Spring naar bijdragen

Bloed van Jezus op foute gedachten


Aanbevolen berichten

Prima hoor, als jij nu bouwt op Petrus dan bouw ik op Christus.

"Ik bouw op U, mijn Schild en mijn Verlosser".

Want de Geest spreekt alle talen, zelfs in het Latijn. :*

Jij gelooft in Jezus, Wij geloven in Jezus. Wij geloven in Jezus woorden, jij zegt dat Jezus liegt. Wij geloven in Zijn Heilige Kerk, jij verwerpt zijn Heilige kerk.

Misschien een idee om mensen vanuit Jezus te bekijken en niet vanuit je persoonlijke dogmatiek.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 156
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Prima hoor, als jij nu bouwt op Petrus dan bouw ik op Christus.

"Ik bouw op U, mijn Schild en mijn Verlosser".

Want de Geest spreekt alle talen, zelfs in het Latijn. :*

Valse tegenstellingen plaatsen, heel fraai Kwispel....

Kwispel is gewoon een brave doch niet zo snelle leerling, die wellicht wat besmet is geraakt door met wie ze om is gegaan?

balk en splinter etc

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...

Erg mooi, dat zou ik dus ook willen!! Ik worstel momenteel met het bidden richting God en ik ben misschien wel teveel bezig met het redeneren van het geloof. Ik zal jullie uitleggen hoe dit zo tot stand is gekomen.

Februari 2015, ik was ver afgedwaald van mijn geloof. Ik bad niet meer, ik ging nauwelijks meer naar de kerk en God stond op een enorm laag pitje bij me. Het was lang leve de lol, voelde me vrij en gelukkig en niets kon mij stoppen , dacht ik....

Het ging een keer goed mis, na een hele nare ervaring die ik meemaakte heb ik een trauma opgelopen en ben ik hier voor al diverse keren in behandeling geweest bij een psychologe die de EMDR techniek {techniek waarmee je een trauma een plekje kunt geven}.

Desondanks voel ik me dagelijks angstig en denk ik dat er van alles met me aan de hand is. Ik kan het maar geen plekje geven, ik bid ook vurig om genezing. Maar ik vind het zo enorm lastig om God te voelen en naar hem te luisteren. Het lijkt namelijk of dat Hij het niet hoort. Ik vind het lastig want ik ben na die ervaring enorm veel bezig met mijn Geloof.

Ik kan het ook zo zien: God heeft die gebeurtenis aangegrepen om me weer dichter bij hem te brengen...! Maar hoe kan ik Gods wil met mijn toekomst gaan zien volgens jullie?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik geloof helemaal niet dat God die gebeurtenis heeft aangegrepen om je dichter bij Hem te brengen. Sommige aanvechtingen komen nu eenmaal van de tegenstander en wil je je daar tegen wapenen en dicht bij HEM blijven dan moet je volgens Efeze 6 de wapenrusting Gods aandoen. Dat komt wel van Hem. Een wapenrusting om staande te blijven en je niet te laten neervallen in welk opzicht danook. En waar die uitrusting uit bestaat, staat er achter.

Laat je voeden met Zijn Woord, bedenk de dingen die Boven zijn waar Christus is en waar als je wedergeboren bent, jouw leven is verborgen in Christus bij God.

HIj is getrouw en laat nooit varen wat Zijn hand in jouw begonnen is, maar je moet wel bereidheid tonen om Hem te willen dienen. En leven de lol, kan daar goed inpassen, maar dat is maar net wat je daaronder verstaat.

Zie niet op je vlees , dus op je oude natuur en volg die lusten niet, maar zie op Hem en stel je leven Hem ter beschikking. En dan voel je niks, maar dan mag je "weten" de dingen die ons van God geschonken zijn en dan mag je "WETEN" dat niets of niemand jou kan scheiden van de liefde Gods, welke is in Christus Jezus. Wandelen naar de raad Gods is het devies.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid