Spring naar bijdragen

Waar werk jij?


Aanbevolen berichten

Hallo allemaal!

Een vraagje met wat extra deelvraagjes om mensen die denken dat ze niet werken er aan te herinneren dat ze dat misschien stiekem toch wel doen. Vrij te beantwoorden door iedereen die dit leest;

Waar werk jij? Doe je dat werk als hobby, of voor het geld? Of voor de gezelligheid? Vind je dat je te veel werkt? Of juist te weinig? Werk je aan een leverbeschadiging?

Ik werk iedere zaterdag bij TNT post. Dit doe ik voor het geld. Ik werk ook aan longkanker door elke dag veel te roken. Verder werk ik aan mijn studie (Waar studeer jij link ).

Groetjes,

Dennis

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 75
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Betaald werk ik bij zorgpartners midden holland als facilitair medewerker. Vanuit mijn studie loop ik stage bij een fabriek (http://www.uniqema.com). VErder werk ik vrijwillig bij mn CJV als bar/klus/entree medewerker en als je muziek ook als werk ziet: ik ben manager bij een band waarin ik speel en ben combo leider bij een koor.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Haha! Ik zag dit topic al aan komen knipoog_dicht.gif. Ik studeer dus Nederlands (daar kun je in het andere topic van alles over lezen), maar ik werk ook als freelance auteur voor een educatieve uitgeverij smile.gif. Ik doe dit gewoon vanuit huis en er gaan niet heel veel uren in zitten, maar het is wel een aardig extraatje smile.gif.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb in het verleden gewerkt als babysitter (leuke bijverdienste, ik vind kinderen fijn) en leidster op het speelplein (deels voor wat extra geld in de vakantie, deels voor de lol, deels om kinderen een leuke vakantie te kunnen bezorgen). Nu werk ik af en toe op de Vlaamse Bijbelstichting (eenvoudige dingetjes, adressen opplakken en enveloppes stempelen enzo) in ruil voor boeken, wat erg handig is aangezien die boeken voor mijn studies natuurlijk goed van pas komen. Vanaf volgend semester kan ik misschien beginnen werken in de faculteitsbibliotheek als bijverdienste (erg handig aangezien ik toch sowieso vaak in die bib te vinden ben, en ik het een fijne omgeving vind).

Na mijn studies hoop ik te kunnen werken als leerkracht.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik werk als ober in een mooi restaurant/partycentrum. smile.gif Dit ben ik in eerste instantie gaan doen puur en alleen vanwege het geld, maar het is toch ook gewoon heel erg leuk werk om te doen. Ik doe het nu een dik jaar en het is dan mooi om te zien dat je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt, meer zelfstandig gaat werken en meer van dat soort dingen.

Ooit hoop ik een echte burger te worden met een burgerbaan, waarschijnlijk iets met het recht, maar wat dat worden gaat... Ik heb geen flauw idee. widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ben hard bezig met het kweken van een weelderige haardos, daarnaast werk ik nogal wat aan m'n vermogen om uren achter elkaar naar een beeldscherm te kunnen kijken. Zo nu en dan probeer ik ook wat te werken aan het mijn karakter, het schijnt dat ik zoiets heb en dat het wat nog wat werk nodig heeft. En als mijn vrienden, marie - louise en de boeken me echt niet meer kunnen luchten sturen ze me 1 keer per week naar de TNT om even tot bedaren te komen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Werken doe ik bij het Avonturenpark in Hellendoorn, daar krijg ik natuurlijk geld voor al doe ik het misschien nog wel meer omdat het ontzettend gezellig en leuk is in het park. Daarnaast gaat ook redelijk veel tijd zitten in m'n studie, maar in de vrije tijd die ik nog overhoud mag ik graag het één en ander programmeren. Ook dat levert vaak wel wat geld op, maar dat is meer een hobby. Ik zal ongetwijfeld nog veel meer dingen tussendoor doen, maar dit zijn wel de grootste dingen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik werk voor mijn dagelijks brood bij een video productie bedrijf. Daar ben ik allround producer van bedrijfsfilms en commercials.

Daarnaast zit ik in de muziek en ben ik als zanger/pianist/gitarist bezig met allerlei bandjes en koren. De één als betaald "werk", de ander als hobby.

Ik werk per definitie teveel, maar goed... als je werk je hobby is, of andersom, dan is dat niet erg...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Betaald werk ik op straat, 's ochtends tussen 6.00 en 7.00. Mijn werkgever Wegener brengt me elke ochtend (behalve zondags) een stapeltje van ongeveer 100 Tubantia's die ik mag bezorgen. Ik ben geen ochtendmens, dus hieruit blijkt wel dat ik dit puur voor het geld doe knipoog_dicht.gif. Niet dat het echt heel vervelend is, vooral wanneer je om 6.00 buiten bent en een strakke sterrenhemel ziet die tegen 7.00 is overgegaan naar een heldere zonsopgang is het echt mooi smile.gif

Verder werk ik in de zomer als bolletjesschepper in een ijssalon. Dit betaald een stuk minder dan de kranten, maar is heel gezellig door het concact met collega's en klanten (iedereen is vrolijk als ze ijs kopen big-smile.gif). En daarnaast is het gratis ijs ook prettig puh2.gif

En ik werk aan m'n toekomst, al mag dat soms nog wel wat meer. Zo nu en dan werk ik uit hobby aan kwaliteiten als muziek en handvaardigheid. En ik werk aan vriendschappen smile.gif En aan mezelf, daar moet nog een hoop aan geknutseld worden. Als alles goed gaat werk ik binnenkort ook aan mijn geloof (en misschien dat van anderen knipoog_dicht.gif), wanneer het me gelukt is een jongerengroep binnen mijn parochie opgestart te krijgen big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid