Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Dan pak je een bakje/fles en dat vul je met water en kiep je over je hoofd leeg. Kom op, zo moeilijk is het niet. En je kunt ook gewoon op je knieen naast de douchebak zitten, en ff de douche op je kop zetten. Je kunt ook je hoofd in de wc steken en dan doorspoelen, maar dan loop je het risico op rare geurtjes in je haar :P

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 806
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Gast Anon_phpbb

misschien hoort dit niet helemaal thuis tussen de piercings maar ik heb even een vraagje...

Wat kun je doen als je gaatjes in je oren hebt (al 3 jr intussen) die nog steeds iedere keer geirriteerd en soms zelfs ontstoken zijn... (zoals nu)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Sinds zaterdag is mn navelpiercing beetje (heel erg) gevoelig.. Elke keer als ik er nu tegen stoot duik ik zowat in elkaar van de pijn..

Dus.. 1 tip voor de mensen met een navelpiercing of degene die er 1 willen.. Zorg dat de Rautergreep nooit op jou uitgeoefend moet worden. ;(

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 months later...
Okee... Ik heb dus besloten dat ik een lippiercing en een neuspiercing wil.. Nu nog het geld zien te verdienen :+ (En wachten tot ik minder verkouden ben ^^ )

En ik wil er nog een paar ringetjes bij in mn oren..

Hou er bij de eerste 2 rekening mee dat de Trekpleister die dingen misschien niet zo kan waarderen;) Vraag er desnoods even naar als ze morgen bellen, als je het niet zeker weet;)

Link naar bericht
Deel via andere websites

ik heb een filmpje gezien hoe ze een tongpiercing zetten. Aaaauw zeg, steken ze daar een reuzenaald door je tong.

Ikzelf heb 3 gewone oorringgaatjes. Normaal 6, maar die ik zelf heb gestoken, heb ik terug laten dichtgroeien.

En een helixpiercing. Maar vind het nogal stom dat ik die ooit heb laten zetten. En laten dichtgroeien vind ik zonde.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 10 months later...

Gister een helix en tragus laten zetten.. En die doen nu heeeel veel zeer. Ik heb een redelijk hoge pijn grens, maar dit is niet leuk meer. K ben op stage ongeveer 6 keer achter mn sjaal blijven hangen, waardoor mn oor al zeer gevoelig was.. En afgelopen nacht heb ik ontzettend slecht geslapen, omdat ik steeds op mn rechter oor draaide en dan wakker werd van de pijn -O- En ik wil gewoon dat de pijn weg gaat.. Met mn stretch heb ik nooit geen problemen.. maar dit oor schijnt gewoon altijd moeilijk te moeten doen, eerder ook gemerkt bij het zetten van een tweede gaatje.. Zucht.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid