Spring naar bijdragen

Is god alwetend


Aanbevolen berichten

Ik kan je tal van fouten aanwijzen waarvan binnen het christendom ze ook algemeen erkent worden. Inconsistenties tussen Koningen en kronieken, of tussen de vier evangeliën, of visies over de aarde die achterhaald zijn zoals het geocentrisch wereldbeeld. et cetera.

Als christenen de bijbel als onfeilbaar beschouwen en ermee bedoelen wat jij stelt, waarom staan er dan wel dergelijke fouten in en erkennen christenen dat ook gewoon?

Link naar bericht
Deel via andere websites
hij kan alles.

Nooit de vraag gehoord of gelezen, Kan God een steen maken die zo zwaar is dat Hij hem zelf niet kan tillen?

Ja, hij kan dat doen. Hij maakt een steen die hij niet kan dragen. Maar als hij wilt kan hij het dragen en als hij wilt kan hij het nog zwaarder maken. Hij kan alles. Een mens gaat niet snappen hoe God in elkaar zit. Dus God kan je niet met wetenschap verklaren.

---

ps.

Ik geloof dat God alles kan, omdat hij het ultieme is. Daarom test hij altijd zichzelf, om nog groter te worden. Hij heeft dit alles gemaakt als een test, om te kijken als het hem lukt. Ook al weet hij dat het hem lukt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid