Spring naar bijdragen

aanstootgevende kleding


Aanbevolen berichten

Quote:

Bij sommige vrouwen ontkom je er niet aan, teveel inkijk, te groot enz

Je word er letterlijk met je gezicht in gegooit

Vond jij het trouwens niet vervellend dat mannen daar naar keken?

Over hoeveel vrouwen hebben we het nu eigenlijk? Ik zie ze niet zoveel hoor, vrouwen die zich zo kleden dat mannen niet meer weten hoe ze moeten kijken. Ik begrijp niet zo goed waar je je druk over maakt.

Maar wellicht komt dat omdat ik me er niet aan stoor en sowieso al niet begrijp waarom het voor sommige mannen zo ontzettend moeilijk schijnt te zijn om hun gedachten rein en zuiver te houden wanneer ze een stukje naakte huid bij een vrouw zien..

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 192
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

mee eens.je kunt niet opeens alle vrouwen maar proberen te verbieden 'aanstootgevende' kleding te dragen omdat jóuw gedachten dan meteen op de hobbel gaan.

ik ben vrouw, niet christelijk en biseksueel. als ik een vrouw in lingerie zie doet het mij helemaal niks. hooguit van 'goh, ze heeft een mooi figuur'. maar meer niet.

ik denk niet dat het probleem bij de vrouwen ligt maar dat sommige mannen zich maar eens moeten leren beheersen.

denk je dat elke vrouw die een gespierde man ziet opgewonden raakt? persoonlijk doet mij dat ook helemaal niks. ze kunnen in bosjes naakt voorbij rennen, ik wordt er niet warm of koud van.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ik moet zeggen, dat ik kleding en luchtjes van sommige \"zusters\" vrij aanstootgevend vind, bepaald soort kledij die maar voor één ding bedoelt zijn.

Bovenkleding met laag uitgesneden of bepaalde soorten rokken.

Ik als man heb hier af en toe best moeite mee.

Ik bedoel vrouwen zijn mooie wezens, maar met dat soort dingen moet ik echt zeggen dat het vlees echt zwak is.

Het kan soms heel erg storend en afleidend zijn

Hoe denken jullie hier over? en vooral hoe ga je hier mee om?

Begin misschien eerst eens met 'bepaald soort kledij die maar voor één ding bedoeld zijn' en 'bepaalde soorten rokken' eens wat beter te definiëren. Met andere woorden: waar heb je het exact over? Wat gaat voor jou te ver? Heb je het hier over de minderheid van vrouwen die constant rondlopen met minirok/hotpants, blote buik, en naveldiep decolleté, of vind je een blote knie of een spaghettibandje al te ver gaan? Discussiëren over zo'n vage termen lijkt me een beetje moeilijk.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

denk je dat elke vrouw die een gespierde man ziet opgewonden raakt? persoonlijk doet mij dat ook helemaal niks. ze kunnen in bosjes naakt voorbij rennen, ik wordt er niet warm of koud van.

* Meld zich *

Hallo en Hubba Hubba! Van een mooie sixpack en aantrekkelijk koppie erop kan ik het best warm krijgen hoor knipoog_dicht.gif En eerlijk gezegd: Ik zou het behoorlijk zonde vinden als ik daar niet meer naar kijken mag puh2.gif

Maar dat wat ik aantrekkelijk vind, vinden anderen lelijk. Als we het dan omdraaien zou iedere man rekening moeten houden met alle dingen die een willekeurige, voor hen onbekende vrouw, rekening moeten houden.

Dan zou ik dus bij deze gaan eisen dat mannen niet meer in mooie spijkerbroeken mogen lopen, naar de kapper gaan is uit den boze, laat staan lekkere luchtjes. En kom allemaal maar uit die sportschool en stop met zware arbeid want daar worden ze te gespierd van. En al helemaal niet van die lange seksie jassen aantrekken (nee, niet die gotic dingen, die andere)

Maar dan wordt het al lastig, want als ze niet naar de kapper gaan krijgen ze lang haar en wat ik hier begrijp is dat vele vrouwen dat weer aantrekkelijk vinden. Jaja, wat doe je dan als man?

Jullie zullen mijn punt wel snappen...

Ik heb al bijna praktisch geen kleding die als 'aanstootgevend' beschouwt kan worden vanwege mijn werk, maar toch zijn er vele heren die graag meer van mij willen, of ik dat nou zie aankomen of niet. (Dre weet wat ik bedoel!)

Nou sorry hoor, ik doe mijn best en meer kan ik niet doen. Maar ik ga me niet in een boerka kleden en in huis verstoppen omdat het manvolk er niet mee om kan gaan. Als je mij aantrekkelijk vind en je daar niet mee om kan gaan moet je maar hele goede vriendjes worden met je rechterhand zeg maar...

zoals sommigen van jullie misschien nog wel weten ben ik bevriend geweest met een Immam. Hij bekeek deze dingen vaak ook zo. En ik heb ook wel geprobeerd om daar rekening mee te houden in mijn kleding voor hem, maar dat lukte ook lang niet altijd. Maar hij wende zijn blik dan af of keek me gewoon in de ogen. Ik hield rekening met hem, maar anders om net zo goed. Ik kan namelijk onmogelijk inschatten wat een ander allemaal wel niet opwindend vind.

Als hij dat kon, lijkt het me niet een onmogelijk iets om je in te houden zeg maar.

Wil niet zeggen dat ik het niet snap. Een vrouw hoort zich zodanig te kleden dat haar kleding haar figuur goed uit laat komen. Dus dat laten zien wat mooi is en de minpunten bedekken. Helaas zijn er meisjes die denken dat ze geen minpuntjes hebben waardoor er wel heel erg veel bloot te zien is. Dus vrouwen, voordat je de deur uitgaat: Geloof die spiegel!!!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

De reden dat ik dit begonnen ben is, omdat ik het zeer storend vind wat deze maatschappij allemaal opdringt, een vroobeeld, ze hebben in mijn plaats Alphen aan den Rijn, precies bij een kruispunt als je deze stad binnen rijd een bilbord staan, nou staan hier af en toe wel eens lingerie reclame's op , wat heel slim is want achter dit bilbord staat een flits paal,

of niet, want iedereen rijdt extra langs het billboard om alles goed te kunnen bekijken clown.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

knipoog_dicht.gif

Zoals al eerder heel eerlijk gezegd: Ik ben stiekem best een oppervlakkige vrouw. Een mooie sixpack, mooi koppie, mooie kleding, lekker luchtje, twinkelogen en mijn hoofd zal zich wel een paar keer omdraaien hoor.

Mag ik dan bij deze eisen dat alle mannen in deze wereld rekening houden met mijn oppervlakkigheid? Nee, natuurlijk niet zal iedereen schreeuwen!

Nou, precies.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb weinig met sexy meisjes in blote kleding.

Ok als er een beeldschoon meisje van 17 in bikini voorbij komt skaten zal ik daar best iets door voelen maar die biologische reactie kan ik simpel wegwuiven.

Wat me wel opvalt is dat ik steeds meer 'val' op de gezichten van vrouwen, hun ogen, een bepaalde blik, manier van lachen etc. Dat kan ook in een overall met olievlekken of een saaie kantoor outfit!

Ik denk dat het met leeftijd te maken heeft, nu ik ietsje ouder ben dan 16 of 20.


Samengevoegd:

terzijde: Hoe populair is een type Jan Mulder bij vrouwen?

niet bepaald een sixpack. maar wel sexy?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...].... en vrouwen hebben over het algemeen iets meer mogelijkheden zich 'uitdagend' te kleden.

Aldus een man.

Ik heb vrouwen zien reageren op goed gebouwde glazenwassers in korte spijkerbroekjes en op brandweerlieden in uniform.

Je hebt echt geen welgevormde borsten nodig om sexy te kunnen zijn voor een ander.

Maar, zoals ik al opmerkte, het zijn steeds mannen die over dit onderwerp beginnen.

Wellicht hebben vrouwen minder problemen met uitdagend gekleede mannen, genieten ze er in stilte van.

Ik vraag me wel eens af of mannen zo graag schande spreken van schaars gekleede vrouwen omdat ze het lekker vinden om er over te praten.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het zou toch te gek voor woorden zijn eigenlijk. Dat ik me moet aanpassen omdat anderen zich niet kunnen inhouden?

Dat ik dat op mijn werk moet doen vind ik tot daaraan toe. Maar die mensen hebben dan ook een verstandelijke beperking, zijn sterk gedragsgestoord en hebben een rechterlijke machtiging. Dat ik het voor 'normale' mensen ook nog moet doen gaat mij gewoon te ver.

En zijn het inderdaad niet de mannen die bedachten dat vrouwen maar in een boerka moesten gaan lopen?? knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nynthe ik denk dat je wat te jong bent voor Jan Mulder, die doet het beter bij dames van een wat hogere leeftijd. ( ik heb geen idee van je leeftijd misschien zit ik wel helemaal fout)

Wat mannen betreft, je hoort vaak het argument dat niet uiterlijk, maar status, geld en macht de eigenschappen zijn waarop vrouwen triggeren.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Nynthe ik denk dat je wat te jong bent voor Jan Mulder, die doet het beter bij dames van een wat hogere leeftijd.

Dames van 50 en ouder zekerpuh2.gif

Wat mannen betreft, je hoort vaak het argument dat niet uiterlijk, maar status, geld en macht de eigenschappen zijn waarop vrouwen triggeren.

Vaak wel..

Link naar bericht
Deel via andere websites

Serieus ja? Hmmmz...

Kijk, het zijn serieus leuke bijkomstigheden, maar als ik een mooie vent zie, zie ik een mooie vent. Ik ben wel zo snugger om te bedenken dat een mooie vent niet meteen een geschikte echtgenoot maakt.

Status, geld en macht zijn wat dat betreft voor mij hetzelfde. Het is een leuke bijkomstigheid, maar niet datgene waar ik op af ga. Want hoe veel geld e.d. je ook hebt, als ik je lelijk vind, vind ik je gewoon lelijk en dan zal er niet meer van komen dan wellicht een goede vriendschap. Maar goed, zoals al vaker gezegd: Ik ben stiekem heel oppervlakkig knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

verschil moet er zijn smile.gif

als ik iemand zie dan zie ik geen mooie vent of een 'lelijke' (ik heb een hekel aan dat woord).. ik zie gewoon iemand. oke, ik zie ook wel eens een mooie man ofzo, maar daar wordt het niet anders van.

Ik let in principe helemaal niet op uiterlijk als het om liefde/verliefdheid/relaties gaat.. but hey, that's me knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

verschil moet er zijn
smile.gif

als ik iemand zie dan zie ik geen mooie vent of een 'lelijke' (ik heb een hekel aan dat woord).. ik zie gewoon iemand. oke, ik zie ook wel eens een mooie man ofzo, maar daar wordt het niet anders van.

Ik let in principe helemaal niet op uiterlijk als het om liefde/verliefdheid/relaties gaat.. but hey, that's me
knipoog_dicht.gif

and me

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb het dan ook niet meteen over liefde/verliefdheid of relaties, dat niet. Maar ik geef heel eerlijk toe dat ik niet zo'n edelmoedig iemand ben die een relatie aan kan gaan met iemand die ik niet aantrekkelijk vind. Uiteraard is het karakter dooslaggevend, maar als ik iemand niet aantrekkelijk vind zal het nooit verder gaan dan een vriendschap. Misschien niet helemaal eerlijk, maar stom genoeg zit ik wel zo in elkaar. (andersom: Als iemand een rotkarakter heeft en een fantastisch uiterlijk, dan werkt het ook niet natuurlijk)

Maar George Clooney en Sean Connery zijn mooie mannen. Schoolvoorbeeld van 'hou ouder hoe aantrekkelijker' maar ik zelf wordt er niet warm van. Maar dat het aantrekkelijke kerels zijn, absoluut!

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid