Spring naar bijdragen

Liedewij

Members
  • Aantal bijdragen

    312
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Liedewij

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Beroep
    Stundent
  1. Quote: Op vrijdag 04 juli 2008 15:55:13 schreef AndreasJ het volgende: Waar zijn de zaaddonors, oftewel de vriendjes in dit verhaal? 24 jarige dakloze. Ben het niet eens met je stelling. Er zijn genoeg meisjes ook in nederland, die denken/ vinden dat niemand van hun houd en dat als ze een kind krijgen iemand hebben om van te houden.
  2. Ben bezig een schoolopdracht. Daarvoor ben ik opzoek naar collage's die een Christelijke link hebben. Of andere moderne kunst dat gemaakt is uit Christelijk oogpunt. Wie weet hier Christelijke hedendaagse kunstenaars.
  3. Lekker dan voor 135.000e het schip ingegaan!
  4. Quote: Op woensdag 09 april 2008 21:20:52 schreef Thorgrem het volgende: [...] Ondanks dat ik niet weet waar Verdonk nou precies voor staat ben ik het met haar eens dat we wel eens wat meer trots mogen zijn op onze natie. En staan voor het volkslied en respectvol met de vlag omgaan hoort daar bij ja. wat denk je daar mee te bereiken respectvoller met de vlag om te gaan en het volkslied kennen.... daar schiet je toch niks mee op, dit vind ik pa ' geneuzel' . Gewoon meer geld in het onderwijs! goede studenten daar kan je trots op zijn, mensen die uitblinken die een eigen individu
  5. Als zij aan de macht komt ga ik emigren naar ver ver wegistan! Z'n grote mond hebben zeggen dat je trots bent op nederland, waarop dan? straks komen er nog amerikaanse tavarelen met je hand op de borst het volkslied zingen...... o o o wat zijn we trots om trots op nederland te zijn en nog niks bereikt te hebben. En om het allemaal nog gemakkelijker te maken mag de burger met beslissen... omdat ze toch eigenlijk te onzeker is om echte goede inhoudelijke standpunten te maken.
  6. ik heb dit topic niet helemaal gelezen.... maar ik vind het heel knap van mevrouw Verdonk dat ze al trots ergens op is zonder dat ze iets bereikt heeft. waar ik mij nog meer aan irriteer is dat geblaat van haar inhoudelijk is ze niet!
  7. Is dit de kerk waar je echt bij wil horen?
  8. Liedewij

    Christelijke feestdagen

    mijn persoonlijke mening is van wel, ik werk soms op pinkpop (dit jaar ook maar is later) heb ook wel eens met pasen en 2de kerstdag gewerkt en op hemelvaart ook geloof ik.
  9. Liedewij

    Musea in Nederland.

    Booijmans, NAI!!!!!!!!, Stedelijk museum amsterdam, Haags gemeente museum, mauritshuis, Krullen muller, stedelijk utrecht
  10. Mijn Bijbel kennis gaat niet zo heel ver.... maar klopt dit: De nieuwe Bijvel vertaling is de meest gangbare Bijbel. Staten verlating, is de oudste vertaling die nog gebruikt word door gereformeerde, die hebben er toch nog een extra boek met regels bij? zo ja welke? Het Boek en Het leven door wie gelezen? Willebrord vertaling door Rooms katholieken en Protestanten Nederlands Bijbel genootschap, algemeen toch? Kinder en jongeren Bijbel. Bestaat er een nederlandse versie van de Meisjes Bijbel?
  11. maar wel uitdagend Hangt er vanaf voor welke Bijbels ik kies, wat ik wil is dat er een tekst bij elke Bijbel komt over wat de lezer kan verwachten, of het moeilijk geschreven is, welke groep mensen die Bijbel leest.ect. En natuurlijk komt er deskundig personeel die de klanten kan helpen.
  12. Ik moet voor een ontwerpvak een flagshipstore (winkel waar 1 product verkocht wordt, denk aan orange, nokia, levis) ontwerpen. Het leek mij uitdagend om er een Bijbel flagshipstore van te maken. Doelgroep: mensen die niet overtuigd geloven maar dit wel overwegen, thuis een oude stoffige Bijbel hebben liggen en een Bijbel willen hebben die úp to date is', mensen die meer willen weten over het geloof, gelovige en niet gelovige.
  13. Welke verschillende soorten Bijbels zijn er? (Ben bezig met een opdracht en maak er een opsomming van)
  14. ik mag alles luisteren, alleen mijn pa heeft liever niet dat ik naar muziek met drum computers luister, dat vindt hij kansloos....
  15. Liedewij

    Koopzondagen

    Dit geldt dus ook voor rotterdam en amsterdam? dat is balen, niet meer op zondag naar de supermarkt enzo... shop meestal niet op zaterdag en zondag dat is mij veelste druk! maarja heb je wel eens wat nodig. Ik hoop echt dat de supermarkten wel open blijven!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid