Spring naar bijdragen

RaiN

Members
  • Aantal bijdragen

    830
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over RaiN

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    lang niet alles
  1. dat is echt verrot... Waarom wordt het verboden als ik vragen mag?
  2. En dit vind ik dus erg fijn om te lezen Thnx Joost! Wel leuk trouwens, de reacties zo, doet me goed
  3. dat meldpunt is gewoon het zoveelste dingetje waarmee de PVV toch nog wat volk achter zich wil krijgen.
  4. Thnx Esther, Goed om te lezen dat het bij jullie ook goed gaat. Lijkt me ook wel dat je het daar Down under naar je zin hebt... Houden zo!!
  5. En ik heb ook iemand leren kennen, ze is wel een stuk jonger dan ik ben, maar we hebben het heel leuk samen. Is best apart, het lijkt wel alsof ze me nieuwe energie geeft, energie om weer dingen te gaan ondernemen, er iets van te maken.... Al met al ben ik dolgelukkig!
  6. ik moet zeggen dat uit treden uit de baptistengemeente niet moeilijk ging, ik gaf aan niet meer te geloven dat wat er verteld werd. In het begin werd nog getracht mij over te halen, te overtuigen, maar ik was vastbesloten, toen in overleg met de dominee is mijn lidmaatschap opgezegd.
  7. RaiN

    Frisico’s

    Het zou wel bijzonder zuur zijn als iemand die gelovig is dit te serieus neemt en inderdaad een slang gaat opnemen, (gifslang ofzo dan), gebeten wordt en sterft, ik vind het best gevaarlijke uitspraken die er geschreven staan.
  8. RaiN

    Frisico’s

    Dat is ook maar in hoeverre je je er mee bezig houdt. Tenminste, ik zit niet de ganse dag voor de buis (ik heb niet eens zo'n apparaat) om te kijken hoe het met prins Friso gaat. Als hij er bovenop komt is dat mooi, als dat niet zo is is dat vooral tragisch voor naasten en familie. Alle aandacht komt voort uit de publieke functie van het koningshuis, maar daar houd ik me dus niet zo mee bezig. Ik vind je uitleg wel bijzonder RobertF. Risico's zoeken om te ervaren dat je leeft. Lijkt me niet eens zo negatief, alhoewel je er voor moet waken jezelf moedwillig in gevaar te brengen. Soms kun je m
  9. Hoe denk jij dan over: sokkendragen Nederlands spreken niet in je neus peuteren jezelf rechts op de weg positioneren in het verkeer tv kijken koffie drinken spijkerbroeken dragen een bankrekening hebben op een forum met gelijkgestemden overeenstemming vinden Bjorn Borgboxers boven je broek uit laten steken #TVOH kijken ? Mijn voorkeur zou uitgaan naar zo'n zeeman boxer....
  10. RaiN

    Tongentaal

    Zoals ik al dacht: "wij van WC eend....."
  11. RaiN

    Tongentaal

    Link? Persoonlijk ben ik ook wel benieuwd naar een bron hiervan. Wat ook erg belangrijk is door wie of door welke organistatie dit onderzoek is uitgevoerd, om uit te sluiten dat het een klassiek voorbeeld wordt van "wij van WC eend, adviseren: WC eend"
  12. RaiN

    Is God wel rechtvaardig?

    Ik kan niet wachten op het bewijs van het eerste deel van de stelling. Vervolgens wil ik graag weten hoe het eerste deel bewijs is voor het voor het tweede deel. Beschrijving van God is al wat we hebben. Dus voorlopig vel ik mijn oordeel over het wezen wat beschreven wordt, en dat is niet gunstig. Als de beschrijving niet klopt zou het een koud kunstje zijn voor God om dat recht te zetten. Als ik de enige twijfelaar ter wereld zou zijn, dan zou de claim dat God rechtvaardig is stand houden. Met mij twijfelen miljoenen, waaronder de grootste denkers allertijden. Als zoveel miljoenen twijfele
  13. RaiN

    Is God wel rechtvaardig?

    Dit herken ik, precies om die reden ben ik ook van mijn geloof afgestapt, wellicht ook omdat het van oorsprong niet mijn geloof was. Toen ik mijn geloof opgaf, kwam de ware aard van veel mensen naar boven, mensen die gek op je leken en je graag leken te mogen, kijken je dan ineens niet meer aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid