Spring naar bijdragen

Sarieke

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Sarieke

  • Rang
    CrediGup
  • Verjaardag 30-11-1970

Profile Information

  • Interesse
    Creatief bezig zijn, vogels kijken, lezen en veel achter de pc.
  • Beroep
    Verkoop/ administratie.
  1. Sarieke

    jezelf aan God geven

    Ik denk dat je voor je lichaam moet zorgen, in gedachte houden dat je lichaam een tempel is. Een tempel vul je ook niet met allerhande rommel. Dus je lichaam moet je ook niet vullen met dingen die slecht voor je zijn. Daarom mag je ook best genieten van wie je bent en er trots op zijn, juist dan zal je er ook goed voor zorgen.
  2. Sarieke

    Ik ben vandaag blij met...

    Met kerstmuziek en het feit dat ik oren heb, die het ook nog doen.
  3. Sarieke

    Nachtmensen, verenigt u! [2]

    Is het al nacht? en waarom krijg ik nu ineens trek in aardbeien kwarktaart?
  4. Sarieke

    Heb je weleens iets gewonnen?

    Ik heb een keer meegedan met een prijsvraag op een deense site, en ik won. Na drie maanden kreeg ik zowaar ook nog een c in mijn brievenbus. Vorig jaar deed ik mee met een prijsvraag van samenwerkende supermarkten of id. Toen won ik een bon van € 50,- voor een supermarkt naar keuze.
  5. Sarieke

    Kerstgroet 2011

    Ik wens iedereen fijne dagen toe, en een gezegend 2012.
  6. Uit spreuken kan je ook een heleboel wijsheid halen, jammer dat dit boek zo weinig gebruikt wordt in de preek. (althans in mijn gemeente). Het scheelt een heleboel of je kritiek krijgt van een vriend die zelden kritiek heeft of van een vriend? die voordurend kritiek heeft. Van het laatste kan je best een hoop naast je neerleggen maar van de eerste moet je het toch overdenken.
  7. Sarieke

    Kerk bezoeken

    Ik woon zelf aan de andere kant van Rotterdam en kerk in Capelle ad IJssel. Daar is ook een jongeren groep met zo nu en eigen bijeenkomsten meer info: http://www.eternaldifferenz.nl/?page=page&parent=9 Het lastige van verschillende kerken/ gemeentes bezoeken is dat je nergens een echte binding mee krijgt. Soms moet je een half jaar of langer ergens heen gaan, wil je goede aansluiting krijgen. Men investeerd soms ook niet in "loslopende" bezoekers. Maar het is goed om jongeren groepen te bezoeken. Heb je misschien in de klas medeleerlingen die christelijk zijn. Het is fijn om met i
  8. Sarieke

    Wil niet naar de hemel

    Goed gezegd Dingo. @ Daniël Nu klinkt eeuwig zo eindeloos, met de gevoelens die we nu hebben idd. niet voor iedereen zo aanlokkelijk. Ook ik wil graag rust, maar wel rust van het bestaan op aarde, al die verdriet, al die ziektes, al die dingen die moeten. Al die mensen die aan ons hoofd zeuren. Maar in de hemel is dat niet, geen gezeur alleen blijschap, vrede, geen ziektes, geen huiswerk. Je zegt het goed, naar de hel wil je al helemaal niet. Dat is eeuwig pijn en onrust.
  9. Sarieke

    Kerk bezoeken

    Aan welke kant van Rotterdam woon je, ik bedoel west, noord, oost, zuid?
  10. Sarieke

    Crea-topic!

    Ik vind de bovenste video leuk, was je daar voor zaken?
  11. Ik heb mij voorgesteld. Ik geloof wel in leven na de dood, voor iedereen, dan wel in de hemel dan wel in de hel. De hel lijkt mij een vreselijke plaats, daar wil ik niet heen. Van de hemel weet ik ook niet veel, maar daar zijn we in ieder geval bij God, dus dat zal sowieso oké zijn.
  12. Ik ben eigenlijk bang voor alles wat ik nooit eerder heb meegemaakt. En bij dit is het zo moeilijk om van te voren te oefenen. Dus is het afwachten en hopen dat de lijdensweg van te voren niet zo lang is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid