Spring naar bijdragen

JanKlaas

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over JanKlaas

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Het staat er toch? Of ga je ontkennen dat er in de Bijbel staat dat de Aarde in zes dagen geschapen is? En dat God de mens wegstuurde uit het Paradijs.. Sommige mensen lezen esoterisch de Bijbel omdat ze intellectueel weten dat het niet kan kloppen. Achterhaald, in de ogen van de moderne wetenschap.
 2. JanKlaas

  Jezus is God

  Dit heeft niks te maken met waar jij mee bezig bent De vader van Paulus is ook JHWH, heeft niks met spiritualiteit te maken. En het van gedaante veranderen gebeurt op de jongste dag als Christus terugkomt en de doden opstaan. Althans, volgens het wereldbeeld van Paulus en van de eerste christenen, die nu achterhaald is.
 3. Het zijn geen stropoppen. Iedereen die een bijbel heeft kan het lezen. Zesdaagse schepping, sterven van Christus voor de zonden. God die de mens uit het paradijs werpt omdat men van een boom eet. Een zonde die begaan wordt voordat zonde (kennis van goed en kwaad) er is (cirkelredenering, kip en ei verhaal). En in Openbaring krijgen gelovigen een snoepje en ongelovigen de roe. De bijbel uitgelegd in zeven zinnen.
 4. Als er iets kort door de bocht is dan is dit schrijven dat wel.. "een partij van geld en een ander van wapens"? Heb je niet door dat Europa afhankelijk is van Rusland voor olie en gas? Men geeft Rusland dus helemaal niks. Als ik een pc koop dan geef ik de verkoper ook niks. Putin heeft helemaal geen toenadering gezocht. De man wilde dat Oekraine niet bij de NAVO mocht, maar als buffer voor hem en Europa moest dienen. Dat is toch belachelijk? Een ander land als buffer gebruiken? Putin had een deel van zijn eigen land moeten ontmenselijken en dat als buffer laten dienen. Wij kunnen Belgie o
 5. JanKlaas

  Racisme en religie

  Dat is wel een beetje kort door de bocht. Een verklaring is dat het door een gebrek aan zuurstof komt. Maar ook die verklaring kan niet alles van een BDE verklaren. Probleem is wel dat men bij een BDE altijd achteraf praat. Als men al tijdens een hartstilstand of zo kan getuigen van wat men meemaakt is het veel betrouwbaarder. De hersenen schijnen gaten in de tijd (als je dus even geen bewustzijn hebt) zelf in te vullen. Volgens Schwaab althans.
 6. Putin viel Oekraine aan. Als Zelensky zegt "jullie mogen de Krim houden en andere Oosterse delen" dan heeft Putin een deel gejat.. Als jij een crimineel in zijn kraag grijpt dan zeg je toch ook niet "je mag de helft houden van wat je gestolen hebt "?
 7. Dan heb je het waarschijnlijk over de Jezus uit de evangelieen. Waar Jezus zich gedroeg als een soort boeddha of hippie. De Jezus uit andere boeken (bijvoorbeeld Openbaring) is geheel anders. Dan is Hij een koning die met de roede heerst over de mensen.
 8. JanKlaas

  Jezus is God

  Mijn zelf kan hier niks mee Mijn zelf wordt door hersenen gevormd denk ik, hoe je daar leeg van kan raken is mij een raadsel (zelfs na het lezen van behoorlijk wat spirituele boeken van leraren en leraressen).
 9. Sure.. Russische staatsomroep heeft sommige mensen hier goed geïndoctrineerd, dat is duidelijk.. Als jullie in 1940 zouden leven zouden jullie ook geloven dat Polen op het punt stond Duitsland aan te vallen, of dat Engeland en Frankrijk via Belgie en Nederland ook Duitsland probeerden aan te vallen. Putin valt Oekraine aan, Oekraine is een autonoom land. Oekraine heeft dus het recht en de plicht zich te verdedigen. EU en Amerika mogen zo'n land steunen met wapens. Moeilijk is het allemaal niet.
 10. Dubbele emo dus... Want inderdaad alle kleine meisjes die gedood worden zijn een reden om geen oorlog te voeren. Maar dan nog blijft het de schuld van de agressor. Al het bloed van kleine kinderen en andere onschuldigen kleeft op de handen van Putin en ook van de Russen die het voor hem doen. Op YT kun je via bepaalde kanalen horen hoe bepaalde Russen erin staan. Het is bijna nazi-achtig hoe die Russen tegen de Oekrainers aankijken. Dus als Duitsland Nederland aanvalt dan ga jij alvast op de knieen zitten om jezelf over te geven? Oekraine is een zelfstandig en autonoom land. De oorlog
 11. JanKlaas

  Jezus is God

  Nu beweer je dus dat kinderen zonder oordeel zouden geloven in wat jij gelooft van God? Dat lijkt me niet. Juist jouw geloof van wat of wie God is moet je kinderen leren (indoctrinatie). Kinderen geloven alles. Er is ooit eens onderzoek gedaan naar geloof van kinderen (atheistische kinderen die niet met specifieke religies in aanraking zijn gekomen) en die geloofden wel in "dat er iets is" maar niet in God zoals de Bijbel of de koran of de Veda's ons leren. Dat kan.. Ik zie dat anders.. En ik zie bijvoorbeeld ook dat dieren liefde kunnen hebben naar zelfs dieren niet
 12. Vooral zijn boek "oorlog en vrede" denk ik? Dan willen ze niet dat Oekrainers zien hoe zinloos oorlog is. Zodat de Oekrainers het niet opgeven. Want oorlog om eigen land te behouden is nooit zinloos. Al vraag je het af, als je een video ziet van een klein meisje van 4 dat gedood is door een raket van de Russen.
 13. JanKlaas

  Jezus is God

  Het klinkt gewoon niet zo logisch. Je moet echt een bepaalde mindset hebben om dit te geloven denk ik. Sowieso de Liefde. Ik geloof niet dat de Liefde een op zichzelf staand wezen of iets is. Het is meer een gebeuren onder wezens (dieren, mensen, zelfs bomen blijken iets van "liefde" te hebben voor hun soortgenoten). Tevens lees ik Openbaring (ik weet niet hoe jij daarnaar kijkt) en dan komt Jezus terug om te oordelen over de levenden en de doden. Ik lees zaken als "elk knie zal zich buigen voor Hem". God die ongelovigen verplet zoals je kersen of druiven in een wijnbak perst en het
 14. JanKlaas

  Jezus is God

  Dus de God van het universum heeft zichzelf op Aarde aan het kruis laten slaan? Tevens heb ik Openbaring in mijn Bijbel staan, en dan komt God/Jezus terug om te regeren over de mensen. En iedereen zal zich buigen voor hem, goedschiks of kwaadschiks. Dat lijkt me een soort van uitgestelde toorn. Met rente. @JanKlaas is een een clone van @Foppe86 en zal daarom direct geblokkeerd worden. Waar heeft het precies toe geleidt? Aangezien al voor de islam de wereld in de middeleeuwen verzand was, onder andere door christendom (niet alleen). Laten we de Bijbel niet a
 15. JanKlaas

  Jezus als exorcist

  Ik denk niet dat mensen zouden zeggen dat satan in ze leeft, dan zouden ze toegeven kwaad te doen. Het probleem met die dictators is dat ze denken het goede te doen. Hitler dacht het werk van Jezus af te maken. Putin heeft een of andere man naast zich die aan de Russische kerk gelieerd is. (eufemisme) Eigenlijk is satan best een zielig figuur in de wereld der mythen. Krijgt overal maar de schuld van.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid