Spring naar bijdragen

Shevan

Members
 • Aantal bijdragen

  434
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. Ik vind het behoorlijk bizar dat mensen zo kunnen denken. Bekijk het eens van de andere kant. Dan wil ik wel een verbod op religie als mensenrecht. Of elke kerk samenkomst verbieden. Gelukkig is de meerderheid voor vrijheid en blijheid en niet voor een 'openbare' gevangenis.
 2. Shevan

  evolutietheorie vs bijbel

  Gelukkig kunnen we evolutie wel waarnemen, neem bijvoorbeeld het huisdier de hond vs de wolf. En nieuwe soorten bacterien die materiaal eten wat nog maar 50 jaar bestaat. Evolutie recht onder onze neuzen.
 3. Ik hoop maar dat het niet de oorzaak wordt/is van meer geweld. Verder kan ik mij er niet druk om maken als iemand een boek verscheurd.
 4. Shevan

  Voorkom verbod op besnijdenissen

  @Ken Yehuwdiy Mijn reactie is gericht op qouten van een bijbel teks) zonder de tekst er bij te zetten of uitleg te geven. Hier kan ik niks mee. Ten eerste wat staat er in de tekst en ten tweede hoe leg jij of begrijp jij deze tekst. Zoals jij ook weet leggen heel veel mensen bijbel teksten anders uit. Daarom is het een rede zinloze taak om losse quotes uit de bijbel te geven.
 5. Shevan

  Voorkom verbod op besnijdenissen

  Persoonlijk vind ik het de hoogste tijd en juist duitsland is een goede voortrekker! Juist omdat het daar een nog moeilijke onderwerp is dan in andere EU landen. Het onzinnige gemekker over de WOII moet maar eens afgelopen zijn.
 6. Shevan

  Voorkom verbod op besnijdenissen

  Wat bedoel je hiermee? Lees Galaten 5,3. Ik heb niet zoveel met bijbel teksten, maar wel met de meningen en overtuigen van mensen. Ik laat het dus maar hierbij.
 7. Shevan

  Voorkom verbod op besnijdenissen

  Wat bedoel je hiermee?
 8. Shevan

  Voorkom verbod op besnijdenissen

  Hopelijk veranderd het niks, grote respect voor het verbod.
 9. Duidelijk. Er was bij mij verwarring ontstaan doordat mijn tekst ge-qoute was. Deze reactie maakt het gelukkig weer allemaal duidelijk. Pen & Teller in hun show Bullshit hebben een show gewijd aan besnijdenis (circumcision) ondanks hun botte hak en ram methode geeft het toch een behoorlijk goed beeld van de hele situatie. De aflevering is terug te vinden op youtube voor de liefhebbers.
 10. Gelukkig dan maar dat het ook niet mijn argument is voor het verbieden van besnijdenis. En is het een reactie op de mogelijk nadelige effecte van besnijdenis.
 11. Misschien is het ontwetendheid maar door een besnijdenis kan de sex ervaring veel lager zijn. Dit om meerdere redenen, de voorhuid helpt bij de penetratie en behoud meer het gevoel. Gelukkig zijn er oprek methodes om de voorhuid weer zijn normale formaat te geven en kunnen deze problemen worden verholpen. Helaas kan je er dus wel degelijk iets aan overhouden.
 12. Het probleem wat ik heb als athiest en ex-christen is dat iedereen de bijbel anders uitlegt en kan uitleggen. Niemand is het met elkaar eens en langzaam aan evolueerd het 'algemene' gedachtengoed en ook binnen al de nominatie van het Christendom. Christen 1 zet het in context A, christen 2 in context B en een athiest in context C. De wijze van schrijven, de leeftijd van het geschrift en de vele te vinden inconsistentie binnen het geschrift geeft nu eenmaal zeer eenvoudig de mogelijkheid om heel veel verschillende uit te leggen voort te brengen. Hierdoor vind ik het niet verbazingwekkend als
 13. Shevan

  evolutietheorie vs bijbel

  Dat is het ook. In dit geval is de humor vor mij een verzachtend middel. Beter lachen dan huilen!
 14. Shevan

  evolutietheorie vs bijbel

  Gelukkig slaat de tekst nergens op en geeft het niet weer wat de big bang theory en de evolutie theorie inhoud. Ik weet niet waarom jij hierom moet lachen, persoonlijk moet ik lachen om de ontzettende ontwetendheid van de schrijver. Wat een dombo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid