Spring naar bijdragen

[parodie topic] Virussen fictie?


Bestaan virussen?  

1 lid heeft gestemd

  1. 1. Bestaan virussen?

    • Nee, ik ben christen
      20
    • Nee, ik ben atheïst
      4
    • Ja, ik ben atheïst
      7


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 519
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Christenen, stelletje Heidenen zijn het. Tuurlijk bestaan Virussen niet! ... Algemeen bekend feit! Net zoals dat Eekhoorns een belangerijke rol gaan spelen in de eindtijd... Dat gelooft toch ook iedereen, en het feit dat virussen niet bestaan staat net zo vast.

Ongelovelijk wat een koppige mensen er nog steeds zijn hier op deze aarde!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Pas als iemand mij een artikel uit Neetjeur of uit Saaijens, of een ander wetenschappelijk blad, kan laten zien, dan geloof ik het pas! Want al die christenen die zeggen dat virussen niet bestaan zijn allemaal niet echt betrouwbaar. Ik wil dus eerst een goed wetenschappelijk artikel zien. engel.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

nope... het doel van dit topic is meer dit:

Quote:
Op zondag 26 maart 2006 21:58:01 schreef Gorthaur het volgende:

De posts inn dit topic zijn inhoudelijk niet serieus, maar mijn opzet van dit topic is dat wel.

Het is een parodie op posts van sommige users over andere wetenschappelijke onderwerpen. Die website die ik gemaakt heb is een parodie op bepaalde websites die sommige users aandragen als bewijs tegen bepaalde wetenschappelijke punten.

Ik doe in dit topic nu exact het zelfde, maar dan met een eigen verzonnen onderwerp wat vergelijkbaar acht.

Met dit topic probeer ik (in een overdreven manier) iets aan te tonen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

tss.. het was geen lichtzinnige beslissing anders... ik heb diverse bronnen bestudeerd, en de gehele bijbel wel 10x doorgespit, maar ik heb nergens enig bewijs voor het bestaan van virussen gevonden engel.gif

jij loopt zelf op de brede weg, door maar zomaar de mening van de meerderheid te volgen zonder je af te vragen of die mening wel ergens op gebaseerd is...

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Anon_phpbb

ik wilde even kwijt dat de site van gorthaur zeer respectloos is tegenover de miljoenen mensen die er jaarlijks sterven aan virussen zo als aids. Zijn drogredenaties op deze site (gebaseerd op de bijbel)

slaan echt werkelijk nergens op.

ik citeer:

"Elke christen zal kunnen zien dat die virussen ÉÉN GROTE LEUGEN VAN SATAN is!!! In de bijbel staat over duidelijk dat het een LEUGEN is! Er staat nergens iets over virussen geschreven in genesis. NERGENS!!! Sterker nog, in de hele bijbel komt het niet voor.

In de bijbel staat geschreven over God die straft met ziektes.Nergens staat iets over virussen."

meneer houdt vast aan de bijbel, het boek dat +/- 2000 jaar geleden geschreven is. WAAR NIET IN STAAT DAT ER GEEN VIRUSSEN ZIJN!!! Waar dus niet in staat beschreven dat ze er niet zijn dit is simpel te verklaren toen hadden mensen er geen idee van dat er zulke kleine wezens bestonden die je hele immuunsysteem zodanig aan konden tasten dat je er aan dood kon gaan (aids). Die wezens zijn ook zo klein dat je ze niet kan zien evenals bacteriën en die staan ook niet in de bijbel beschreven. ik heb de bijbel niet helemaal gelezen dus als dat er wel in staat moet u het mij zeker even laten weten. En als dit een starf is waarom zijn er dan aids remmers?

en ten slotte dit nog even

mensen die op dit christelijk forum roepen "er is niemand die gelooft dat er virussen bestaan dus we hebben gelijk" of iets omtrend dit moeten zich na laten kijken want er zitten alleen maar christelijke mensen op dit forum en die geloven dat er geen virussen bestaan.

nou dat was het dan reacties op mijn stukje vind ik altijd leuk dus twijfel niet!

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid