Spring naar bijdragen

Hobby of hartstocht!


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 101
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Verhalen schrijven... of dichten of liedjes schrijven. Ik kan ook wel een snachts wakker worden omdat k weer een of andere inspiratie heb gevonden...

De volgende (vermoeide) ochtend voel je je dan wel een beetje sullig maar goed.. T is het wel altijd waard.

smile.gifZit nu op school btw en ik skip de les om op credible rond te hangen... knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb nu ik erover nadenk eigenlijk niks waar ik 's nachts voor opblijf of waar ik al mijn vrije uurtjes insteek. Ik zou willen dat ik echt 1 hobby/passie had waar ik helemaal voor kon gaan, maar ik hou van veel dingen een beetje smile.gif Films, daar besteed ik wel extra tijd aan.

Link naar bericht
Deel via andere websites

- Credible

- Bijbelstudie

- Lezen

- Blokfluit spelen

- Zingen

- Surfen

maarjah...

Quote:
Jawel! Vertel maar waar je al je vrije tijd in steekt, waar je voor spijbelt of waar je met uitgedroogde oogballen tot 3 uur in de nacht aan je bureau voor blijft zitten.

Alleen Credible en Lezen smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Tot 3 uur 's nachts, hmmm, dat is alleen het resultaat van sommige feestjes.

Wat me wel redelijk wat tijd kost terwijl ik ook andere dingen te doen heb:

- credible

- MSN

- lezen

- computerspelletjes (geen games, maar eigenlijk hele suffe i-net spelletjes :S)

Maar met al deze dingen heb ik over het algemeen wel de discipline om om 0.30 op te houden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Lezen!

Ik ben tijdens de schoolweek zowat altijd moe doordat ik altijd 'nog eventjes' ga lezen voor ik in slaap val (ik lees altijd in bed), en dan merk ik plots dat de klok middernacht al een paar uurtjes voorbijgestoken heeft, terwijl ik de volgende ochtend les heb.

Ach ja, ik ben op de goede weg, het is al zeker een jaar geleden dat ik nog eens een nachtje doorgelezen heb omdat ik een boek écht niet wou wegzetten widegrin.gif.

Hmm, ik kan ook wel aardig wat uurtjes wegcomputeren, soms ook tot veel later dan ik eigenlijk zou moeten, maar da's dan vooral wanneer ik net een heel fijn of interessant msn-gesprek heb met iemand, niet omdat ik zo fanatiek zit te surfen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Goed dan.

Mijn hobbies:

- Muziek. Dat wil zeggen, zowel luisteren, concerten bezoeken, muiziek maken (gitaar, keyboard)

- Wetenschap. Vooral geschiedenis, maar sterrenkunde boeit me ook (mits het niet te formule achtig is knipoog_dicht.gif ) en nog een hoop gebieden. Zolang het wel ergens over gaat. (bedrijfskunde ed. erken ik niet als wetenschap). Maar meestal gaat het om de populaire wetenschap,(dingen die je in national geographic leest, dat soort niveau) met uitzondering op geschiedenis dan.

- theologie (wat theologie is, is me trouwens niet altijd even duidelijk)

-Fictie achtig spul (si-fi, fantasy etc.) in de vorm van boeken, films, games, rpg's etc.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik lees veel, maar ook voor mijn studie. Leidenschaft, leuk dat je de dbnl hebt ontdekt, daar staan echt giga veel boeken en interessante artikelen in. Verder deed ik veel aan sport maar dat is nu wat minder omdat ik met n kapotte knie zit die ze de 30ste voor me gaan fixen als t goed is. Een maandje daarna hoop ik weer te kunnen hardlopen (3 keer in de week) Snowboarden, in de vakantie. Windsurfen, zoveel als mogelijk, Zaalvoetballen zaterdagsavonds, Voetballen zaterdag 'smiddags en donderdag avond doe ik nog fitness.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid