Spring naar bijdragen

Eefz

Members
  • Aantal bijdragen

    288
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Eefz

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://tob-eva.bruiloftsite.nl

Profile Information

  • Interesse
    GOD, Tobias, muziek, mensen
  • Beroep
    Geneeskunde
  1. Gewoon lekker samen zijn en er even bij stilstaan is toch ook leuk. Of een wandeling maken (i.p.v. stilstaan ) ofzo... Ik vind 't altijd wel een goede gelegenheid om er even extra bewust van te zijn hoe gezegend we zijn met elkaar. Natuurlijk hangt het niet van die ene dag af, maar het is wel een geschikt moment.
  2. Gefeliciteerd! Doen jullie nog iets speciaals om 't te vieren?!
  3. Oeh welkom terug, Esther Goldfinch! Nog van harte gefeliciteerd en veel geluk & zegen samen! Benieuwd naar de foto's!
  4. Wat Holla zegt. Vooral niet op mensen besparen, krijg je alleen maar spijt van!
  5. Wij zijn inderdaad gratis getrouwd voor de gemeente (donderdag), twee dagen voor ons bruiloftsfeest (zaterdag). Voor ons was de kleding het duurst, maar mijn jurk heb ik ook weer verkocht. Trouwauto geleend, fotografe was buurvrouw (toen nog in opleiding tot fotografe, nu afgestudeerd!) die dat gratis wilde doen, receptie was in gebouw van de (gehuurde) kerk en kostte incl. huur en paar keer koffie/thee voor alle gasten (honderden) iets van 200 geloof ik, "taart" was soesjestoren (soesjes: paar euro per pak van 25), 'diner' was in mijn oude basisschool voor een symbolisch huurbedrag van een pa
  6. Quote: Op dinsdag 10 augustus 2010 17:36:50 schreef Thorgrem het volgende: Verheug je niet teveel op de openingsdans. Wij konden na 4 privélessen (a 50 euro per keer) best heel leuk de quickstep dansen. Sterker nog, ik vond het vrij goed gaan. Totdat mijn vrouw besloot een echte trouwjurk aan te doen waar niet normaal mee te dansen is. Natuurlijk wisten we al wel dat het wat moeilijker zou zijn met een trouwjurk (ipv broek waarmee we geoefend hadden), maar zo moeilijk.... Whaha, ik dacht even dat mijn man dit stiekem geschreven had! Wij hadden zo ongeveer precies hetzelfde!
  7. Eefz

    Nepal

    Wow! Mooi! Tof! Doet me denken aan de tijd die mijn man en ik in India hebben doorgebracht: ook rondtrekkend van plaats naar plaats en christenen ontmoeten, 'fellowship hebben', voor ze bidden. Gaaf dat GOD ons jonge, onervaren christenen gebruikt om Zijn geweldige Kracht te laten zien!
  8. Eefz

    Paaswake

    Mooi geschreven!
  9. Eefz

    Donor of niet?

    Goedzo! In mijn geval was het gewoon een gevoel, ik moest even 'wennen' aan het idee. Ik wilde wel donor zijn, maar donor van mijn hart zijn voelde nog niet helemaal lekker dus dat heb ik uitgezonderd. Nu niet meer...
  10. Eefz

    Donor of niet?

    Gaaf hè, dat dat gebeurt! Maar 't kost de donor wel weer tijd om te herstellen, 't is wel een operatie die hij/zij ondergaat met alle risico's van dien. Ik zou het denk ik niet zo gauw voor een onbekende doen, ook niet als ik diegene zou ontmoeten. Voor naasten zou ik het een stuk eerder overwegen.
  11. Eefz

    Donor of niet?

    Quote: Op donderdag 01 april 2010 18:45:30 schreef annzie het volgende: je lever groeit toch weer aan. Volgens mij kun je zelfs 2x een stuk lever doneren. Zou je dat ook voor een onbekende willen doen of alleen personen die dichtbij je staan? Ik denk dat ik het toch inderdaad wel zou overwegen. Of ik het daadwerkelijk zou doen, geen idee!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid