Spring naar bijdragen

Hoekje

Members
  • Aantal bijdragen

    242
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Hoekje geplaatst

  1. Hoekje

    Film topic

    Quote: Op zondag 02 januari 2011 19:45:13 schreef gewoon Paultje het volgende: Is iemand bekend met de film 'Meneer Ibrahim en de bloemen van de koran'? Late reactie misschien, maargoed, ik heb hem gezien, maar dan in het Frans. Op zich wel een leuke film, maar niet heel boeiend vond ik.
  2. Hoekje

    Haar/beauty tips&tricks

    Bedoel je zo'n bananenclip annzie? Die dingen staan altijd leuk vind ik En van die droogshampoo had ik ook nog nooit gehoord, dat wordt maar eens uitproberen. Ik gebruik zelf wel eens biershampoo, word mn haar altijd weer glanzend en voller van.
  3. Volgens mij loopt mn garantie nog tot eind oktober dus ik ga er gelijk 't weekend maar even langs. En anders wordt het idd maar een nieuwe kopen denk ik. Bedankt iig en ik zal de merken onthouden
  4. Hij is bijna 2 jaar oud.Ik gebruik hm wel veel, maar ik dacht dat ie wel zo lang meekan? Nee dat issie normaal gesproken ook niet idd. Maar nu geeft ie dat wel aan, en das ook wel logisch als ie eigenlijk al vol zat maar aangeeft dat ie leeg is en dus uitgaat (en pas weer aangaat als je de stekker erin doet) Ik koop echt nooit een Asus weer. Alleen maar problemen met dat ding. En ik ben al zo computertechnisch.
  5. De accu van mn laptop doet heel gek. Als ie opgeladen is en vol is, gaat mn laptop soms 5 min nadat ik hm heb opgestart alweer uit. (alleen het lampje gaat knipperen, er komt geen melding dat de batterij bijna leeg is) Vervolgens als ik hem heb aangesloten in het stopcontact issie binnen een paar minuten weer vol. Weet iemand wat dit is?
  6. Gezegende & mooie dag gewenst weg2!
  7. Hoekje

    Wat wil je hebben?

    - Rijlessen en rijbewijs - Leuk autootje, cabrio ofzo is wel leuk - Lief vriendje - Genoeg geld per maand voor huur voor een fatsoenlijke kamer in Leeuwarden volgend jaar (alhoewel, als je goed zoekt kan je best iets betaalbaars en leuks vinden) - Genoeg geld voor het leuk inrichten van deze kamer - Nieuwe telefoon - Nieuwe laptop - VWO diploma (donderdag misschien) - Een hondje en 2 goudvissen - Op reis naar Zuid Afrika, Amerika of Curacao of gewoon sowieso alle werelddelen willen bezoeken - Een mooie boekenkast vol met goede boeken - Een Wi Dat was het wel denk ik. Ve
  8. Anouk, wat 'de lieflijke, de begenadigde' betekent, is voor zover ik weet geen bijbelse naam. Mijn tweede naam (Roelien) is een samentrekking van de 2 doopnamen van mijn moeder, en ook geen bijbelse naam. Niemand in onze familie heeft een bijbelse naam volgens mij, bedenk ik me nu. Edit: nuja, m'n moeder en oom wel een afkorting ervan, maar ik betwijfel of mijn grootouders dat om die reden hebben gegeven.
  9. Ja ze vliegen echt laag. Vandaag vertelde een docent dat m'n afdelingsleider vast zit/zat in Amerika. Dat wist ik helemaal niet. En ik maar foeteren van de week waarom mevrouw tuinbroek nooit op school is als je haar nodig hebt.
  10. Hmm ik zie nu een groot vliegtuig heel laag overvliegen.. Nouja, laag, lager dan anders. Dus ze vliegen weer maar dan lager ofzo?
  11. Hoekje

    Donor of niet?

    Wat vinden jullie van xenotransplantatie eigenlijk?
  12. Quote: Op maandag 19 april 2010 11:42:13 schreef RobertF het volgende: Nog een aardige die ik tegenkwam: nu gingen onze miljoenen in IJsland al in rook op, en nu sturen ze die rook ook nog onze kant op. Die stond in de Stentor als stripje, ik viel bijna van de bank af van het lachen.
  13. Dat ik daar zelf niet aan gedacht heb. Thanks!
  14. Oke, morgen moet mn laptop naar de computermaker, en nu moet ik dus voor de zekerheid een backup maken. Nou heb ik dat backupcentrum gevonden onder configuratiescherm, alleen kan je dat ook op een externe harde schijf backuppen? En kan ik ergens zien hoeveel ruimte het in beslag neemt? En ik kan alleen documenten en afbeeldingen etc. erop zetten, of ook muziek en programma's, hoe moet ik dat dan doen? Ja, ik ben echt een ramp met computers, dus Jip&Janneke/Nijntje taal is vereist bij je uitleg.
  15. Hoekje

    Donor of niet?

    Quote: Op woensdag 31 maart 2010 12:48:49 schreef Olorin het volgende: [...] Waarom je hart en longen uitzonderen? Omdat ik het een raar idee blijf vinden om de belangrijkste organen (nouja, die andere zijn natuurlijk ook belangrijk maar ik zie het hart en de longen wel als de bron van het leven) van je lichaam te doneren en dan te bedenken dat mijn hart straks in iemands anders lichaam klopt. Overigens weet ik trouwens niet of ik zomaar een orgaan zou doneren bij leven. Voor een familielid ofzo denk ik wel, maar stel je voor iemand vraagt jou morgen 'Ik heb een nier nodig
  16. Hoekje

    Donor of niet?

    Van de week het formulier maar eens invullen. Ik denk dat het optie 1 wordt, muv hart, hartkleppen en longen. Als ik dood ben heb ik er toch niks meer aan, en als je er iemand mee kan helpen, waarom niet.
  17. Tja, wie had gedacht dat het geklikklak van Ralf zou winnen? Dus wie weet ook met het gesjalaliesjalala van sieneke, who knows.
  18. Die grapjes kunnen idd eigenlijk niet, maar aan de andere kant moet ik er wel ff om lachen, ondanks dat ik het sneu voor Kramer blijf vinden. Waar ik me trouwens wel kapot aan heb geërgerd was toen na de rit van Kramer het reclameblok kwam en de eerste reclame was: Helaas, geen goud voor Sven. (oid) Maar weet dat wij met 200000 fans achter je staan. Essent. Dat vond ik behoorlijk lullig.
  19. Ja dat heb ik ook hoor. Als ik eenmaal echt in het schaatsen kijken zit, baal en juich ik mee met de schaatsers hoor. Op 't puntje van mn stoel heel zenuwachtig te doen. Idd een beetje irritant. Zit nu gesprek met Kramer te kijken, hij is echt aangedaan.
  20. Eeuwig zonde. Men t had zo'n goede tijd kunnen worden en dan dit......Bah. Hij was echt de beste. Race van Bob viel me ook tegen, maargoed gelukkig nog een 3e plek voor hem.
  21. Hoekje

    Spiritualiteitwijzer

    Zintuigen: 75% Zorgen: 75% Enthousiasme: 67% Verdieping: 67% Traditie: 67% Natuur: 58% Idealen: 50% Eenvoud: 50% Denken: 42% En ik lijk op Vincent van Gogh. Op zich klopt het wel redelijk denk ik, alleen raar dat denken onderaan staat.
  22. Hoekje

    Vasten 2010

    Quote: Op woensdag 17 februari 2010 16:04:03 schreef Iriacynthe het volgende: Ik ben vandaag trouwens ook opnieuw begonnen met een dagboek. Dat is niet per se een vasten-ding, ik heb vroeger jaren lang dagboeken gehad, vond al langer dat ik daar eens terug mee zou moeten beginnen, en ben ook van plan dat na de vasten te blijven doen. Maar ik vond het wel mooi om net nu daarmee te beginnen, net in deze tijd lijkt het me heel belangrijk om wat extra stil te staan bij dingen, en daar helpt zo'n dagboek mij persoonlijk wel bij. Je brengt me op een idee. Ik ga mn veertigdagentijdbo
  23. Bedoel je op basisscholen en/of middelbare scholen? Want dan zit er wel degelijk verschil in denk ik. Op een christelijke basisschool, die, zoals ik zie in mijn omgeving zie, wél wat doen met hun identiteit is het naar mijn idee een beetje raar om lessen te geven in een specifiek aspect van een godsdienst. Bovendien kan het erg verwarrend werken voor jonge kinderen. Het geloof is ingewikkeld, laat staan dat ze nog van meer godsdiensten dingen moeten weten. Laat ze eerst maar eens een goede basis leren mbt rekenen en taal, pas dan kan je ook andere vakken geven. Ik zit op een christelijke
  24. Hoekje

    welke sport doe je?

    Quote: Op donderdag 26 november 2009 11:32:41 schreef Corientje123 het volgende: Ik doe nu sinds een week ongeveer Zumba. En dat is een soort van fitness/dansen op latijns amerikaanse dansen, zoals salsa e.d. Erg leuk om te doen moet ik zeggen! Ja idd! Ik zit nu sinds een paar weken op zumba met een paar vriendinnen, echt gezellig en leuk! Even lekker de stress weg fitness/dansen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid