Spring naar bijdragen

Olympische Winterspelen 2010


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 193
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Wat sneu dit zeg! Ik kon wel janken... Heb echt verbijsterend zitten kijken. Waar bemoeid die Kemkers zich eigenlijk mee? Zoiets moet je niet willen coachen, dat is aan de schaatser zelf, gaat automatisch. Toch sneu ook voor hem als coach..

Na Twitter en Hyves ook nog even hier de grap van de dag:

"Als ik Kemkers was dan zou ik van baan wisselen!"

Pijnlijk na zo'n gebeurtenis, maar moet kunnen knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Anon_phpbb

Quote:

Ik zit nog steeds helemaal met mijn gevoel in de race en baal écht mee met Sven. Beetje irritant, want ik kan er niks aan veranderen. Vind het gewoon zo sneu. Hebben jullie dat nou ook? Volgens mij moet ik iets meer afstand nemen [ben er iets teveel mee bezig].

hehe.. heb ik altijd meer met voetbal, dan baal ik echt nog dagen daarna..

maar in dit geval vind ik het niet erg.. vind die sven kramer namelijk onwijs irritant, heeft naar mijn mening een iets te grote mond met zn gevloek.. en komt ook zo arrogant over..

Link naar bericht
Deel via andere websites

Luxuria,

Het gevloek had hij inderdaad achterwege mogen laten maar ik kan me zijn gevoel en gedachte héél goed voorstellen. Denk dat hij er nog heel veel ergere woorden uit had kunnen gooien dan wat hij heeft gedaan. Het is gewoon een stomme fout, maar inderdaad één waar je 4 jr. naar toe hebt gewerkt (niet om die fout te maken ofcourse).

Oh die grappen zijn eigenlijk té erg. Toch kreeg ik wel een een lach op m'n gezicht.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Op Twitter komen echt leuke opmerkingen voorbij.

Nieuwe sponsor: ANWB, hebben we u ooit de verkeerde kant op gestuurd?

Sven kramer verruilt sponsor essent voor NS: 'sorry, verkeerde wissel.'

Wij horen net dat de coach van Sven Kramer van baan gaat wisselen!

Sven Kramer: het buitenbeentje van de tien kilometer.

And so on.

Maar ik vind het wel heel sneu voor 'm. Nu gaat er natuurlijk discussie komen over de rol van de coach blablabla. 't Is botte pech. Tsja. 't Gebeurd.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Serieus, het is maar een overbetaald spelletje
knipoog_dicht.gif

Voor ons misschien wel, maar voor de topsporter is het iets waar hij heel zijn leven naartoe getraind en gewerkt heeft, waar hij ontzettend veel geïnvesteerd in had, qua tijd, energie en natuurlijk geld. Ik denk dat zolang wij ons als gewone mensen dat niet kunnen voorstellen, we ook niet zomaar kunnen roepen dat het "maar een spelletje" is. Voor Sven was het allesbehalve gewoon maar een spelletje en elke topsporter zal dat denk ik meteen begrijpen. Zéker bij de Olympische Spelen, het hoogst haalbare en het meest prestigieuze evenement voor vele sporters.

Het is dan ook bijzonder tragisch en een deceptie te noemen dat dit gebeurt is. Natuurlijk hadden "we" goud moeten halen, hij zat ruim onder de snelste tijd toen hij voor de kat zijn viool finishde. Maar ja, errare humanus est, ook in de topsport, ook na zoveel jaar elke dag trainen en afzien. Voor Jalikaatje: op aanwijzing van zijn coach nam Sven de verkeerde wissel. Hij reed op ongeveer tweederde van de race in de buitenbaan, had dat ook moeten blijven doen, maar nét voor de bocht sloeg hij ineens af naar de binnenbaan, omdat zijn coach hem daarnaar wees. Zo had ik begrepen althans.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Die grapjes kunnen idd eigenlijk niet, maar aan de andere kant moet ik er wel ff om lachen, ondanks dat ik het sneu voor Kramer blijf vinden.

Waar ik me trouwens wel kapot aan heb geërgerd was toen na de rit van Kramer het reclameblok kwam en de eerste reclame was:

Helaas, geen goud voor Sven. (oid) Maar weet dat wij met 200000 fans achter je staan. Essent.

Dat vond ik behoorlijk lullig.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Oh, da's wel een erg rot iets om door te falen...

Maar hoewel hij dus geen goud heeft, heeft hij wel al snelste geschaatst? Toch een beetje een pleister op de wonde misschien.

Zijn tijd was inderdaad veruit de snelste. Dat maakt het gebeuren natuurlijk des te pijnlijker. Was de fout niet gemaakt, dan had Sven honderd procent zeker vandaag de gouden medaille uitgereikt gekregen.

Die reclame was natuurlijk een standaard-reclame, voor als Sven op gewone wijze zou verliezen. In dat opzicht is de reclame juist wel aardig bedoeld. Alleen niemand, ook Essent niet, had kunnen verwachten dat hij op zó een pijnlijke en ongewone wijze zou verliezen. En een reclame kun je niet zomaar even aanpassen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Anon_phpbb

Quote:

nosmile.gifnosmile.gifnosmile.gifnosmile.gif
Ik heb gisteravond ook gekeken, wat een stomme fout! Heel erg jammer voor Sven.

Enneh, het is niet gewoon een spelletje vind ik
puh2.gif
Dat is voetbal op het schoolplein in de pauze, dat is maar een spelletje, maar dit is zó iets groots.

ja ze maken een spelletje heel groot. Je kan je afvragen of dat wel zo nuttig is maar goed...

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid