Spring naar bijdragen

wat is je favo band??


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 922
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Mooi smile.gif gisteren documentaire gekeken over blekmettel, die Ghaal van Gorgoroth is een engert 'what is the link between black metal and satanism?' Ghaal: 'because black metal is satanism' *iets wat een beeeetje op een lach lijkt 'thats the only right answer'.

Ok...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Op woensdag 09 november 2005 20:02:33 schreef Tarin het volgende:

De nieuwe Spock's Beard (Feel Euphoria en Octane) is inderdaad anders, vager, maar IMO ook zeer tof. A Flash Before My Eyes (eerste 7 nummers van Octane) is supergaaf, zoals die blazerssectie er in knalt in The Ballet of the Impact.. kippenvel. (en de theremin van Al, en de cowbell van Nick \o/)

Ik zat een beetje rond te surfen en zocht op google naar Spock's Beard -Octane en toen kwam ik dit topic tegen. Ik heb een paar nummers van Feel Euphoria gehoord en heb nu ook Octane gedownload. Ik weet niet wat het is, maar het kan me gewoon niet raken. Ik vind het niet eens echt slecht,vind het best goed, maar zonder Neal is het echt anders. Maar goed heb Octane nog niet helemaal uitgeluisterd, maar ik werd niet blij van wat ik hoorde.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op vrijdag 11 augustus 2006 13:16:57 schreef Thijs het volgende:

Maar ehm ontopic maar weer
puh2.gif

Is er nog iemand die iets zinnigs over de cd Octane van spocks Beard weet te zeggen?

Ben zelf ook niet zo kapot van 'Spock-zonder-Neal'.

Op die twee albums zonder Neal staan wel een handvol aardige nummers, maar het is lang niet het niveau van 'The Kindness of Strangers'(hun beste plaat imo), 'Beware of darkness' of 'V'

In mijn ogen WAS Neal Spock's beard. Hij schreef (bijna) alle muziek en teksten.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid