Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Quote:

[...]

Vanuit mijn studie gezien is het redelijk geaccepteerd dat Jezus heeft geleefd.

Het is door mij ook redelijk geaccepteerd hoor, dat is het niet, maar als het word geponeerd als een onomstotelijk wetenschappelijk feit wat dus weer god zou moeten bewijzen..... Mo en Boeddha hebben ook bestaan, en Dawkins mss ook wel, maar dat bewijst precies ruk....

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 157
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

[...]

Dat doen mensen meestal niet als ze offline zijn...

daar zit wat in, maar het lijkt me toch logischer dat als je beweert dat iets wetenschappelijk bewezen is dat je ook daadwerkelijk aantoont dat het bewezen is ipv het alleen maar ff mede te delen..

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...

Atheïstische bus in Duitsland

Ook in Duitsland zal binnenkort een bus met atheïstische leuzen rondrijden. Op de dubbeldekker, die 25 steden aandoet, prijken slogans als "Er is (met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) geen God".

[...]

link

widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Op de dubbeldekker, die 25 steden aandoet, prijken slogans als "Er is (met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid) geen God".

Humor! Om het zo nauwkeurig te willen formuleren in een reclame-leus. Ik vind het trouwens wel het dichtst benaderen wat, laat ik het zo maar even zeggen, ik als de waarheid zie.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid