Spring naar bijdragen

Fundamenteel

Members
 • Aantal bijdragen

  11213
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Fundamenteel

 1. 1 uur geleden zei Mullog:

  Tegen zoveel onzin is niet op te redeneren.

  Wat denk hoe ingewikkeld het is voor iedereen celculturen te kweken en te controleren of er immuniteit opgebouwd wordt? Verder bestaan er voor de griep, voor geen enkel virus trouwens, geen gezonde immune mensen(*). En inderdaad er sterven jaarlijks mensen. Waar je aan voorbij gaat, de hele discussie al, is dat het risico afwegingen zijn. Geen risico bestaat niet dus wordt er gestuurd op minimaal risico dat redelijker wijs te bereiken is. 

  (*) Er zijn kleine groepen mensen die erfelijk immuun zijn. Er is een documentaire op Discovery waarbij men onderzocht heeft waarom in een klein dorp in Engeland ten tijde van de pest praktisch geen mensen overleden. Die hebben genen waardoor ze immuun waren voor de pest. Dezelfde genen bleken ze ook immuun te maken voor HIV. Je praat dan over enkele honderden mensen en 3 jaar onderzoek om het uit te vinden. 

  Helemaal niets. Want waarom moet het immuunsysteem door vaccinatie leren op welke eiwitten gereageerd moet worden? Niet alleen bij covid maar ook nog bij de griep. Voor HIV is er zelfs helemaal geen reactie maar moet het virus dagelijks met een cocktail aan medicijnen bestreden worden. 

  Niet een spuitje met het vaccin want anders was dat wel vermeld. Oud, overgewicht, etc...?

  In de links die ik gaf werd aangegeven dat er milde reacties zijn. Een spuitje doet ook pijn, er zijn zelfs mensen die flauwvallen als ze de spuit alleen ook maar zien. Mensen hebben de neiging om risico's verkeerd in te schatten. Je loopt meer kans om een verkeersongeval te krijgen als je naar buiten gaat dan op een reactie bij een spuit.

  Onder welke steen leef jij? Al een jaar lang worden wereldwijd, per land en per regio al die cijfers bijgehouden en gepubliceerd. De oversterfte van corona wordt sinds 1 oktober 2020 geschat op 12.372 en voor de griep op 404 (bron). De gemiddelde oversterfte van de griep ligt voor de laatste 5 griepepidemieën op ongeveer 6400, dus ongeveer de helft. 

  @Fundamenteel voor de goede orde. Je hoeft geen vaccinatie te nemen. Het is geheel je eigen keuze. 

  Het is geen onzin. Je kan testen wie antistoffen tegen covid heeft en wie niet. Je kan evengoed testen wie covid kan verslaan en wie niet. Vereist dit geld en onderzoek? Ja, maar er zijn dan ook miljarden vrijgemaakt. 

  De meeste mensen genezen natuurlijk van corona zonder ic en zonder medicatie of vaccin. Deze mensen zijn na 8 maand nog steeds immuun tegen corona. Het is dus absurd iemand jaarlijks te vaccineren als die even resistent tegen covid als tegen de griep is. Vat je dat? Uw argument,”de voordelen wegen op tegen de nadelen” is een mantra die niet opgaat.

  dat men enkel de zwakkeren vaccineert wel ja. Maar er zijn dus al kindervaccins in de maak en ik zei u reeds dat de propaganda hen reeds schuldgevoel aanpraat. Israël heeft vaccinatiepaspoorten. Als het vaccin dan echt zo goed werkt, kan iedereen toch voor zichzelf bepalen?

  Wat jij weigert in te zien is dat dit het begin van het einde is en we na massale vaccinatie heel wat andere regeltjes zullen krijgen.

  37 minuten geleden zei antoon:

  @Mullog Je snapt het niet, over de besmettelijkheid van Corona lopen de meningen uiteen, trouwens ook bij iedere variant en trouwens die zienswijze schommelt ook met tientallen procenten, er is geen consensus, daarom gewoon  goed onderzoeken als het al mogelijk is, jij leest dan iets van een opponent en om de een of andere reden zie je weleens dingen die helemaal niet bedoelt worden. Maakt mij overigens niet zoveel uit. 

  Geen mening maar resultaten na onderzoek:

  Immunological memory to SARS-CoV-2 assessed for up to 8 months after infection

  -artikel met proefprocedure-

  CONCLUSION

  Substantial immune memory is generated after COVID-19, involving all four major types of immune memory. About 95% of subjects retained immune memory at ~6 months after infection. Circulating antibody titers were not predictive of T cell memory. Thus, simple serological tests for SARS-CoV-2 antibodies do not reflect the richness and durability of immune memory to SARS-CoV-2. This work expands our understanding of immune memory in humans. These results have implications for protective immunity against SARS-CoV-2 and recurrent COVID-19.

  ...

  We analyzed multiple compartments of circulating immune memory to SARS-CoV-2 in 254 samples from 188 COVID-19 cases, including 43 samples at ≥6 months after infection. Immunoglobulin G (IgG) to the spike protein was relatively stable over 6+ months. Spike-specific memory B cells were more abundant at 6 months than at 1 month after symptom onset. SARS-CoV-2–specific CD4+ T cells and CD8+ T cells declined with a half-life of 3 to 5 months.

  https://science.sciencemag.org/content/371/6529/eabf4063

 2. 22 minuten geleden zei antoon:

  Het griep vaccin wordt inderdaad jaarlijks aanbevolen aan oude zwakke, mensen, risicogroepen, over vaccineren van gezonde mensen wordt volgens mij niet of heel weinig gerept, zo had ik het ook nog niet bekeken, waarom wel met corona, goed daar zullen ook wel beweegredenen voor zijn maar het is goed om dat nu eens goed te onderzoeken, besmettelijkheid bv. als toch zou blijken dat die niet veel hoger is dan bij griep dan moeten ze terugvallen op het oude jaarlijkse patroon van de griepspuit, oude zwakke of mensen onderliggende kwalen zouden dan kandidaat zijn, waarbij ik het nu even niet hebt over eventuele toekomstige bijwerkingen dat is weer een ander item.

  Meeste Mensen die ziek zijn geweest hebben een “geheugen” geprogrammeerd in hun cellen waardoor ze tot bijna een jaar immuun zijn. Bij covid geïnfecteerden zagen ze dat die na 8 maand nog steeds antistoffen tegen covid hadden.  Met de griep zelfde verhaal, we staan in contact met de wereld en gezonde mensen werken eigenlijk aan groepsimmuniteit door 1x per jaar ziek te zijn. Gezonde mensen maken antistoffen en weerhouden zo het virus te incuberen in hun lichaam. Wie dat niet meer natuurlijk kan of risico loopt krijgt een vaccin. 

  We vergeten wel hoeveel de griep heeft bijgedragen aan het evolutionaire pad van de mens. Als ze bij iedere griep zo hysterisch als deze meute gereageerd zou hebben, wat voor weerstand hadden we dan vandaag gehad?

  Het is kassa kassa, controle en nwo. 

 3. 8 uur geleden zei Mullog:

  Ja a stroke... wat veroorzaakte ze? 

  20 uur geleden zei Mullog:

  Er is geen mogelijkheid om griep uit de wereld te bannen door massale vaccinatie om de eenvoudige reden dat het griepvirus continue muteert. ieder jaar is het anders. Ik heb al aangegeven dat corona misschien dezelfde kant op gaat Het zou fijn zijn als je zou lezen en/of onthouden wat ik schrijf

   

  Ik bedoel onderstaande vraag. Jij kwam met een wedervraag, die heb ik nu wel beantwoord, dus misschien wil je nu hierop reageren?

   

  Maar jij kwam met de suggestie dat we iedereen die corona gehad heeft niet moeten vaccineren. Ik ben het daar wel mee eens maar dan moet je dus iedereen testen want mensen die net als de grootmoeder het zonder symptomen gehad hebben zijn niet te herkennen zonder test. En daar heb je geen oplossing voor. En om groepsimmuniteit te verkrijgen ben je er niet met alleen de zwakkere te vaccineren waarbij het bij corona volgens mij op dit moment nog niet helemaal duidelijk is wie dat nu precies allemaal zijn (wel grofweg).

  T.a.v. PEG heb ik nog het volgende gelezen

  Als ik he zo lees is het risico niet groter en zeker niet groter dan bij andere vaccins (waar je nooit iets over hoort). Ik ben en blijf van mening dat dat er gezocht wordt naar argumenten tegen het vaccin en dat werkelijk iedere strohalm wordt aangegrepen.

  En uiteindelijk kun je altijd beslissen om je niet te laten vaccineren. Er is niemand die je dwingt.

  Ah dat valt dan mee dat covid niet muteert (ironie). Onlangs nog gelezen van een new yorkske variant... 

  neen mullog, niet wie corona “heeft gehad”, wie natuurlijk antistoffen aanmaakt hoeft zich volgens mij niet te vaccineren. Je kan via celcultuur te weten komen wie immuniteit kan opbouwen en wie niet. Bij de griep vaccineren we gezonde immune mensen ook niet terwijl er jaarlijks mensen sterven. Er is,in die logica geen verschil met covid.

  Het risico is wel hoger en sciencemag weerlegde de cijfers. Ik heb geen zin om daar anders over te denken door buiten de context te gaan argumenteren. Klassieke vaccins wekken niet zoveel anafylaxie op, volgens eerdere bronnen 1 op 1 miljoen. Volgens artsen gequoteerd in sciencemag loopt 7% risico een immune response tegen PEG te krijgen. Dat is niet 1 op 1 miljoen maar 70000 per miljoen. 

 4. 1 minuut geleden zei Mullog:

  Ik vraag mij af of je niet heel veel aan het verzinnen bent. Wat er allemaal bij jou in je omgeving gebeurt is wel heel toevallig. Als je naar het dashboard covid vaccinaties België (op klikken) kijkt dan zie je dat er niet bepaald voortvarend gevaccineerd wordt en ik kan niet goed beoordelen of het in lijn is met het beleid van België (op klikken)

  Je kunt de vraag wel opnieuw stellen maar die heb ik beantwoord. Je hoeft het er niet mee eens te zijn maar ik lees hier geen inhoudelijke reactie. Je ontwijkt ook mijn vraag waar je vandaan haalt dat mensen wel aan de griep zouden mogen sterven. Zoals je overigens ook geen antwoord geeft op waar deze hele discussie mee begon.

  Dat je over je kinderen verder gaat begrijp ik want die staan je na. Maar dat is een ander onderwerp. Wat ik je vertel is dat, om te weten of iemand corona gehad heeft, er getest moet worden. Je vermijdt zorgvuldig om daar op in te gaan. Ik denk omdat je beseft dat je niet weet hoe je het probleem "Niet vaccineren als men corona zonder symptomen gehad heeft" op moet lossen.

  Waarom zou ik dat verzinnen? Ik ken maar 1 stergeval dichtbij en de rest via de media. 

  Er is geen noodzaak om de griep uit de wereld te bannen door massale vaccinatie he. En het is naïef te denken dat we covid zullen verslaan met vaccinaties. Je beseft toch dat je jaarlijks een prik zult moeten krijgen?

  Ik antwoordde toch wel? De grootmoeder testte positief maar had geen symptomen. Betrokkene rond haar werden preventief in quarantaine gezet. Die grootmoeder is nu meer dan 8 maand immuun tegen covid als ik laatste onderzoeken mag geloven. We vaccineren mensen die resistent zijn tegen de griep ook niet, enkel wanneer ze verzwakt zijn.

  Als men nu enkel de zwakkeren tegen covid zou vaccineren, kan ik het verhaal beter begrijpen dan dat we zelfs gezonde mensen gaan inspuiten. Toch is men reeds bezig aan vaccins voor kinderen.

  Noem mij een wappie of complotgek, maar ik zie dat dit het begin is van een biologische synchronisatie met technologie. De staat en derden hebben zich daar niet in te moeien.

 5. 14 uur geleden zei Dat beloof ik:

  Je kunt al weten dat die tekst niet klopt, want Eva begon er mee, en zo waren er volgens het verhaal dus 2, Eva en Adam.

  En zoals ik al eerder uitlegde. Uit Genesis 3:22 blijkt dat de mens volgens het scheppingsverhaal al voor de zonde sterfelijk was.

  Dat allerlei mensen later weer andere bijbelboeken schreven waar weer andere zaken in staat maakt het inderdaad voor een hoop mensen vrij gecompliceerd, met name hen die zeggen de Bijbel van begin tot eind letterlijk te nemen. Maar als we het even bij Genesis houden, dan is dat verhaal volstrekt duidelijk. 

  Adam had zich kunnen excuseren maar stak het op Eva en ging haar achterna door de fluit te volgen. De moeder van alle levenden en hij zag zijn kans te scoren... :)

 6. Zojuist zei Dat beloof ik:

  Waarom zet je hier niet bij dat dit voornamelijk voor komt bij mensen zijn besmet met het virus ? 

  Neen de discussie tussen mullog en mij ging over PEG. Ik zie pas dat ik een ouder bericht quoteerde. Acuut koffie tekort :).

  Er zijn meer allergene reacties met anafylactische schok dan bij klassieke vaccins. Ze vermoeden dat het een immuniteitsreactie is van reeds aanwezige antistoffen tegen PEG.    

 7. Op 23-2-2021 om 10:44 zei Mullog:

  En jij begrijpt het dus ook nog steeds niet. Dan moeten ze diezelfde reacties krijgen als ze mascara aan het smeren zijn, of die zetpillen in hun bips stoppen, of die andere medicijnen slikken waar het spul in zit. 

  Het wordt gebracht alsof het lichaam denkt, kijk dit PEG komt van de mascara of van de zetpil, dan reageer ik niet. Ojeee, deze komt van het vaccinatiespuitje, nu ga ik allergisch reageren....

  Tsja, dat krijg je als je je immuunsysteem gezond probeert te houden, denk ik dan 🤡 

  Mijn schoonvader, een leeftijdgenoot van je, is ervan overtuigd dat frisse lucht, tocht, kou en buitenlucht tot verkoudheid en griep leidt. Daar is hij ook niet vanaf te brengen. @Quest heeft wel een beetje gelijk als hij zegt dat het door de leeftijd komt :-) 

  Als iemand dagelijks mascara smeert, maakt die antistoffen aan. Die antistoffen vormen een gevaar wanneer men PEG inspuit. Het gevaarte is de immune response. 

  Soms gaan mensen dood aan de reactie van de antistoffen en niet aan het virus of ander goedje.  Tegen een virus noemt dat cytokine storm.

  Het wordt niet gebracht zoals jij het vertaalt. Lees het er maar eens goed op na lijn per,lijn.

  18 uur geleden zei Dat beloof ik:

  Dat heeft niets meer te maken met ergens principieel voor of tegen zijn, dan ben je de boel gewoon bewust aan het frustreren en tegenwerken.

  Waarschijnlijk niet, en dat is nu juist het verschil.

  Toch wel. Die had al niet lang meer en leefde op geleende tijd. Als ik u was zou ik niet spreken over situaties waar je niets van weet

  16 uur geleden zei Mullog:

  Ik heb onderstaande uit "Vaccineren en religie" gehaald omdat ik vind dat dit niets met religie te maken heeft en alles met vaccineren

  Ik denk dat er voor ieder gevaarlijk virus een vaccin gemaakt gaat worden.

  Ik begrijp ook niet waar je de conclusie vandaan haalt "Waarom mogen mensen sterven aan de griep maar niet aan corona?". Over het algemeen heeft men liever dat mensen aan geen enkele ziekte doodgaan. Om het aantal griepslachtoffers te beperken is er de jaarlijkse griepspuit. Er is daar een afweging gemaakt tussen risico's en maatregelen met als consequentie dat mensen met een verhoogd risico jaarlijks een spuit (kunnen) krijgen. Of je dat wel of niet doet is je eigen beslissing.

  Bij corona beslis je ook zelf of je wel of geen spuit gaat halen.

  Bij corona zijn er wel zaken anders dan bij de griep. Corona heeft geen seizoen, het gaat gewoon door. Bij de griep zijn de risicogroepen echt duidelijk. Bij corona is dat nog veel minder en zijn er ook minder cijfers bekend hoe groot het risico is. Als dat allemaal duidelijk is en wordt en hoe corona muteert duidelijker is zou het mij niet verbazen als daar in de toekomst ook jaarlijks een spuit voor gehaald zou kunnen worden. 

   

   

  Dus als het maar 1x per jaar dodelijk is mogen mensen sterven en als de ziekte het ganse jaar door kan overleven moeten we massaal vaccineren? Ik ben na infectie meer dan 8 maand immuun. Waarom dan risico lopen me te vaccineren met iets dat niet eens corona is maar synthetisch ontworpen is?

  19 uur geleden zei Mullog:

  Het gaat niet om individuele gevallen. Het gaat erom dat als je degene die het gehad hebt niet wilt vaccineren je iedereen moet testen. Want als die man die beroepshalve getest moest worden nu eens niet beroepshalve getest had moeten worden. Hoe weet je dan of hij (of zij) corona heeft gehad?

  En dat geldt ook voor de ouderen, dikke en ongezonde mensen. Een deel is makkelijk aan te wijzen, maar een deel bevindt zich ineen schemergebied en dat is allemaal niet zo duidelijk. En ik heb het niet over gedood worden gehad. Dat gebeurt bij de griep en bij corona. Ik heb het over mensen die met klachten blijven zitten. En ik heb nog nooit gehoord van mensen die een griep overleefd hebben, op het randje misschien, daar dan iets aan over hebben gehouden. Bij corona is dat wel het geval.

  Om te weten of er groepsimmuniteit is moet je weten hoeveel mensen immuun zijn. uiteindelijk kom je daar alleen maar achter door te testen, te testen, en nog eens te testen omdat je niet weet wie het zonder symptomen gehad heeft, Of iedereen te vaccineren. 

  Ik weet niet dat ze covid hadden, maar ze moesten preventief in quarantaine nadat hun grootmoeder positief testte. Die werkt in zorgcentra.

  Wij vertrouwen deze fascisten in beleid niet en ze moeten dan zekerlijk niet met een spuitje of neus swab afkomen. We gaan wellicht ook voor thuisonderwijs kiezen.

 8. Hoe oud was Britney Spears toen ze in vizier van de massavormers kwam? Michael Jackson was ook zonder bewijs, na zijn dood kwam de waarheid echter boven. Zelfs zijn eigen zus Latoya noemde hem een gevaar voor kinderen.

  Er is een geest die de mens beïnvloedt en die mensen herkennen elkaar snel. Zelfs op feestjes van Epstein met meisjes onder 18 werden foto’s verzameld om de mensen op de foto te kunnen chanteren. Er zijn echt wel samenzweringen en mensen machtig genoeg een stuk “pizza” te nemen en naar hun goeddunken te manipuleren in ruil voor roem. Kijk maar goed wat voor klimaat er heerst onder mensen op een scherm. Iedereen loopt mee en zwijgt over de olifanten in de kamer.

  Er is een slechte bedoeling gaande achter het algemene plaatje dat wij gepresenteerd krijgen als realiteit. Als we vele muziekclips en films bekijken, kunnen we daar toch niet omheen dat er vaak openbare duivelaanbidderij bij gepaard gaat. Er heerst een gepresenteerd plaatje van normen en waarden en wie een andere mening heeft is een onverdraagzame. Zij die ons dat beeld constant herhalen achter de schermen hebben echter vaak bloed aan de handen en bewerken beelden op tv een agenda te bereiken. Het agenda zoals ons geopenbaard is in de Openbaringen van Johannes.

  De man van zonde die de gehele wereld vrede zal beloven maar de dood door honger en oorlog zal brengen. Het is een patroon dat zich al voordeed in de geschiedenis, maar nu is alle tech er ook om het te bereiken. Een wereldorde van 1 dictator en 1 geest dat 1 zelfde beeld nastreeft. Eugenetica waarmee men de mens digitaal zal synchroniseren en waar de geboorte via natuurlijke inseminatie overbodig is. The Matrix in het echt.

  Goeiemorgen.  

 9. 9 uur geleden zei sjako:

  Het is niet zo. In 1973 was abortus verboden.

  Die man die de foetussen kreeg om stamcellen te oogsten gaf toe dat ze van Zweden kwamen. Ik toonde dat voor mijn ban toen.

  Tellen de feiten van eerdere discussies niet meer of blijf je uw onzin als feit onderstrepen en de waarheid als onzin?

  Vanaf 5min20s worden beelden uit dat interview getoond. Het gaat wel degelijk om geaborteerd materiaal. 

   

  2 uur geleden zei Dat beloof ik:

  Dan beschuldig je dus impliciet wel degelijk. 

  Maar ieman die zich niet laat vaccineren wel. Dus blijft immers een potentiële besmettingshaard.

  Wat wil je nu eigenlijk met dit topic.  Je begint over de bijbel maar komt zelf telkens met andere zaken aan zetten. 

  De griep doodt ook mensen. Gaan we voor ieder virus een vaccin uitvinden? 

  Waarom mogen mensen sterven aan de griep maar niet aan corona? En als het vaccin werkt, waarom kan ieder mens dan niet voor zichzelf beslissen zoals bij de griep?

  2 maten en 2 gewichten altijd.

 10. 1 uur geleden zei Mullog:

  Wie weet welke mensen zonder symptomen covid versloegen? Als ze geen symptomen hebben gehad zijn ze ook nooit getest. Persoonlijk zou ik er geen bezwaar tegen hebben als mensen die covid zonder symptomen hebben gehad niet te vaccineren. Maar dan moet je iedereen testen  en mensen die het niet hebben gehad alsnog vaccineren. Ik denk dat dit logistiek een stuk ingewikkelder is.

  En wie zijn hier de zwakkeren? Hoewel een hoop mensen zonder ernstige gevolgen door covid heen gaan zijn er ook een hoop mensen in allerlei categorieën die niet alleen ernstig ziek worden maar er ook ernstige klachten over lijken te houden. Ik heb een collega die vorig jaar covid heeft gehad en een halfjaar later nog steeds halverwege de trap even moet rusten. 

  Ik vind je vragen terecht maar ik ben bang dat de antwoorden je niet bevallen.

  Ik ken mensen die beroepshalve getest moesten worden, positief testte maar geen symptomen hadden. Mijn kinderen moesten daardoor in quarantaine maar die mochten ze niet testen van mij. Ik ken een jonge gast die eraan stierf maar de griep was hem wellicht even fataal geweest. 

  2 jaar later mogen we zeggen dat ouderen en dikke mensen/ongezonde levensstijlen het hoogste risico lopen. De griep doodt ook mensen, waarom is het anders bij corona? 

  Als mensen die besmet waren een t cel geheugen van meer dan 8 maand bewaren, zou er dan al geen groepsimmuniteit bereikt zijn tussen ons gewone burgers?

 11. 6 minuten geleden zei Dat beloof ik:

  Natuurlijk jongen, wat jij wil. Satanisme bestaat en het bewijs is dat de camera's bij Epstein niet werkten. Pffff.

  Neen dat bewijst dat er samenzweringen zijn. En die mensen die hun geest op die perverse zaken richtten en aan massavorming doen; staan onder invloed van de geest van de anti christ.

 12. 12 minuten geleden zei Dat beloof ik:

  Bij Clinton, Epstein en Dutroux was er wel sprake van bewijs. Dat ligt dus anders.

  Maar zonder bewijs was het voor de massa een complottheorie natuurlijk.

  Over de doodsoorzaak van Epstein is geen bewijs, de camera’s werkte toevallig niet. Een complot.

 13. 3 uur geleden zei Dat beloof ik:

  Het gaat mij niet om bewijs van ene geestelijke wereld. Het punt dat ik maakte was dat er nooit bewijs is geleverd door de satanische praktijken, en dan met name het seksuele misbruik, die volgens @Gaitema zouden plaatsvinden in het Solse gat.
  Ik vind het niet gevaarlijk om dat een fantasiewereld te noemen. Want als er geen bewijs is, is dat de meest voor de hand liggende verklaring.
  Iets dat niet bestaat kun je ook niet begatelliseren.
  Ik heb nooit momenten van 'dit kon wel eens het kwaad zijn', waarschijnlijk omdat ik uitga van feiten en niet van angsten. Ik ga niet van 'het kwaad'  als een entiteit, of als satan, maar als norm in het morele besef dat ieder heeft.

  Zeker, dat zijn kwaadaardige zaken. Maar geen bewijs van satanisme.

  Ja als ge uw hoofd in het zand steekt... Clinton had nooit seksuele relaties en Epstein vermoordde zichzelf. Er was geen pedo netwerk rond Dutroux en operatie kelk is terecht losgelaten.

  Ironie

 14. 5 uur geleden zei Mullog:

  Nog een keer: Als die mensen die door zetpillen of mascara antistoffen aan hebben gemaakt kunnen ze, als ze het weer gebruiken, een overreactie krijgen omdat die antistoffen een “immune response” triggeren tegen PEG. En aangezien make-up (en een aantal medicijnen) veel vaker gebruikt wordt dan een "once in a lifetime" vaccin injectie zou je toch verwachten dat daar veel vaker “immune response” getriggerd wordt. 

  Ik sluit het niet uit want je kunt ook in de woestijn tegen een boom rijden, zoals ik heb laten zien, maar het is een rare reden om niet te laten vaccineren.

  Zoals ik het zie komen jullie met de volgende argumenten:

  • Het vaccin heeft bijwerkingen
  • Het vaccin bevat embryonale cellen of is getest op embryonale cellen
  • Covid bestaat niet of is ongevaarlijk of niet gevaarlijker dan een griep
  • De msm liegt, is onderdeel van een complot, en verspreid valse informatie
  • Covid is bedacht door de regering, het is een groot complot om ons te onderdrukken
  • Het vaccin wordt gebruikt om alle mensen te chippen of zoiets
  • Het gaal alleen om geld voor de big pharma

  Wat ik mis in dit rijtje is informatie over aantal slachtoffers en bijvoorbeeld informatie uit een land als Israël waar fanatiek gevaccineerd wordt  CIJFERS UIT ISRAËL LATEN ZIEN DAT VACCINATIE 94% VAN DE MENSEN BESCHERMT. Het gaat heel erg over van alles maar niet over het onderwerp zelf. Dat wordt ontkent.  

  Begrijpend lezen was nooit uw sterkste kant he? 

  Mijn vragen blijven open, wanneer wordt daar eens op geantwoord. Laten we appels bij appels houden en andere mensen geen woorden in de mond leggen.

  vraag 1: waarom moeten mensen die covid zonder symptomen versloegen zich laten vaccineren? Waarom passen we de logica van de griep niet toe? Enkel de zwakkeren vaccineren.

 15. 14 minuten geleden zei Mullog:

  En jij begrijpt het dus ook nog steeds niet. Dan moeten ze diezelfde reacties krijgen als ze mascara aan het smeren zijn, of die zetpillen in hun bips stoppen, of die andere medicijnen slikken waar het spul in zit. 

  Het wordt gebracht alsof het lichaam denkt, kijk dit PEG komt van de mascara of van de zetpil, dan reageer ik niet. Ojeee, deze komt van het vaccinatiespuitje, nu ga ik allergisch reageren....

  Tsja, dat krijg je als je je immuunsysteem gezond probeert te houden, denk ik dan 🤡 

  Mijn schoonvader, een leeftijdgenoot van je, is ervan overtuigd dat frisse lucht, tocht, kou en buitenlucht tot verkoudheid en griep leidt. Daar is hij ook niet vanaf te brengen. @Quest heeft wel een beetje gelijk als hij zegt dat het door de leeftijd komt :-) 

  Geloof me Mullog, je ziet dat geheel verkeerd. Maar zoals ik reeds zei, de naam van die arts staat in het artikel. Mail hem uw nuances :)

  Het gehele punt is en blijft dat deze vaccins meer allergene reacties opwekken dan klassieke vaccins en ze een oorzaak zoeken. Ze vermoeden PEG en kunnen dat -mijn inziens- goed beargumenteren. 

  Nog ene keer: door de zetpillen en mascara maakt het lichaam antistoffen tegen PEG aan. Een aantal mensen kunnen dan na een intramusculaire injectie een overreactie krijgen omdat die antistoffen een “immune response” triggeren tegen PEG.

  Allergies are the result of your immune system's response to a substance. Immune responses can be mild, from coughing and a runny nose, to a life-threatening reactionknow as anaphylaxis. A person becomes allergic when their body develops antigens against a substance. https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/allergies-and-the-immune-system

   

 16. 1 uur geleden zei Mullog:

  Maar om zich te kunnen verspreiden moet een virus eerst ergens komen. En als dat door maatregelen niet of veel minder het geval is zijn er ook minder uitbraken. Als er 100 mensen in een tehuis zitten waar bij wijze van spreke geen raam en geen deur open gaat dan komt een virus daar niet binnen en is er geen uitbraak, van niks niet.

  En dat krijgt die vrouw dan van dat virus spuitje en niet van die ladingen mascara die ze dagelijks op haar gezicht smeert?

  Je hebt het dus nog steeds niet begrepen. Door mascara te smeren (en andere blootstelling aan PEG) gaat het lichaam daar antistoffen tegen aanmaken. Eens ze dan PEG in de spier inspuiten en dat komt in de bloedbaan slaan die reeds aanwezige antistoffen tegen PEG vermoedelijk op hol.

  PEGs are also used in everyday products such as toothpaste and shampoo as thickeners, solvents, softeners, and moisture carriers, and they’ve been used as a laxative for decades. An increasing number of biopharmaceuticals include PEGylated compounds as well.

  PEGs were long thought to be biologically inert, but a growing body of evidence suggests they are not. As much as 72% of people have at least some antibodies against PEGs, according to a 2016 study led by Samuel Lai, a pharmaco-engineer at the University of North Carolina, Chapel Hill, presumably as a result of exposure to cosmetics and pharmaceuticals. About 7% have a level that may be high enough to predispose them to anaphylactic reactions, he found. Other studies have also found antibodies against PEG, but at lower levels.

  https://www.sciencemag.org/news/2020/12/suspicions-grow-nanoparticles-pfizer-s-covid-19-vaccine-trigger-rare-allergic-reactions

  In het Engels noemen ze dat een “immune response”.  Dus het is niet zozeer het goedje dat de reactie veroorzaakt, maar antistoffen tegen eerdere blootstelling.

   

  1 uur geleden zei antoon:

  Inderdaad dat bedoel ik, overigens schreef ik dat all eerder, nee ik zeg niet dat ik een expert ben, ook heb ik er geen hogeschool voor doorlopen, maar ik gebruik logica die mij gegeven is. 

  Ik zie dat je ingelezen bent ;) 

  Zolang we weten wat er bedoeld wordt en daar context in te vinden is, hoeven we geen expert te zijn. Vandaag is de burger hoe dan ook een beter viroloog dan die omkoopbare Babylonische lobbyhoeren op onze tv. :)

 17. 57 minuten geleden zei Mullog:

  Foetale stamcellen zitten dus niet in het virus. Het ligt er maar aan waar eenieder zijn grenzen legt. Dat is persoonlijk.

  Niet in het virus en ook niet in het vaccin. Maar ze hebben iets digitaal ontworpen dat wel getest werd op foetale cellen om dan later in vaccins toe te voegen.

  57 minuten geleden zei Mullog:

  Wanneer dan? Dit is al tientallen jaren bekend. Zo ongeveer vanaf 1973.

  We zijn het eens. @sjako beweerde bij hoog en laag dat christenen zich mogen vaccineren en dat niet geweten is of die specifieke stamcellijn door abortus ontstond. Ze is dat dus wel. Hij heeft me er zelfs voor beschuldigd desinformatie te verspreiden.

  1 uur geleden zei antoon:

  Ik weet veelal de juiste antwoorden uit de Schrift, de Schrift  is een verzameling van uitspraken en handelingen van de Schepper, ik heb het bijna rechtstreeks van hem, als je hem als persoon voorstelt weet je hoe hij denkt over de verschillende dingen dingen.

   By His stripes we are healed ! 

  Biedt uw lichaam als heilige offerande aan God aan en werd deze wereld niet gelijk. Gods wil is niet dat we meer dan nodig nemen, dieren mishandelen en slecht verwerken om tot virussen te komen.

  Vaccineren verandert niets aan de ziektekiem. Dan wachten we gewoon op het volgend virus dat uit het dierenrijk op mens muteert. En dan komt de superbacterie er nog aan omdat verantwoordelijke veeteelt ook al niet meer gaat. Als we zijn wil gehoorzaamde of nastreefde was er geen sars 2 maar werd sars 1 als duidelijk signaal genomen.

 18. 1 minuut geleden zei Dat beloof ik:

  Gewoon je eigen fantasie dus.  Dat is iets heel anders dan 

  Je haalt dus 2 verschillende betekenissen van geest door elkaar. 

  Neen de geestelijke wereld, de geest en geesten in collectief . Het enige verschil is tussen degene die brainwashen/massavormen en degene die hun realiteitsbeeld bouwen op wat ze gemassavormd zijn.

  Ik heb het hier over levende geesten, maar uiteindelijk is de aanzetter de geest van de anti christ.  

 19. 12 minuten geleden zei Dat beloof ik:

  als je de betekenissen van woorden allemaal zo ruim neemt  is daar geen verschil en is er ook geen verschil meer tussen een racefiets en een pot pindakaas.

  Gewoon het woord geest en hoe dat een beeld kan vormen.

 20. 13 uur geleden zei antoon:

  Over Corona en vaccinatie in verband met berichtgeving is een topic, nu eens tot een andere kern gaan, namelijk religieuze redenen om wel of geen Corona vaccin te nemen, dus even geen complot uitspitten maar nagaan of  het met de schrift in overeenstemming is, zo nee waarom dan en zo ja ook de beweegredenen.

  Hoewel het censuur genoot. De stamcellijn die gebruikt wordt bij productie van sommige vaccins is wel degelijk van geaborteerd materiaal. Ik deelde dat verhoor toen waar dat bekend werd. 

  Mensen die ons vandaag willen vaccineren zijn niet anders dan degene die de “anderen” vroeger in gestichten staken, hun kinderen aborteerden en nu met dat vermoord weefsel pharmakia op ons willen toepassen. Dat geloof ik tot een punt dat ik het bijna zeker weet. Minions van de duivel die liegen en ons expres ziek maken om de genezing te verkopen en alzo een selectieprocedure toepassen.

  Als herbalist weet ik als geen ander hoe fel ze lobbyen tegen echte geneesmiddelen omdat de ziekte meer opbrengt. Het draait om het patent en niet de patiënt.

  6 uur geleden zei Mullog:

  Het blijkt niet nu dat er een cellijn van een foetus wordt gebruikt. Dat is al bekend zolang het bekend is.

  Op de site van het rijksvaccinatieprogramma wordt onderstaande informatie gegeven (Wat zit er in een vaccin? (op klikken)

  Zoals je ziet in het onderstreepte worden voor enkele vaccins de cellijnen gebruikt. Ik heb nog niet kunnen achterhalen of dit voor de covid-vaccins ook het geval is.

  Bij proefperiodes van Pfizer werden foetale stamcellen gebruikt, dus afgekeurd. Bij het ontwerpen van de vector beweert Pfizer geen foetale cellen gebruikt te hebben, maar men testte het wel op foetale cellen dus...

  Pfizer: Pfizer/BioNTech’s coronavirus/COVID vaccine known as “BNT162b2” was developed using genetic sequencing on computers without using fetal cells. The HEK-293 abortion-related cell line was used in the testing of this vaccine. This cell line originated from kidney cells from a fetus that was aborted in 1973. No cell line, fetal or otherwise, is required for the ongoing production of this vaccine. This vaccine is currently in use. The Pfizer/BioNTech vaccine requires “ultra-cold” storage, making distribution difficult. Currently, only hospitals and other large facilities are being consider as distribution locations for this vaccine.

  Moderna: Moderna’s “mRNA-1273” vaccine does not require aborted fetal cell lines for production, but aborted fetal cell lines were used in the development and testing of this vaccine. This vaccine is currently in use. This vaccine does not require ultra-cold freezers, and hence is more available in primary care offices and community clinics.

  AstroZenica: The AstroZenica/University of Oxford vaccine “AZD1222” does use the HEK-293 cell line for production. This cell like was also used in the development and testing of the vaccine. The AstroZenica vaccine is currently approved for use in the UK, India, and other countries but not the United States. The US probably will not approve this vaccine until April. It does not require ultra-cool storage and is also predicted to be less expensive than other COVID vaccines, two features that may make this vaccine more widely available.

  Johnson & Johnson: The J&J/Janssen COVID-19 vaccine, “JNJ-78436735” does use the PER.c6 cell line for production. PER.c6 is a proprietary cell line owned by Janssen, a subsidiary of Johnson & Johnson, developed from retinal cells from an 18-week-old fetus aborted in 1985. This vaccine will likely become available to the public in Spring or Summer, 2021. This is a single-dose vaccine, unlike other COVID vaccines which require 2 doses.

  Sanofi/GlaxoSmithKline: The Sanofi/GSK “COVAX” vaccine does not require aborted fetal cell lines for production. GSK produces their vaccine using a modified virus cultivated on insect cells. This vaccine will likely become available to the public in Summer, 2021. The HEK-293 abortion-related cell line was used in the research and developent of this vaccine.

  https://mycatholicdoctor.com/our-services/vaccines/ niet schieten op de bron, ik denk dat dit het goed samenvat.

 21. Zojuist zei Dat beloof ik:

  Een ontwerp van een brug is een bedenksel van een mens dat echt kan werken gemaakt.  Door mensen.  Niet die geesten. 

   

  Maar zie geesten even in een ruimere context. De mens kan zijn geest ergens op richten en dat ontwerpen. Maar de mens is een zondig wezen en “satanisme” is echt op schaal van; de mens zet zich tegen zijn geschapen natuur af. Andere geesten van mensen -bovenaan de piramide- misbruiken de mediakanalen en instituten om de mens te vormen naar hun beeld. Hun evenbeeld. 

  Er is een “geest” die op ons neerstroomt via allerlei kanalen om ons te zeggen hoe we ons moeten gedragen, wie we moeten haten/liefhebben, wat de laatste mode is, wat politiek correct is en wat niet. Dat is de geest van de anti christ die zich in collectief over de aarde uitspreidt in in machtige mensen en zo werkelijkheid wordt. 

  Wat is het verschil met een NWO/globalisme en een derde rijk?

 22. 11 uur geleden zei Dat beloof ik:

  Ik wel. Datzelfde geldt voor mensen die zeggen te zijn ontvoerd door buitenaardse wezens. Denk jij daarvan ook dat ze niet allemaal dezelfde fantasie kunnen hebben? 

   

  Wat hebben die nu gezien? Niets, in feite.

  Waarschijnlijk denk je zelf deze zin wel te begrijpen. Ik noem zoiets inhoudelijke onzin. Er staat namelijk in feite helemaal niets.
  Wat is dat : "De geestelijke wereld is essentieel om tot realiteit te komen" ? Welnu, het is een lege zin, er staat feitelijk niets.

  Zie het voorbeeld van de brug. Dat was eerst een geestelijke constructie.

  Geesten kunnen zich ergens op scherpstellen en dat echt maken. Zo kunt ge dus geloven dat het occulte onzin is, maar als mensen achter de schermen psychologische wetenschappen (geestelijke materie) toepassen om een massa te misleiden en brainwashen: gaat dat zich uitbeelden in de samenleving. Gedenk even figuren als Hitler en Stalin die hun geest over andere mensen toepassen en welke middelen ze daarvoor gebruiken. En dan heeft men niet eens de helft van hun plannen kunnen bereiken. Aldus het geestelijke is groter is dan wat reeds werkelijk is. Het geestelijke is vrijwel onbeperkt en het stoffelijke is dat niet.

  Hoeveel kleurpatronen, lichtspectrums denk je te kunnen waarnemen als mens met je hersenen? Zijn degene die je dan niet kan zien onzin en zijn ze er niet omdat je ze niet kan zien? Is iets onzin omdat de ander er beperkt naar kijkt?

 23. 4 uur geleden zei Mullog:

  Ik vraag mij dan af waarom je, als je alles kunt onderbouwen, dat niet gewoon doet.

  Je hebt echt geen idee waar jet het over hebt.

  Hij zal aerosolen bedoelen :)

  11 uur geleden zei Mullog:

   

  Nee, dat heb je niet uitgelegd. Je praat over buiten rondlopen, vitamine D opdoen, kamers luchten, gezond leven en dat soort zaken. Dat mag voor iemands persoonlijke gezondheid misschien goed zijn maar heeft niks met het verspreiden van een virus te maken. Dat doe je door afstand te houden, contacten te beperken, mondkapjes te dragen en hygiëne te betrachten. 

  Verder beschuldig je hier weer ziekenhuizen ervan dat er iets niet geregistreerd wordt terwijl ik je al heb uitgelegd dat dit praktisch onmogelijk is zoals het voor jou praktisch onmogelijk is mijn redenatie inhoudelijk te weerleggen. 

  Die logica is ver te zoeken bij de wappies en wat je om je heen ziet is veel te beperkt. Want jij ziet alleen je straat en je WTG clubje en wat familie zoals de meeste mensen en de wereld is vele malen groter dan dat. 

  Niet met het verspreiden, wel hoe weerbaar je ertegen bent. Daarom dat zwaarlijvigen, ouderen en verzwakte immuunsystemen het het zwaarst te verduren hebben.

 24. 14 uur geleden zei Mullog:

  Jij hebt mij anders nog steeds niet uitgelegd waarom PEG dat in veel cosmetica zit, in zetpillen zit, in veel andere medicijnen zit opeens een allergische reactie zou veroorzaken als er 1 ml (= milliliter) vaccin wordt ingespoten. Kijk, de kans dat je in de Sahara tegen een boom aanrijdt is praktisch nul, maar het kan natuurlijk altijd, zie de Acacia van Ténéré (op klikken). En op een of andere manier lijk jij dat niet te begrijpen. 

  Ik weet niet of er meer neveneffecten zijn. Maar je hebt gelijk dat uiteindelijk de tijd zal leren wat beter is. 

  Jij schrapt de hele msm als bron. En dat doe je niet op basis van feiten of inhoud maar op basis van.... ja van wat eigenlijk? 

  Het stond allemaal in dat artikel jongeman. Scroll door naar “toothpaste and shampoo” 

  PEGs were long thought to be biologically inert, but a growing body of evidence suggests they are not. As much as 72% of people have at least some antibodies against PEGs, according to a 2016 study led by Samuel Lai, a pharmaco-engineer at the University of North Carolina, Chapel Hill, presumably as a result of exposure to cosmetics and pharmaceuticals. About 7% have a level that may be high enough to predispose them to anaphylactic reactions, he found. Other studies have also found antibodies against PEG, but at lower levels.

  “Some companies have dropped PEGylated products from their pipeline as a result,” Lai says. But he notes that the safety record of many PEGylated drugs has persuaded others that “concerns about anti-PEG antibodies are overstated.”

  Szebeni says the mechanism behind PEG-conjugated anaphylaxis is relatively unknown because it does not involve immunoglobulin E (IgE), the antibody type that causes classical allergic reactions. (That’s why he prefers to call them “anaphylactoid” reactions.) Instead, PEG triggers two other classes of antibodies, immunoglobulin M (IgM) and immunoglobulin G (IgG), involved in a branch of the body’s innate immunity called the complement system, which Szebeni has spent decades studying in a pig model he developed.

  https://www.sciencemag.org/news/2020/12/suspicions-grow-nanoparticles-pfizer-s-covid-19-vaccine-trigger-rare-allergic-reactions

  Daarom dat ik u opriep uw tekst daarover nog eens te vergelijken met die tekst van sciencemag. Mensen met reeds een hoog aantal antistoffen tegen PEG lopen vermoedelijk verhoogd risico op anafylactische schok. Het gevaarte zit hem dus in de aanwezigheid van antistoffen tegen PEG -uit producten die jij oa benoemde- waardoor het lichaam op die PEG gaat over reageren. Daar is meer onderzoek naar nodig, maar als ge denkt die mannen te kunnen bijstaan in hun onderzoek; stuurt ze een mailtje lol.

  Er zijn meer anafylactische reacties dan traditionele vaccins en sommige artsen vermoeden dat PEG de dader is.  Het blijft me verbazen dat je van heel die waslijst daarover struikelt. We bespraken enkele weken geleden de neveneffecten op basis van cijfers uit VAERS. Maar omdat ze via artsenvoorvrijheid voorgekauwd werden schoten coronafoben op de bron. Nu weet je dat niet meer? 6 zware anafylactische reacties per >250K mensen met het mRNA covid vaccin. Bij een klassiek vaccin is dat 1 per miljoen. Bovenstaande bron (sciencemag) weergeeft die cijfers ook in de link.

  Anaphylactic reactions can occur with any vaccine, but are usually extremely rare—about one per 1 million doses. As of 19 December, the United States had seen six cases of anaphylaxis among 272,001 people who received the COVID-19 vaccine, according to a recent presentation by Thomas Clark of the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC);

  Als je dan zelf al zei dat sciencemag een valide bron is, wat melk je dan dat ik geen msm meer lees of kijk? Ik lees trouwens meer dan alleen artsenvoorvrijheid hoor. Maar als we dan toch censuur willen handhaven, doe dat dan op de context en niet op gefabriceerde tegenstrijdigheden omdat ge via dokter google iets anders denkt samen te vatten.

 25. 14 minuten geleden zei Quest:

  Fundi, het is er voor iedereen duidelijk dat je er maar wat in om kletst. Keer op keer is alles weerlegd.

  Neen over PEG was Mullog verkeerd en een eerlijk discussievoerder ziet dat. Hij zag een tegenstrijdigheid waar geen was, sciencemag werd onder zijn neus geschoven en meneer ging random cherrypicken in pdf’s om ze buiten context tegen mij te gebruiken.

  De inhoud is heel duidelijk, deze vaccins veroorzaken meer neveneffecten dan klassieke vaccins. Een klassiek vaccin voor covid komt later uit. We zulle, dan zien welke van de 2 het veiligste was. Een synthetisch vaccin of een “biologisch” (eiwit) vaccin. (Waar ze dan covid inactiveren om daarmee antistoffen op te wekken).

  Ook toonde ik via een bron dat mensen die antistoffen tegen covid ontwikkelde na infectie tot 8 maand immuun zijn. De bron was wederom sciencemag. Waarom zulke mensen zich dan met een mRNA vaccin zouden moeten vaccineren is nooit beantwoord. Jij kletste eens dat je het zou doen uit solidariteit voor anderen. Maar als het vaccin werkt, moeten toch enkel degene die verzwakt zijn zich vaccineren? Zoals we doen bij de griep.

  En ik blijf erbij dat van de hele waslijst die er stond PEG geen correctie vereiste. Daar werden dan vragen gesteld of bepaalde stoffen zouden inwerken op de vruchtbaarheid...

  maar PEG steelt de show, hoeveel gekker kan het worden. En dan hadden we het nog niet over mNeonGreen. Er is hier een hele uitzending geweest op de msm om fake news te filteren over het vaccin. Over bioluminiscerende stoffen blijft het echter heel stil.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid