Spring naar bijdragen

Heb je weleens iets gewonnen?


Aanbevolen berichten

Leek me weleens leuk om een topic te starten over de dingen die mensen in prijsvragen etc hebben gewonnen.

Ik heb op mijn 15e een iPod mini gewonnen, ik kreeg die prijsvraag van Grolsch doorgestuurd van iemand. Je hoefde geen vragen te beantwoorden of zo, alleen je gegevens invullen. Eigenlijk moest je 18 zijn om mee te doen, dus ik had het gewoon zo ingevuld dat ik bijna 19 werd en een maand later komt mijn moeder de kamer binnen: je hebt een pakje uit Maastricht! Die persoon deed trouwens ook mee aan die prijsvraag maar won zelf niks :P

Het was wel een leuk ding, heel robuust en de clickwheel vond ik reuze handig. Toen ik met school op reis ging naar de Ardennen reden we met de bus door het bos en zat ik op die ipod Finntroll te luisteren, vet romantisch was dat 8-) Of op een avond ging ik alleen rondzwerven, iedereen zat te socialiseren in het hoofdgebouw van dat kamp, maar ik moest nodig buiten op die speelvelden rondzwerven en op het gras liggen en naar de sterren kijken en naar Finntroll luisteren. Als ik eraan terugdenk, vind ik dat ik zelf een beetje op een trol leek :P

Maar toen heb ik die ipod zelf stukgemaakt want ik hield het op de fiets altijd in mijn zak en ook als het regende bleef ik met mijn natte hand die clickwheel bedienen, uiteindelijk kwam er zo veel water in dat dat ding kaduuk ging. Jammer, maar het heeft me een goede dienst bewezen.

Oh ja, en een keer heb ik bij een of andere loterij een saunabezoek voor 2 mensen gewonnen, maar ik had er geen zin in dus ik heb dat aan mijn moeder en haar vriend gegeven :P

Link naar bericht
Deel via andere websites

Wauw, een iPod! Ik heb een keer een diner voor 2 gewonnen op de Love&Marriage beurs. :) Compleet 4 gangen diner, bubbels bij binnenkomt en kaarsjes en andere romantische frustels op tafel. Erg van genoten!

Verder geloof ik niet dat ik ooit iets gewonnen heb... Probeer het af en toe nog wel eens als ik iets tegenkom, maar ik acht de kans zeeeer klein :P

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb verschillende keren al iets gewonnen: cd's, stickers, tickets voor avant-premières, een ticket voor een paardenevenement waar ik dan niet naartoe kon gaan :+ Maar het coolste was toch wel m'n fiets die ik gewonnen heb :)

*Melige modus* ...of natuurlijk het hart van mijn vriendje |P

Link naar bericht
Deel via andere websites

Als kind las ik boeken van Leonard Roggeveen. Die schreef allerlei kleuterboekjes, maar ook wel een paar boeken voor oudere kinderen. Sommigen gaan over de familie Ambrosius, een nogal chaotische familie uit de jaren vijftig? Anyway, ze hebben ook wat inwonende kamerhuurders, en een ervan is een zekere heer Fijn van Draad die de kost verdiend met de hele week alle prijsvragen, puzzels en quizzen oplossen en insturen. En daar wint ie dan genoeg mee om van te leven (stofzuigers, fietsen, dozen kattenvoer, vulpennen en blikjes tonijn.)

Toen ik 10 was vond ik dat het meest geniale beroep wat er bestond, en ik dacht, dat ga ik later ook doen. Of nee, dat ga ik nu meteen doen. 2 weken lang verzamelde ik dus alle Libelle's, Donald Duck's, Viva's en lokale reclamekrantjes die ik maar kon vinden en begon massaal puzzels in te sturen. Oh ja, en je moest slagzinnen gebruiken. Dus ik probeerde de passepartout tover-slagzin te bedenken die het romanpersonage gebruikt om steeds opnieuw die stofzuigers te winnen. Genre: " in voorspoed of in tegenspoed, [vul maar in] is altijd goed." Maar dan wat beter.

Na 2 weken had ik ongeveer 43 inzendingen gedaan. Dus ik zat met spanning op de pakketten en brieven te wachten die nu binnen moesten gaan stromen. Ik kreeg één brief, van Oom Donald. Het was een standaardbrief. ("Beste lezer, etc etc") Sindsdien is het eigenlijk nooit meer goed gekomen met me.

Dus nee, ik heb nooit wat gewonnen. OH nee, wacht, ik kreeg ooit een December kraslot in een kerstpakket. Daarmee won ik 5 Euro.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb eens een iPod gewonnen. :) In de tijd dat die nog een harde-schijf erin hadden.

Sinds een jaartje zijn we lid van de postcodeloterij. Nooit wat gewonnen.

Over het algemeen win ik zelden tot nooit wat. Dat is dan ook weer de reden dat ik vrijwel nergens aan meedoe. Merk ik daar een vicieuze cirkel?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Als kind heb ik wel eens een speelgoedje gewonnen bij de camping-bingo.

Ook leuk: Feestweek in het dorp waar ik vroeger woonde.. Kon je op zo'n avond van die lootjes kopen. Wie wint het vleespakket? Juist! Suus de (toen nog) vegetariër.... XD

Afgelopen zomer heb ik via vodafone 2 VIP kaarten voor de blind auditions van the voice of holland gewonnen.

Dat was wel erg leuk! Ben er met m'n moeder heen gegaan. We konden zelf kiezen wanneer we gingen (waren 10 opnames oíd).

Maaan... Wat een luxe! Via een speciale ingang, lekker voorbij al die mensen die opgepropt stonden te wachten tot ze een keer naar binnen mochten, binnen over een FREAKING RODE LOPER langs de drukte naar een VIP room, waar we uiteindelijk met 12 mensen zaten.. Gratis hapjes, eten, drinken... Mooie plaatsen op de voorste rij van 't balkon, recht in het midden.. Was erg leuk om mee te maken!

Link naar bericht
Deel via andere websites
Ik heb eens een iPod gewonnen. :) In de tijd dat die nog een harde-schijf erin hadden.

Sinds een jaartje zijn we lid van de postcodeloterij. Nooit wat gewonnen.

Over het algemeen win ik zelden tot nooit wat. Dat is dan ook weer de reden dat ik vrijwel nergens aan meedoe. Merk ik daar een vicieuze cirkel?

Je moet meespelen in de Staatsloterij, dat is wel duurder maar dan heb je wel een grotere winkans. Bij de Postcode Loterij 1 op de 100 miljoen, bij de Staatsloterij 1 op 20 miljoen. Zeg nou zelf, dat scheelt :+

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb een keer meegedan met een prijsvraag op een deense site, en ik won.

Na drie maanden kreeg ik zowaar ook nog een c in mijn brievenbus.

Vorig jaar deed ik mee met een prijsvraag van samenwerkende supermarkten of id.

Toen won ik een bon van € 50,- voor een supermarkt naar keuze. :D

Link naar bericht
Deel via andere websites

- 2 tickets voor night of the proms

- een gevuld winkelkarretje in de delhaize (warenhuisketen). (ok, mama won het, maar ik had de schiftingsvraag gedaan)

- dvd van pirates of the caribbean (2 dacht ik)

- met een kleurwedschrijd keiveel onnozelheden

- met een wiskundewedstrijd keiveel onnozelheden

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb toen ik vier was een nijntje-kleurwedstrijd gewonnen, waar Dick Bruna himself persoonlijk de prijzen uitdeelde.. Ik durfde niet naar voren en m'n vader moest me aan mijn hand richting de beste man sleuren, haha.

Op mijn twaalfde heb ik een prijsvraag van een meidenblad gewonnen, degene die de meeste originele vragen bedacht zou Jim Bakkum (Idols was toen hip) mogen interviewen.. En dat was ik dus! Yeah.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 8 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid