Spring naar bijdragen

Alxirael

Members
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Alxirael

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    alxirael@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.geocities.com/alxirael

Profile Information

  • Interesse
    Computeren
  1. Zeer herkenbaar. Ik had laatst een discussie met iemand. We hadden het erover dat tegenwoordig iets wordt weggepleurd als het niet meer werkt en dat je wel iets nieuws koopt. Niet als vroeger toen je iets nog liet repareren. Waar is dat respect voor iets dat is gemaakt (en gecreeerd ) gebleven. Ook de oppervlakkigheid is ook iets wat ik indirect zie en wel erg jammer vind. En gesprekken op tv die maar vijf minuten duren... en dan wordt het eindelijk eens interessant.. moeten ze kappen want lingo komt eraan. Verder de leegheid van sommige standaardzinnen in gesprekken. Zoals: "alles goed?
  2. Alxirael

    Mag ik van jullie wel vissen?

    Volgens mij mag het gewoon hoor, Petrus was ook een visser zoals al gezegd.
  3. Wat een beesten die taliban. Ik hoop dat deze bloeddorstige actie niet voltrokken zal worden. Het zijn als ik goed heb vernomen (heb de link niet gelezen maar wel op het nieuws gezien), ontwikkelingswerkers van een christelijk organisatie. Hopelijk worden de hoofden van de gijzelnemers ooit 'gereinigd' en komen ze tot inzicht dat vermoorden NIET heilig oid is.
  4. Alxirael

    wat is je favo band??

    Voor mij zijn: Queen Dream Theater Coldplay U2 goede bands die best wel mooie muziek produceren. Andere bands hebben ook best goede muziek alleen is dat beperkt tot een handjevol liedjes.
  5. Is wederzijdse liefde en wijsheid van het goede niet een veel groter wonder dan deze materie?
  6. Alxirael

    Keuzes maken met GOD

    God heeft het universum gecreeerd en daarmee de mens. Keuzes we maken zijn vooraf 'in geprogrammeerd' door God. Alleen niet zo simpel als een "hi world!" programmaatje schrijven maar enorm complex. Zo complex... dat we denken zelf die keuzes te maken.
  7. Is er ook zo'n boekje om van iemand een christen te maken? Ow wacht........ De Bijbel Geef een Bijbel met de naam van een persoon erin geschreven aan die persoon /heel flauw
  8. Ik denk dat er geen toeval bestaat. Toeval zou zoiets zijn als 'plotseling -' of 'spontaan gebeurt er iets'. God heeft het universum gecreeerd. En niet simpel wat deeltjes, ruimte en tijd bij elkaar gooien en kijken wat er uit kwam. Nee. God heeft het universum zo gecreeerd: Een enorme hoeveelheid aan energie op een 0 dimensionaal punt. Op een 'gegeven moment' (=beeldspraak) 'spatte' het uitelkaar en creeerde het ruimte en tijd. En hij schiep het op die manier dat energie, massa werd na verloop van tijd. (Energie is massa). Maar de energie werd niet homegeen (overal hetzelfde) verspreid over
  9. Puur vriendjespolitiek. "Ok jullie laten ons een raketschild bouwen in jullie land? Dan doe ik een goed woordje bij de bedrijven van de USA om wat deelkantoren daar te plaatsen."
  10. Alxirael

    Muzieksmaak op Credible

    Rock. 60's, 70's, 80's, 90's enz. rock. (beetje wat top1000 lijsten afluisteren om wat nieuws te zoeken) Hoewel ik ook naar andere smaken luister... beetje elektronische stuff enzo. Vette bands: Queen (ja ) Dream Theater Stratovarius mwah wat Savatage. Goede nummers: Queen - Bohemian Rhapsody (uiteraard beste nummer ooit gemaakt.) Queen - ****** heeeeel veel andere nummers Dream Theater - The ones who help to set the sun Dream Theater - The killing hand tja nog een heleboel andere. Andere koele/coole nummers: Sniff 'n the Tears - Driver's seat (lekker rock nummer)
  11. Wel raar nieuws, dat de gemeente de moskee zou financieren. Het lijkt wel de compleet vekeerde kant op te gaan. Er is toch scheiding tussen kerk en staat (dus dat betekent ook moskee en staat). Integratie is prima, maar wel binnen de regels. Offtopic: net zoals oorlog voeren tegen een ander land.
  12. Quote: Op woensdag 16 mei 2007 19:27:31 schreef Marillion het volgende: Het hardste "bewijs" in die complottheorie zou zijn dat de vlag op de maan leek te bewegen van de wind. En op de maan waait geen wind. Hoe verklaar je dan dat er spiegels op de maan zijn gezet waardoor de afstand mbv lasers nauwkeuriger kon worden bepaald?
  13. Het is zo dat veel mensen zich helaas laten verleiden door macht. Ons instinct verteld ons om oorlog te voeren en dat moeten we proberen uit te bannen als we in werkelijke vrede willen leven. Ontopic: Putin ziet Europa vooral als een bondgenoot van de VS. Daarnaast is hij ex-KGB'er en is hij voor zover ik weet vrij nationalistisch. Geleidelijk andere geluiden in eigen land (en daar buiten bv: Litvinenko) de mond snoeren om zo meer macht te grijpen. Bush doet hetzelfde: hij geeft zichzelf more executive powers in het geval dat er een nationale crisis ontstaat. Maarja de meeste (dus niet ied
  14. Alxirael

    Hoe ik God zie...

    Maar klopt het dat God de Vader trancendent is en God de Heilige Geest immanent is?
  15. Alxirael

    Hoe ik God zie...

    Quote: Op zondag 20 mei 2007 11:54:38 schreef Michiel het volgende: [...]Waaruit heb je die gedachte opgemaakt? Het was meer een gedachte die bij me opkwam. Misschien omdat ik recentelijk nog dacht dat God onmogelijk door de duivel kan worden verleid. Daarom heeft Hij zijn Geest, wij dus, opgedeeld in bijna oneindig veel zielen. Daardoor kon Hij testen of elk individu wel verleidt zou kunnen worden. Maarja dat is weer zo'n gedachte van mij die dus niet klopt .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid