Spring naar bijdragen

L.

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over L.

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Beroep
    Student
  1. Hoi allemaal, Ten eerste wil ik iedereen die mijn enquête al heeft ingevuld, heel erg bedanken! Mijn enquête is nog 2 dagen open dus als iedereen die mijn enquête nog niet hebben ingevuld dit nog kunnen doen, heel erg graag! De enquête is: link Alvast bedankt!!!
  2. Nee, het maakt niks uit dat je niet uit Nederland komt! Bedankt voor het invullen!!
  3. Sorry dat er fouten instaan! Ik had het lijstje met kerkverbanden van de EO gekregen en dacht dat zij daar wel goed inzicht in hadden. Valt dus een beetje tegen haha Helaas kan ik mijn enquête niet meer aanpassen terwijl hij al online staat, zonder de resultaten tot nu toe te verliezen. Wel bedankt voor de feedback en natuurlijk helemaal bedankt voor het invullen!!
  4. Helemaal top dankjewel! Als je nog vrienden hebt die het voor me in kunnen vullen, graag natuurlijk
  5. Hoi allemaal, Ik ben een studente aan de NHTV in Breda en als afstudeeropdracht doe ik onderzoek naar de evenementen die de EO organiseert. Zouden jullie mijn enquête in kunnen vullen zodat ik kan afstuderen? Het invullen duurt nog geen 5 minuten! Dit is mijn enquête: link Alvast heel erg bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid