Spring naar bijdragen

MarieMol

Members
  • Aantal bijdragen

    128
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over MarieMol

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Geloof, zwemmen
  • Beroep
    opleiding SPW-4
  1. Zelf knuffelde ik eerst bijna nooit. Zelf ben ik van 21 tot 25 december op Diverse City geweest van YOUTH FOR CHRIST. We waren met een groep van ong. 32 jongeren en 10 leiding. We waren daar met z'n alle bezig met vrijwilligers werk en Gods koningkrijk. Ik heb volgens mij daar nog nooit zoveel geknuffeld als in de rest van mijn leven. Het was echt een betrokken knuffel. Ik vond het daar dan ook goed om te doen. Ik weet niet of het nu veranderd is maar je moet wel echt een band met ze hebben en ze kunnen vertrouwen.
  2. Ik zit nu op MBO spw-4 op de Rocasa het staat wel als christelijke school maar er is niks meer aan te merken. Ze doen weleens aan de christelijke activiteiten mee. Maar ik loop nu ook vier dagen stage en dat is ook niet christelijk. Maar ik leid bijbelstudie en zulke dingen zijn wel heel belangrijk voor mijn geloofleven. Anders zal het misschien iets meer afzwakken.
  3. Ik vind het niet erg om alleen te zijn. Maar neem er wel weinig tijd voor om alleen te zijn. Al heb ik af en toe een dag kan ik er van genieten maar dan ga ik vaak tussendoor ergens naar toe. Ik ben echt een sociaal mens. Het liefst bij andere mensen. Dan hoeft het niet altijd te zijn dat ik aan het kletsen ben maar vooral onder mensen zijn. Thuis zit ik ook nooit op mijn slaapkamer maar altijd in de keuken of speelkamer (waar de computers staan) Het liefst met iemand op de achtergrond.
  4. MarieMol

    geloofsstijlen (test)

    Ik heb ook de test gedaan. External Critique : 1 Relativism : 2 Second Naiveté : 5 Orthodoxy : 3
  5. MarieMol

    Wie heb je in het echt gezien?

    Hoi ik heb ook maar een lijstje gemaakt na dat ik gisteren op de meeting ben geweest. En ik had al een keer op opwekking gemeet. Annzie Corientje123 Eric -eva- Feebs Jipke Joëlle Liset Mark1987 Ol´Moth Rainbow6 Thijs ThijsK Verity ZusterSara En de mensen op de eo-jongerendag maar die namen kan ik niet meer herinderen.
  6. MarieMol

    Welke landen heb je bezocht?

    Waar ik ben geweest: Duitsland heel wat keer Belgie Luxemburg Oosterijk Zwitserland tsjechië Hongarije doorheen gereden en met het vliegtuig geland En het mooiste land Roemenie nu 3x geweest in het zelfde plaatsje zelfs een trouwerij daar mee gemaakt. Ik wil nog graag naar landen als Afrika vooral Nederlandse antille
  7. MarieMol

    Off Topic

    echt te Ik heb net een workshop MIME gevolgd die was echt te gek
  8. MarieMol

    Geen tv wel internet

    Wij hebben ook jaren geen tv gehad een beetje om die regel. Maar al heb je er geen 1 mis je er ook geen 1. Op de bruiloft van Willem Alexander en Maxima kregen we van iemand zo'n draagbare tv in huis. En kwamen er achter al kijk je goed in de gids dat er af en toe leuke dingen op tv zijn. Na een tijdje een grotere tv gehad en ook meer zenders. Maar ik kijk er weinig naar. Ben liever weg of zit op de computer.
  9. MarieMol

    Off Topic

    Hart Mijn hart klopt als goed is anders had ik hier niet gezeten
  10. MarieMol

    Off Topic

    Lekker weer Ik ga nu 3 dagen fietsen nu is het lekker weer hoop dat het zo blijft. Ziet er alleen niet zo uit
  11. MarieMol

    Off Topic

    lopen Je moet dan een woord uit de zin van de persoon ervoor moeten nemen bijv.IK of EEN. Dan blijft het spel goed lopen Jesus_lover
  12. MarieMol

    Off Topic

    wie Wat wie waarom je moet hier een woord uit de vorige zin halen en er een nieuwe korte zin van maken.
  13. MarieMol

    Off Topic

    vandaag Vandaag ben ik heel sportief geweest zie zomerlounge
  14. BRIEF VAN JEZUS Hoe gaat het met je ? Ik wilde je toch even schrijven om je te laten weten hoeveel Ik van je houd. Ik zal je gisteren nog toen je met je vriend praatte. Ik heb de hele dag gewacht, want Ik hoopte maar dat je ook met Mij wilde praten. Toen het avond werd, gaf Ik je een koele wind, zodat je kon rusten en Ik wachtte, maar je kwam niet. Ik zag je inslapen en verlangde ernaar om je wenkbrauwen aan te raken; dus liet Ik het maanlicht op je kussen en je gezicht vallen. Opnieuw wachtte Ik af, verlangend om voor je te komen; zodat we zouden kunnen praten. Ik heb zoveel dingen die Ik
  15. Wat hadden ze dan moeten doen Thorgrem. Op die persoon inzoomen dat lijkt mij helemaal niks voor die persoon. Kunnen ze beter gewoon verder gaan of iets verplaatsen. Maar over de gouden kooi gesproken dat vind ik echt vanaf het begin al verschrikkelijk!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid