kijken of het hier ook draait. smile.gif Het concept is simpel: één user staat een paar dagen in het middelpunt, andere users kunnen hem/haar \"interviewen\" en als de boeiende vragen stilaan gesteld zijn en/of de geïnterviewde er wel genoeg van heeft gaan we over naar een volgende kandidaat.

De regels:

Voor degene die geïnterviewd wordt:

-Mensen mogen zichzelf opgeven als kandidaat (post dan even een berichtje in mijn profiel, dan zet ik je bij op de lijst) of mogen iemand anders voorstellen die ze graag eens vragen zouden stellen, maar die persoon moet natuurlijk wel instemmen.

-Iedereen mag kandidaat zijn, ook als je een nieuwe user bent of niet zo veel post. Probeer wel ook actief vragen te bedenken voor andere mensen, het is niet leuk als je alleen maar zelf in de spotlights wilt staan en verder niet aan het topic deelneemt.

-Je kandidaat stellen betekent wel dat je de komende dagen een beetje tijd hebt om inderdaad actief te zijn en vragen te beantwoorden, dus liever niet doen vlak voor je een weekendje weggaat.

-Je moet er rekening mee houden dat een zekere mate van persoonlijke vragen er wel gaat komen, als je dat echt niet wilt kun je beter niet meedoen, maar natuurlijk mag je altijd bepaalde vragen open laten als je ze te persoonlijk vindt.

Voor degenen die vragen stellen:

-Elke user mag vragen stellen.

-Hou het natuurlijk wel netjes en ga niet vissen naar al te persoonlijke informatie, zeker niet als de geïnterviewde aangeeft iets niet te willen zeggen.

-Vragen kunnen gaan over allerlei dingen, al dan niet credible- of geloof-gerelateerd.

-Hoewel dit topic in de koffiebar staat en er zeker ruimte is voor wat luchtiger vragen, is het geen onzintopic, ik denk dat zo'n topic echt kansen kan bieden om users eens op een andere manier te leren kennen en ik zou het jammer vinden als dat ondergesneeuwd wordt.

De interview-lijst, met degene die nu aan de beurt is in het vet:

-Esther

-Ursa

-Kurt

-Henriëtte

-ilsefecit

-Minifan

-Timon

(-MarinusCopy)

-gewoon Paultje

-Mister_L

-WonderfulStar

-Gilrea

-...me...

-Machiavelli

-Eruption

Dames en heren, denk er wel aan dat dit een publiek topic is (leesbaar voor niet-leden en vindbaar via google), dus wees verstandig met traceerbare informatie!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 188
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Zo, mijn vragen!

-Je bent verhuisd naar Australië, wat vast een erg grote stap was. Waaraan heb je het meeste moeten wennen?

-Bekijk je Nederland/Nederlanders nu ook anders dan toen je er zelf woonde?

-Ben je zelf gelovig opgevoed?

-Indien ja: lijkt je geloof nog steeds sterk op dat van je ouders, of ben je toch wel een andere richting in gegaan?

-Indien nee: wie/wat heeft er dan invloed op gehad dat je christen werd?

-Is je kerk in Australië heel anders dan hoe je het in Nederland gewoon was?

-Je bent nu al een tijdje getrouwd, staan de ideeën die je op voorhand over het huwelijk had nog steeds overeind of blijkt het in de praktijk toch wel anders te zijn dan je op voorhand gedacht had? (Kan me voorstellen dat deze vraag wat te persoonlijk kan zijn dus even goede vrienden als je liever niet antwoordt. smile.gif)

-Je bent al een behoorlijke tijd actief op credible, heb je het idee dat dit forum je doorheen de jaren beïnvloed heeft? Op welke manier?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Wauw, veel kandidaten zeg, wat leuk! Maar als er meer mensen zijn die geïnterviewd willen worden dan mensen die vragen willen stellen vlot het ook niet echt, dus even kijken hoe dat loopt.
knipoog_dicht.gif

Geeft denk ik wel een beetje aan wat de aard van mensen is.

"We willen dat andere mensen me kennen en erkennen." Maar vervolgens niet vragen naar andere mensen.

Ik snap dat het met een positief karakter bedoeld is. Maar ik heb een beetje het gevoel dat dit een "Show-off" topic is. Terwijl er naar mijn idee al genoeg topics zijn die mensen vullen met over zichzelf praten.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid