Spring naar bijdragen

Christos00f

Members
  • Aantal bijdragen

    89
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Christos00f

  1. 2 uur geleden zei Willempie:

    Het is inderdaad heel ernstig. Ik denk dat verreweg de meeste mensen niet kunnen geloven wat er aan de gang is gezet en de kop in het zand steken. 

    Een heleboel zaken gaan aan de gemiddelde Nederlander voorbij, zoals de naar Nederland overgewaaide Schotse wet GIRFEC (Google er maar eens op), waarmee de staat de ouders de zeggenschap over hun kinderen ontneemt.  https://www.zorgictzorgen.nl/girfec-in-nederland-het-kind-als-bron-van-datamining/  , https://herkenouderverstoting.nl/info-ouders/instanties/jeugdzorg/524-girfec

    En natuurlijk de uit Duitsland overgewaaide Coronakampen, wat Hugo de Jonge lekker verzweeg toen hij de nieuwe maatregelen opnoemde. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/gedwongen-isolatie-overheid-gaat-patienten-met-coronavermoeden-zonodig-tegen-hun-wil-in-quarantaine-plaatsen/

    “Besluit van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 25 januari 2021, kenmerk 1803611-216444-PDC19, aanwijzing ex artikel 34, eerste lid, Wet publieke gezondheid,” staat er boven de maatregel:

    “Artikel 1: Het Universitair Medisch Centrum Groningen wordt aangewezen als ziekenhuis waar gedwongen isolatie van (vermoedelijke) patiënten met covid-19 (geïnfecteerd met SARS-CoV-2-virus) plaatsvindt als bedoeld in artikel 31 Wpg.””

     

  2. WIe tegen een vaccinatiepaspoort is moet dan ook niet op CDA, D66 of VVD stemmen.  Het is dankzij oppositiepartijen en vooral dankzij DENK dat verplichte vaccinatie er niet is gekomen. Farid Azarkan diende de motie in en alle oppositiepartijen stemden met de motie in. https://www.security.nl/posting/684796/Tweede+Kamer+stemt+tegen+invoering+van+coronapaspoort

    Een van de reacties eronder:

    ” Als je naar de stemgeschiedenis van deze partijen kijkt, dan zul je zien dat ze vaker voor inbreukmakende wetgeving stemmen.
    Controle maatregelen = CDA, DD6, VVD.
    Niets geleerd van 40-45. (Geen historisch besef, ondank "hun" canon van de geschiedenis. Die was toch zo belangrijk)“ 

    In mijn optiek Code rood voor de mensheid. Het uur van de waarheid. Voor of tegen wat tot het teken van het beest gaat uitgroeien.

    Want dat het gaat uitgroeien tot het teken van het beest is overduidelijk. Men wil overduidelijk dat je niet meer kunt kopen en verkopen zonder vaccinatie.  Het is slechts een kwestie van tijd dat men een fysiek bewijs van dat teken gaat eisen.

    Citaat

     

    De Tweede Kamer heeft gisteren tegen de invoering van een coronapaspoort gestemd dat zou kunnen worden ingezet bij het verstrekken van toegang tot publieke voorzieningen. Vorige maand vroeg minister De Jonge van Volksgezondheid aan de Gezondheidsraad om advies onder welke voorwaarden een 'coronapaspoort' zou kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot onderwijsinstellingen, zorginstellingen, publieke voorzieningen, werkomgeving en sociale gelegenheden zoals horeca, uitgaansgelegenheden of evenementen.

    Het advies van de Gezondheidsraad zou halverwege deze maand moeten verschijnen. Tijdens een debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus dat gisteren in de Tweede Kamer plaatsvond diende Azarkan van DENK een motie in tegen het coronapaspoort. Volgens Azarkan ervaren burgers een dergelijk paspoort als een 'sneaky manier' om vaccinatie toch te verplichten. "Wat DENK betreft zijn coronapaspoorten, verplichte vaccinaties en alle andere maatregelen die inbreuk doen op de privacy en op zelfbeschikking onacceptabel", aldus het Kamerlid.

    "Er zijn twee adviesaanvragen geweest, aan de Commissie Ethiek en recht van de Gezondheidsraad. De eerste vraag gaat over testen. Daar komt u inderdaad dat coronapaspoort in tegen. Dat heeft te maken met gewoon de ideeën die daarover zijn", antwoordde minister De Jonge van Volksgezondheid op Azarkan.

    Het DENK-Kamerlid diende aan het einde van het debat zijn motie tegen het coronapaspoort in. Daarin stelt Azarkan dat het niet hebben van een coronapaspoort toegang tot publieke voorzieningen, zoals het openbaar vervoer of het stadhuis, de burger in zijn functioneren in de samenleving kan beperken. De regering wordt vervolgens opgeroepen om toegang tot publieke voorzieningen voor iedereen mogelijk te maken ongeacht vaccinatie- of teststatus.

    De motie werd vervolgens door middel van handopsteken aangenomen. Van de Kamerleden stemden er 79 voor en 70 tegen. De tegenstemmen waren afkomstig van het CDA, D66 en de VVD.

    https://www.security.nl/posting/684796/Tweede+Kamer+stemt+tegen+invoering+van+coronapaspoort

     

     

  3. 10 uur geleden zei antoon:

    Nu worden de Wappies die de zaken betreffende de Corona ter discussie stellen in een adem genoemd met onnozel en niet onbekend  met wetenschap, knap vervelend voor velen.

    Het zijn dan ook niet voor niets juist de Wappies die door de Heer zijn uitgenodigd voor het Bruiloftsmaal van het Lam, het Feestmaal in de hemel.  Ezechiel 39 spreekt van de vogelen - dat zijn de mensen die een contemplatief leven leiden - en de wilde dieren, dat zijn de Wappies, de mensen die niet politiek correct zijn en niet aangepast en volgzaam aan de mening van de meerderheid, in tegenstelling tot het mestvee, zoals Ezechiel dat noemt, de mensen die zich klakkeloos aan de zogenaamd beschaafde politiek correcte mening hebben overgegeven. Openbaring herhaalt dit.  Als teken aan zowel de volken als aan Israel.

     

    Ezechiel 39, 17 Mensenkind, dit zegt Jahwe de Heer: Zeg tegen de vogels en alle wilde dieren: Verzamelen! Kom van alle kanten bijeen voor het offermaal, het reusachtig offermaal dat Ik voor je aanricht op de bergen van Israël. Kom vlees eten en bloed drinken,  18 het vlees van helden en het bloed van de vorsten der aarde: van rammen, bokken, hamels en stieren, allemaal mestvee uit Basan.  19 Eet je dik aan het vet, drink je zat aan het bloed van het offermaal dat Ik voor je aanricht.  20 Doe je te goed aan mijn tafel, aan paarden en ruiters, aan helden en soldaten, luidt de godsspraak van Jahwe de Heer.  21 Zo zal Ik mijn heerlijkheid tonen aan de volken. Ze zullen allen de straf voelen die Ik aan hen voltrek, en mijn machtige hand, die op hen drukt.  22 Van die dag af zal Israël erkennen dat Ik Jahwe ben, hun God.  23 En de volken zullen erkennen dat Israël om zijn eigen schuld in ballingschap is gegaan. Om hun ontrouw jegens Mij heb Ik mijn gelaat van hen afgewend en ze aan hun vijanden overgeleverd, zodat ze gevallen zijn door het zwaard.  24 Ze hebben gekregen wat ze om hun onreinheid en hun zonden verdienden: Ik heb mijn gelaat van hen afgewend.

     

    Niet voor niets waarschuwt de Bijbel stand te houden en de geestelijke Wapenrusting die Christus is aan te houden. Meezingen met politiek correcte deuntjes is het makkelijkste wat er is. “Vet lauw”. 

  4. Op 27-1-2021 om 17:52 zei Dat beloof ik:

    Een film van een dik uur.... ik ben niet gek.
    Maak gewoon je punt en zeg wat je te zeggen hebt.

    Waarom zou iemand iets aannemen van een onverzorgde baardaap met muts en een flipboard dat aan het einde nog steeds niet is gebruikt en een handschrift dat nog lelijker is dan mijn neefje van 5 ? 

    Je kunt ook zelf het boek lezen van Klaus Schwab.  Als je tenminste enig benul hebt wie dat is.  Voor iemand die de overheid eer bewijst met zijn naam heb je wel weinig kennis van zaken en ben je behoorlijk kortzichtig en discriminerend op uiterlijkheden.

    Af en toe eens een krant lezen zou je ook niet misstaan.

    https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/kan-de-grote-resetknop-nu-worden-ingedrukt~b9d728eb1/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

    Citaat

    Er moeten fatsoenlijk betaalde banen worden gecreëerd die anticiperen op de Vierde Industriële Revolutie zoals data-analist en business-developers. Omdat na corona volgende pandemieën dreigen, blijft het adagium Remote Everything - alles op afstand. Banen in de fysieke winkels, de horeca, de luchtvaart en evenementenbranche zullen plaatsmaken voor die in de digitale economie.


  5. 15 minuten geleden zei antoon:

    Ik begrijp je maar om het met zekerheid te zeggen gaat mij met de huidige info iets te ver, dat men doelbewust prikt wetende dat het voor later ter controle is denk ik gewoon niet,

     

     

    Heb je wel gelezen en geluisterd wat er wordt gezegd? Ook jij houdt jezelf nog af en toe voor de gek Antoon. Klaus Schwab, je kent de man? Je weet wie hij is? Je weet wat er in Davos gebeurt? Wie daar samenkomen en wat die willen?  Wakker worden is pijnlijk.  Zichzelf en anderen in slaap blijven sussen kent een hogere prijs. Ik zeg niet dat jij dat doet. Je doet je best, maar je spreekt jezelf ook steeds weer tegen, terwijl de zaken gewoon open en bloot zijn en worden gezegd.

    Wellicht helpt het prikje tegen een virus. Niemand weet zeker of dat virus wel of niet is losgelaten/uitgebroken, want het is nooi geïsoleerd. Maar het wordt sowieso gebruikt om te worden gekoppeld aan wat tot voor kort normale vrijheden waren, wat nu privileges worden.  Het wordt gebruikt ter domestificatie van de mensen, om hen te onderwerpen aan een wereldelite. En die wereldelite laat gewoon open en bloot weten wat het wil en van plan is en de agenda die wordt uitgevoerd. Maar veel mensen draaien zichzelf liever een rad voor ogen om nog wat langer in de illusie te leven en noemen anderen die wel wakker zijn conspiracy thinkers omdat ze hun illusie niet wreed verstoord willen zien en horen worden. Men noemt dit ook wel eens ziende blind en horende doof.

  6. 32 minuten geleden zei antoon:

    Ik ben er ook bang voor, kan zijn binnen onze generatie al, let wel als het scenario klopt van de theorie, ben er aan de andere kant dan weleens minder zeker van.

    kan zijn dat de Corona kermis afloopt, alles weer open terug naar het oude normaal, misschien alleen een jaarlijkse prik..

    Kan zijn zeg ik, maar als ik alles dan weer onder beschouwing neem, met of zonder de profetie 666 dan is het weer ook zeer twijfelachtig en moeten we er tenminste rekening mee  houden dat deze wereld naar het eind loopt, en het ondenkbare wordt dan werkelijkheid en dan bedoel ik het scenario van massa controle en vernietiging in samenhang met de Bijbelse eindtijd profetie.

    Het spijt mij @Mullog ik schrijf duidelijk dat ik geweld veroordeel, maar uit de optiek van de dader die woest is op toch naar het lijkt zinloze maatregelen op rij kan ik begrijpen wat hem/ haar bezield, ik deed ook mee met de demonstratie tegen de Vietnam oorlog, ik voelde mij ook tot alles in staat, dat benadruk ik, lijkt mij begrijpelijk.

     

     

    Dit gaat niet over, en dit gaat ook niet pas in werking bij een volgende generatie. Dit gebeurt hier en nu overal ter wereld.  Dat is ook aldoor open en bloot toegegeven en gepropagandeerd door de overheden. De vrije wil wordt volledig vernietigd en het is dus ook logisch dat de Lichtwereld gaat ingrijpen, want de Allerhoogste gaf de mens vrije wil, en laat die niet definitief afnemen  door een politieke wereldelite.

    Het prikkie dient onder andere als gehoorzaamheidsteken (onderworpenheid) aan de overheid.   Dit is geen complottheorie maar feiten. Een feitelijke wereldwijde agenda, oftewel een complot.  Lees het in het boek van Klaus Schwab, oprichter van het Wereld Economisch Forum, zelf en/of beluister deze samenvatting van FEITEN, inclusief het 060606 patent.

     

  7. Op 18-12-2020 om 10:24 zei thom:


    Hierbij een samenvatting van het boek van Klaus Schwab zelf. Niks complottheorie dus maar een complot cq wereldwijde agenda die wordt uitgevoerd.

     

  8. Op 3-1-2021 om 15:28 zei Mullog:

     

    En als je geen contact met @Rommel kunt krijgen kun je het domein (www.credible.nl) ook niet overnemen. Die domeinnamen worden namelijk streng beschermd. Voor Nederland ligt het beheer bij Stichting Internet Domeinregistratie Nederland die het gedelegeerd heeft gekregen van Internet Corporation for Assigned Names and Numbers. 

    Dan neem je toch een gelijkende naam? Credi-ble.nl is nog vrij zag ik.  Ble zou je dan als afkorting kunnen zien van bible. De kosten zouden we gezamenlijk kunnen delen en aan Trajecto overmaken.  Dan is het wel het handigst als alle gebande leden eerst terug toegang krijgen zodat die mee kunnen delen. Desnoods alleen tot het feedbackforumdeel. Schoon forum, schone leien, andere, billijkere, neutrale moderatie. Met gelovigen en ongelovigen erin.

  9. Ik ben absoluut geen Trumpfan, maar ik begrijp de emoties van de protestanten wel. Nancy Pelosi is nu zo ver gegaan dat ze een wetsvoorstel heeft ingediend om alle gendergerelateerde benamingen, zoals vader, moeder, broer, zus, af te schaffen.   En iedereen die dat niet wil wordt aangemerkt als anti-LGBTQ.  Ik ben voor gelijke rechten voor alle soorten mensen, maar niet voor de verbanning van gender. En ik denk dat elk weldenkend mens daar niet voor is. Dat een vader geen vader meer mag heten maar een ouder. En een broer geen broer meer maar een “ sibling”. Daar hebben we niet eens een Nederlands woord voor. 

    https://thehill.com/changing-america/respect/diversity-inclusion/532518-house-introduces-gender-neutral-language-in-new

    De mensheid is aan alle kanten aan het doorslaan.

  10. Op 2-1-2021 om 21:58 zei Hermanos2:

     

    De hoogstaande moraal.

     

    Psalm 137,9 Welgelukzalig zal hij zijn, die uw kinderkens grijpen, en aan de steenrots verpletteren zal.

    Numeri 31:17 Nu dan, doodt al wat mannelijk is onder de kinderkens; en doodt alle vrouw, die door bijligging des mans een man bekend heeft.

    Psalmen 137:9 Welgelukzalig zal hij zijn, die uw kinderkens grijpen, en aan de steenrots verpletteren zal.

    Jesaja 13:18Maar hun bogen zullen de jongelingen verpletteren, en zij zullen zich niet ontfermen over de vrucht des buiks; hun oog zal de kinderen niet verschonen.

    2 Koningen 15:16 Toen sloeg Menahem Tifsah, met allen, die daarin waren, ook haar landpalen van Thirza af; omdat men niet voor hem had opengedaan, zo sloeg hij hen; al haar bevruchte vrouwen hieuw hij in stukken.

    2 Koningen 8:12 Toen zeide Hazael: Waarom weent mijn heer? En hij zeide: omdat ik weet, wat kwaad gij den kinderen Israels doen zult; gij zult hun sterkten in het vuur zetten, en hun jonge manschap met het zwaard doden, en hun jonge kinderen verpletteren, en hun zwangere vrouwen opensnijden.

    Jesaja 13:16 Ook zullen hun kinderkens voor hun ogen verpletterd worden; hun huizen zullen geplunderd, en hun vrouwen geschonden worden.

    Jeremia 13:15 En Ik zal hen in stukken slaan, den een tegen den ander, zo de vaders als de kinderen te zamen, spreekt de HEERE; Ik zal niet verschonen noch sparen, noch Mij ontfermen, dat Ik hen niet zou verderven.

    Ezechiel 9:6 Doodt ouden, jongelingen en maagden, en kinderkens en vrouwen, tot verdervens toe;

     

    Het godsbeeld dat de mensen in het Oude Testament hadden, het godsbeeld dat Jehovah/Jahweh wordt genoemd een rancuneuze wraakgod noemen mag niet, dat is godslastering op “ credible”.  Daarom laten we de bijbel zelf maar “spreken”.   Zwangere vrouwen opensnijden is kennelijk niet “ godslasterlijk”. Zijn Naam hoeft kennelijk niet gereinigd te worden van deze gruwelijke godsbeelden.

    zoals eerder gezegd is godslastering niet toegestaan hier. We gaan hier niet zo over de Almachtige God praten. Nog een keer een je krijgt ban. Je krijgt hiervoor wel al strafpunt mod sjako

  11. 10 minuten geleden zei sjako:

    Het staat er toch? Enkel de Zoon kent de Vader en enkel de Vader kent de Zoon. Waar is hier de heilige Geest als persoon? Het gaat over echt kennen. De heilige Geest is de Vader.

    Tsja, dit soort onbegrip krijg je bij gesprek aan zelfkennis. 

    Er lopen acht miljard Drie-Eenheden op de wereld, Sjako. Waarvan het merendeel zichzelf niet kent.   Het ware licht is in ieder mens. Dus een persoon.    Dus Jezus was er zeker eentje.

  12. 6 minuten geleden zei sjako:

    Nee zou niet weten waarom. Maar als wij aan het prediken zijn en er komt een moeilijk onderwerp naar voren, dan helpt de Geest ons met de juiste woorden te vinden. Regelmatig meegemaakt.


    Waarom beweer jij dan dat de Heilige Geest de Zoon en de Vader niet kent?

  13. 2 uur geleden zei sjako:

     

    Als de heilige Geest een persoon is dan is het vreemd dat de heilige Geest de Zoon en de Vader niet kent. Hier staat dat niemand de Zoon kent dan de Vader, en niemand de Vader kent dan de Zoon. Waar is hier de heilige Geest? Als het werkelijk een drieëenheid is dan zou de heilige Geest ook de Zoon en de Vader kennen.


    Kan het zijn dat het instituut WTG in jullie theologie de rol van de Heilige Geest heeft overgenomen en dat je daarom het volgende niet meer weet of begrijpt?

    Johannes 14,26: Later zal de pleitbezorger, de heilige Geest die de Vader jullie namens mij zal zenden, jullie alles duidelijk maken en alles in herinnering brengen wat ik tegen jullie gezegd heb.

     

    Jullie hebben dit voorbehouden aan jullie leiders, maar de Geest is voor ieder individu beschikbaar. Zelfs niet tot “christenen” beperkt.  Het is het Licht dat ieder mens verlicht. Zonder dat er menselijke middelaars nodig zijn.  En wie beweert van niet getuigt niet van dat Licht.
     

    Johannes 1,6-9 Er trad een mens op, van God gezonden, wiens naam was Johannes; deze kwam als getuige om van het licht te getuigen, opdat allen door hem geloven zouden. Hij was het licht niet, maar was om te getuigen van het licht. Het waarachtige licht, dat ieder mens verlicht, was komende in de wereld.

  14. 3 minuten geleden zei Gaitema:

    Dan moet je toch beter de bijbel lezen, want zoals gezegd, Jezus aanbad God en God profeteerde Zijn komt. 

    Ik denk niet dat je ook maar een letter hebt begrepen van wat ik en anderen schreven. En dat je nu ook even wilt laten zien hoe goed christen je wel niet bent door ook even wat te schrijven waarvan je zeker weet dat het goed valt bij de orthodoxie.  Braaf zo.  Ga zo voort. 

  15. 1 minuut geleden zei Thinkfree:

    Er valt niet veel aan te begrijpen dat Jezus elk mens ooit geleefd dan berecht. 

    In het o.t berecht God een bepaald volk om hun zonden en daarmee ook hun nageslacht, het o.t valt in het niet bij de gebeurtenis in openbaringen waar Jezus elke zondaar ooit geleefd straft voor eeuwig 

    De vraag moet te allen tijde zijn: welke God. De bijbel staat vol met verschillende godsbeelden. Het is een geïnspireerd boek maar door mensen geschreven en te allen tijde dient te worden nagegaan welke “God” aan het woord is in ook dat boek. Wat met Jezus niet overeenstemt kan God niet zijn. Niet als je Jezus op zijn woord gelooft.

    Maar doe rustig verder. Ik vind het sneu voor je maar je bent niet te bereiken. En jullie pakken steeds de stenen weer op. 

  16. Zojuist zei Hermanos2:

    Je begrijpt de bijbel niet. Je beoordeeld God's rechtvaardigheid volgens jouw maatstaf. 

    Jij begrijpt nog steeds niet dat mensen verschillende godsbeelden hebben en dat er verschillende godsbeelden in de bijbel staan. Zoals Zendeling en Thom al hebben geconcludeerd is het zinloos dit aan extremisten uit te leggen.

  17. 2 minuten geleden zei Thinkfree:

    Dan heb je openbaringen nog nooit gelezen dan zul je zien dat Jezus dezelfde rechtvaardigheid God van het o.t is.


    Er is geen  theoloog  die beweert dat hij Openbaring begrijpt. Geen mens kan Openbaring begrijpen. Maar Thinkfree meent dat hij weet waar dat over gaat.

    Jezus werd ter dood veroordeeld op basis van de Joodse Wet. Alleen de straf was bij de Joden dood door steniging en daar is kruisiging van gemaakt onder invloed van de Romeinse bezetter. Neemt niet weg dat Jezus ter dood werd veroordeeld op basis van de Joodse Wet. Voor Godslastering.  Wie beweert dat het godsbeeld uit het Oude Testament niet de demiurg is, die zegt dus dat de Vader Jezus van Godslastering zou betichten.... Over godslastering gesproken....

  18. 24 minuten geleden zei Gaitema:

    Thuis heb ik wel wat buiten de bijbel, maar dat idee van een Demiurg past totaal niet binnen openbaarde waarheden en voldoet niet aan het bijbelse beeld van Jezus. Het is gewoon een andere Jezus dan waar wij aan de hand van de bijbel in geloven.

    De rancune, de wraakzucht, de kindermoorden, mensen stenigen,  baby’s die vermoord worden in opdracht van Jahweh, dat voldoet inderdaad niet aan het Bijbelse beeld van Jezus...

  19.  

    28 minuten geleden zei Ricky Tjin:

    Ik kijk er juist anders tegenaan, dat het verschuilen achter rituelen van Bijbelteksten, zoals Thom doet intussen ontmaskerd is.

    Efeziërs 5:11-14
    11. En neemt geen deel aan de onvruchtbare werken der duisternis, maar ontmaskert ze veeleer,
    12. want het is zelfs schandelijk om te noemen, wat heimelijk door hen wordt verricht;
    13. maar als dat alles door het licht ontmaskerd wordt, komt het aan de dag; want al wat aan de dag komt is licht.
    14. Daarom heet het:Ontwaak, gij die slaapt, en sta op uit de doden, en Christus zal over u lichten.

     Je bedoelt dat je het niet begrijpt en de ander een masker opzet om dan te zeggen dat je het ontmaskerd hebt.

  20. 24 minuten geleden zei thom:

    Je reageert niet op inhoud, maar bent continu bezig stemming te maken en verdeeldheid te zaaien.

    Over karaktertrekken gesproken.

    Wanneer het tot innerlijke zaken komt, is het een drogreden.

    Waar ben je bang voor? Dat je wereld instort?

    Kortom, waar je een ander van beticht, is wat je eigen drijfveer is.

     

    Ja. Jurrien lijkt aan het radicaliseren.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid