Spring naar bijdragen

SuzeQ

Members
  • Aantal bijdragen

    326
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over SuzeQ

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    een aantal.. ;)
  • Beroep
    studente
  1. SuzeQ

    Geen tv wel internet

    Thuis hebben we ook TV en Internet, en het word allebei vrij veel gebruikt, door mij de Tv steeds minder, maar simpelweg alleen doordat ik wel andere dingen te doen heb. niet door geloof of wat dan ook
  2. SuzeQ

    lang haar man

    Quote: Op dinsdag 24 juli 2007 13:17:30 schreef Audiophile het volgende: [...] Als ik jou eens tegenkom ga ik eens lekker in mijn neus peuteren recht voor je gezicht. Ik vind dat lekker en voel me prettig met geleegde neusgaten. Samengevoegd: [...] Het haar natuurlijk. goh, wat zijn we weer gevat..
  3. SuzeQ

    lang haar man

    Draag gewoon wat je lekker vind en je prettig bij voelt. doe niet zo moeilijk, wat kan je het schelen wat andere mensen van je vinden..
  4. jaa piramides van gizeh, Cheops Chefren en Mycerinus, en de sfinx
  5. SuzeQ

    Wie heb je in het echt gezien?

    Quote: Op dinsdag 12 juni 2007 12:57:41 schreef NienkeJ het volgende: [...] Welkom op de meeting, 30 juni! link dan moet ik stage lopen..
  6. SuzeQ

    Waar luister jij je muziek op?

    Muziek via mn telefoon, lg chocolate, de zwarte! en ben er blij mee..
  7. SuzeQ

    Wie heb je in het echt gezien?

    Mijn lijst: Helemaal niemand..
  8. SuzeQ

    Harry Potter

    ik ben voor, naar mijn weten is er niets gevaarlijks aan harry potter boeken op de basisschool.. alhoewel ik het niet voor zou lezen aan groep 3.. die vind ik dan net weer iets te jong..
  9. Voor heb niets tegen sexy lingerie, ook niet als het gebruikt word om te "verleiden"
  10. Ik heb nee gestemd, ik snap er het nut niet van om allemaal hetzelfde te moeten dragen. een deel van je vrijheid word beperkt omdat op school iedereen met dezelfde pakjes aanloopt, en wie word er minder van als we gewoon lekker onze eigen kleren dragen?
  11. SuzeQ

    Kleding

    Dante, ben ik het even helemaal met je eens verder draag ik alles waarin ik me goed voel. dat zijn geen naveltruitjes of korte rokjes, maar dat is meer omdat ik me daar niet lekker in voel. en zwemkleding heb ik geen moeite mee..
  12. maar is een tandartsverzekering niet gewoon standaard, zonder uitzonderingen? het zou een beetje oneerlijk worden op die manier..
  13. Ja er zitten aan allebei de punten zowel voordelen of nadelen.. mensen die roken kiezen er immers zelf voor, en weten ook dat het ziektes kan opleveren.. mensen die meeroken doen dit niet, maar hebben net zo goed evenveel kans op ziektes, doordat ze de rook wel binnenkrijgen. het zou het meest praktische zijn dat we ons ziekenkostenpakket zelf zouden kunnen samenstellen, zoals we nu al doen dus, alleen wat uitgebreider.. tenminste, mijn mening dan he.. alleen elke ziekte appart lijkt me dan een beetje teveel van het goede
  14. SuzeQ

    DeviantART

    Ik ben ook lid, doe er alleen zelf niets mee, staat niets op wat van mezelf is. gebruik het meer om bij de creaties te kijken van anderen.
  15. SuzeQ

    Wat doe jij in je vrije Tijd?

    als ik nog tijd heb, hyven en beetje crediblen (niet zoveel meer.. ) lezen, uitgaan, friends, reizen en nouja zoals Jipke zegt.. alle standaardhobbies wat heerlijk orgineel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid