Spring naar bijdragen

Spons

Members
 • Aantal bijdragen

  933
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Spons

 • Rang
  CrediGup

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Niet echt een verrassing. Rusland heeft er totaal geen belang bij om een onderzoek te starten.
 2. Spons

  Daten

  Eerst vrienden worden op facebook. Daarna proberen beetje gezellig te kletsen. En als je voelt dat er een beetje een klik is kan je verder gaan, telefoon nummer vragen, een keer iets gezelligs doen.
 3. Goed nieuws, veel succes toegewenst voor de nieuwe crew
 4. Gentherapie houd niet in dat je mensen dood maakt. Ik vind de vergelijking met Hitler nogal krom.
 5. Dit slaat als een tang op een varken. Als je gentherapie toepast in de geneeskunde ga je mensen beter maken. Je maakt geen mensen dood zoals Hitler dat deed.
 6. Spons

  De toekomst van Credible

  Mits het allemaal door gaat. Maar goed, het geeft hoop.
 7. Spons

  De toekomst van Credible

  Heel gek is dat niet, Nederland word steeds minder gelovig. De secularisatie zet nog steeds door. Wel jammer dat het allemaal op zwart gaat. De secularisatie heeft er geen drol mee te maken. De secularisatie stagneert. Maar zelfs op haar hoogtepunt, ging de secularisatie niet zo hard dat het verklaart waarom een christelijk forum in een paar jaar tijd in de problemen komt.Het probleem zit hem erin dat forums gewoon minder populair zijn. Dat geldt niet alleen voor christelijke forums, maar ook voor seculiere forums. Ook daar zie ik veel minder belangstelling voor dan een paar jaar geleden. N
 8. Spons

  De toekomst van Credible

  Heel gek is dat niet, Nederland word steeds minder gelovig. De secularisatie zet nog steeds door. Wel jammer dat het allemaal op zwart gaat.
 9. Ja, daar is toch een jaar of 15 terug het lichaam van een vermoord meisje gevonden?
 10. Spons

  Simon Ekkelboom hoe gaat het nu?

  Ah... Ben jij dan misschien van de Keuringsdienst van (geloof)Waarde?? Of mag die goede man misschien nog zèlf uitmaken wat de waarde is van "zijn" wonder??? Ja dat mag hij vinden. Net zoals ik mag vinden dat het geen wonder is. Dit is gewoon een toevalstreffer. Dat is nog geen bewijs dat wonderen bestaan. 3 keer achter elkaar de loterij winnen betekend nog niet dat je met loterijen altijd geld wint.
 11. Spons

  Big Bang wijst naar God?

  Virtuele deeltjes. Het onzekerheidsprincipe van Heisenberg voorspelt dit. En deze hypothese is ook getest en bevestigd. http://nl.wikipedia.org/wiki/Virtueel_deeltje Een echt vacuüm kan dus eigenlijk niet bestaan.
 12. Het was een stuk rustiger als vorig jaar. Een hele vooruitgang dus. Word het misschien niet is een keer tijd dat we ons zorgen gaan maken over echt erge dingen? Per jaar moeten meer dan 100.000 mensen naar de dokter of het ziekenhuis omdat ze gewond zijn geraakt zijn met klussen. Waarom horen we hier zo weinig over. Al die incidenten met oud en nieuw worden flink uitvergroot in de media. Oh ja, dit jaar zijn er weer minder slachtoffers door vuurwerk
 13. Spons

  Schepping van den mens

  Kan de topic starter misschien uitleggen wat het doel van dit topic is?
 14. Wat rot voor je! Ik hoop dat je je gauw weer wat beter voelt
 15. Zo ver ik het zie ben je niet verplicht om een chip te laten zetten. Vrijheid blijheid dus.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid