Spring naar bijdragen

Thinkfree

Members
  • Aantal bijdragen

    4.164
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Thinkfree

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Religie
    God alle eer.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Thinkfree

    Verslaafde partner

    @Bluebird is gek op Twitter 😋
  2. Een hoer is iemand die vreemdgaat, de vrouw representeert de Kerk. De grote afval in de laaste dagen, notie de laaste dagen zijn begonnen na het kruis. Wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon enkel dat de afval in intentisiteit toeneemt inclusief de chaos.
  3. Thinkfree

    Vraag over numeri 20

    Zonde was ongeloof.
  4. Thinkfree

    JEZUS is CHRISTUS

    Hoe duidelijk wil je het hebben, dat hier de geest van antichrist achter zit. En dat wil zichzelf ook nog christen noemen.
  5. Thinkfree

    JEZUS is CHRISTUS

    Precies, Jezus teste de beste man of ie werkelijk geloofde en wist wie er voor hem stond.
  6. Thinkfree

    JEZUS is CHRISTUS

    Volgens het o.t is David de eerstgeboorne, wederom een bewijs dat jullie geen kennis hebben van bijbelse begrippen. Psalm 89 21 Ik heb David, Mijn knecht, gevonden; met Mijn heilige olie heb Ik hem gezalfd; 22 Met welken Mijn hand vast blijven zal; ook zal hem Mijn arm versterken. 23 De vijand zal hem niet dringen, en de zoon der ongerechtigheid zal hem niet onderdrukken. 24 Maar Ik zal zijn wederpartijders verpletteren voor zijn aangezicht, en die hem haten, zal Ik plagen. 25 En Mijn getrouwheid en Mijn goedertierenheid zullen met hem zijn; en zijn hoorn zal in M
  7. Thinkfree

    JEZUS is CHRISTUS

    "Ik ben de goede herder" Je snapt er werkelijk niets van, het enige wat je doet is wachttoren lectuur nablaten. En ongeacht het tegenbewijs wat aangevoerd wordt je blijft het doen net als iemand die is gehersenspoeld. En de Vader geeft de Zoon altijd de eer. En daarom zijn jg's geen christenen, en trouwens de Jehova' s gemeente bestaat uit één persoon want zij is één gemeente.
  8. Dat zou zomaar kunnen, maar dan denk je al snel aan een kleine atoombom wil je dat voor elkaar krijgen.
  9. Ik denk van wel. Hun radar systeem/luchtafweer is niet de beste als die drones pas boven de stad zijn neergehaald.
  10. Wat ik er van lees en hoor stelde de aanval niet heel veel voor, was meer een dreigement.
  11. Ik vermoed dat Iran ook al kern wapens heeft, die werken heel nauw met Rusland en leveren wapens aan hen. Daar zal ongetwijfeld ook wat tegenover staan op het gebied van kernwapens. Daarom denk ik dat zij die al hebben, verklaard ook hun durf naar Israël toe.
  12. En ik ben vanaf nu de sterkste man van de wereld en wil dat iedereen mijn zo noemt. Ik kan het ook niet helpen dat ik in het verkeerde lichaam ben geboren. een geestesziekte noem ik dat. Xd
  13. Dit land is ten dode opgeschreven, goed gedaan seculier- Nederland. 👍 Jezus verraden en de macht aan Judas(sen) gegeven, dag Nederland.
  14. Afwachten dus, al lijkt het mij verstandig dat Israël eerst Hamas en Hesbolla "afrond".
  15. Ooff 😥 hopen dat ie het red. Tuurlijk staat ie niet voor een green screen, op zulke onzinnige betijgingen moet je niet eens op in gaan laat staan geloven.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid