Spring naar bijdragen

A letter from hell


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 108
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ook ik ben in een traditionele kerk opgegroeid en ken het fenomeen dat mensen uit "gewoonte" naar de kerk gingen. Nou kan een gewoonte ook goed zijn en ik heb met veel van die gewoontegangers gesproken en de meeste hebben meer diepgang in hun geloof dan ik op het eerste gezicht gedacht. Daarna naar een charismatisch evangelische kerk geweest, waar ook veel gewoontegangers zitten en waar meestal wat minder diepgang zit, dan op het eerste gezicht lijkt.

Terug naar het topic. Het is in de laatste hoek de gewoonte om te geloven dat de hel bestaat, maar in andere hoeken wordt de Bijbel wat zorgvuldiger bestudeerd en als je dat doet blijkt dat de hel, slechte vertaling in veel bijbelvertalingen, niet bestaat.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Briefjes uit de hel worden er niet verzonden ,ze hebben daar geen postkantoren,maar de hel is wel een realiteit.

Die worden zeker wel verzonden, want in de hel stikt het van oranje brievenbussen, TNT service points (een ware diabolische uitvinding ter vervanging van het hemelse postkantoor) en natuurlijk de verloren zielen die eeuwig als postbezorgslaaf daar mogen werken.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid