Spring naar bijdragen

mocroflavour

Members
  • Aantal bijdragen

    303
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door mocroflavour

  1. Quote:

    [...]

    Enkel volgens ene mevrouw Vogelaar misschien, maar voor de rest is de islam niet eens compatible met de NL-cultuur. En vanaf morgen weten welk percentage van NL de islam liever kwijt dan rijk is. En dat is dan het topje van de ijsberg, want ik ben de islam ook liever kwijt dan rijk, maar ik stem niet op Wilders. De islam hoort hier gewoon niet

    Ik hoor net Obama live in Egypte zeggen dat de islam een onderdeel is van Amerika. Dan kunnen jullie xenofoben wel blijven volhouden dat islam niet samengaat met de westerse cultuur, de realiteit is anders. In mijn stad behoor ik als allochtone jongere al tot de meerderheid en de islam is de snelst groeiende godsdienst in Nederland/Europa. Of je gaat in een grot wonen of je accepteert de realiteit.

  2. Quote:

    [...]Mwah niet helemaal...
    knipoog_dicht.gif

    Christenen kunnen hun geloof wel degelijk uiten in alle islamitische landen. In Marokko of Turije zeker. Maar ook zelfs in Iran en S-A..

    Quote:
    En niet-moslims mogen Mekka niet in, die moeten de snelweg eerder verlaten op straffe van... ?

    Of straffe van niks. Je wordt alleen vriendelijk verzocht een andere afslag te nemen. Aangezien Mekka een heilige stad is voor de moslims. Wat heeft een christen daar te zoeken. Hoe vaak zal een moslim het graf van Petrus wensen te bezoeken?

    Quote:
    Maar waarom gaan we hier weer over de Islam praten, terwijl dat niet de insteek van het topic is.

    Vraag ik mij ook af. Ik probeerde alleen maar duidelijk te maken dat Arameeërs meer last hebben gehad van de christenen dan van de moslims in hun geschiedenis. Dat er weer een aantal types zijn (altijd dezelfde) die gelijk weer islam moeten bashen, daar kan ik niks aan doen


    Samengevoegd:

    Quote:

    [...]

    Lekker huili huili doen over het westen, maar wel lekker van het westen blijven profiteren. Jongen, als je het westen zo vreselijk vind dan bok je toch gewoon op maar Marokko? Maar dat doe je niet dus ben je een hypocriet.

    PS: islamitische landen lopen traditioneel technologisch achter op westerlingen, maar ondanks hun gebrekkige kennis blonken men voor zover men kon uit in dingen die veel moslims zo verfoeien aan het westen. Slavernij, genocide, verovering, onderdrukking, etc etc. Met de juiste technologische kennis waren moslims daar beter in geweest.

    Nee hoor. Ik zit wel lekker fijn hier. Lekker profiteren knipoog_dicht.gif . En islam is nu gewoon een onderdeel van de Nederlandse cultuur hoor. Niks vreemds aan.

  3. Quote:

    [...]

    Och och och, zielig toch! Alsjeblieft, moc, een rijmpje van de vegaloog, helemaal speciaal voor jou!

    De moslims zouden eigenlijk deze Kerk moeten verdedigen. De islam is immers een mutant van de Syrisch-Orthodoxe Kerk. Grote stukken uit de koran zijn vertalingen van een Syrisch-Orthodox lectionarium, en die zogenaamde Mohammed heette in oude koranteksten nog mohammadoe-n, wat Gezegende betekent. En wie is dan wel die Gezegende? Juistum, Van Putten! Dat is Jesus Christus!

    Zo zijn er zoveel wetenschappelijke boeken te vinden die gehakt maken van het christendom en het verhaal van Jezus zoals het in de Bijbel staat, of de 3 goden-leer van christenen.

    Maar laten we hier over ophouden, want dit is totaal offtopic (ook wat jij doet, dus!)

    Quote:
    Ik zou eerder zeggen, veel minder. Wiet is in veel moslimlanden toegestaan, wordt veel gebruikt, wordt veel verbouwd. Je weet toch wel, waar het Franse woord assassin vandaan komt? Voor de anderen, van het Arabische haschischin. Dat waren moordtroepen tijdens de Kruistochten. Je weet wel, die korte periode, waarin de christelijke wereld terugvocht tegen de islam, die al 1400 jaar zijn moordlust uitleeft op andersdenkenden en -gelovenden.

    assassijnen waren een sji'itische sekte. geen moslims. trouwens er zijn genoeg europese woorden te herleiden naar de bloederige christelijke geschiedenis;

    nogmaals, het is een feit dat de 2000 jaar oude christelijke geschiedenis het meeste terreur en geweld heeft voortgebracht. De islam stond, en staat in het teken van respect en tolerantie voor andersgelovigen. Terwijl christenen elkaar (en joden) afmaakten en wetenschap verboden in de middeleeuwen, beschermde de islamitische wereld die wetenschap en tolereerde het andersdenkenden.

  4. Quote:

    [...]

    [Dhimmiemode]Ja, natuurlijk, ik geloof je op je woord. De islam is al 1400 jaar dezelfde gezapige vredesbeweging als het nu is. Ik kan persoonlijk niet wachten voor we de verderfelijke rechten van de mens de deur uit doen en de sharia invoeren. Kijk maar eens hoe veel leuker het wonen is in een islamitisch land t.o.v. een westers land. Ook goed te zien aan de massa-emigratie van westerlingen naar islamistan en het uitblijven van een imigrantenstrom visa versa[/Dhimmiemode]

    Ja zolang het asociale westen de rest van de wereld uitbuiten, koloniseren en dictators steunen, zullen er inderdaad meer mensen naar het westen immigreren dan andersom. In de tijd van het islamitische rijk was de islamitische wereld trouwens wel superieur aan de christelijke wereld. Joden en christelijke 'ketters' vluchten toen naar islamitische gebieden omdat ze daar wel getolereerd werden.

    Quote:
    Mocro, toen de christenen nog druk aan het discussieren waren over wat christelijk was en wat niet, moorden de moslims in het pas veroverde India de "verdervelijke" polytheisten al in bosjes van tienduizend uit.

    Bron?

    Erger dan de christelijke Europeanen/ Amerikanen kunnen de moslims in ieder geval nooit geweest zijn. Of het nou om Afrikanen, indianen, aboriginals of joden gaat. De christelijke westerlingen zijn verantwoordelijk voor de grootste genocides en intolerante vervolgingen!

    Quote:
    In Mekka kun je niet op straat je bijbel lezen en dat komt met name omdat de islam vreselijk intolerant is. Het christendom wordt hooguit gedoogd. Je hebt als christen dus de status van een wietplant. Heel anders is het voor moslims in landen waar het christendom dominant is. Die worden geen strobreed in de weg gelegt.

    Mag je in Vaticaanstad wel een tapijtje neeleggen en bidden tot Allah dan?

    Verder is het onzin wat je zegt. Christenen hebben alle vrijheden in islamitische landen.

  5. Quote:

    [...]

    Nou nee. Het monofysitisme is juist een reactie op de nestorianen. En de vervolging van deze ketterij kwam volledig van de Byzantijnen.

    link

    En of het nou Katholieken of Byzanthijnen waren, het is allebei christendom toch?

    Quote:
    Katten op katholieken is altijd leuk natuurlijk, maar het maakt net iets meer indruk allemaal als je de historische feiten niet als pleepapier gebruikt.

    Het is niet katten op katholieken, het is gewoon mensen, die weer de islaam de schuld geven voor het verdwijnen van de Aramese cultuur, met de neus op de feiten drukken. Terwijl Aramese christenen vreedzaam onder islamitisch bestuur hun geloof konden uiten (wat nu nog steeds kan), werden ze door hun mede-christenen vervolgd als ketters..

  6. Quote:

    [...]

    Door wie? Persoonlijk vind ik namelijk moslims inderdaad anti-semitisch maar heeft het recht van bestaan van de Staat Israel daar niets mee te doen. Dat heeft ze gewoon.

    Ehm..?

    "Voor er een staat Israel was hebben we een holocaust gehad en eeuwen van virulent anti-semitisme in Europa en de moslim wereld."

    Jouw woorden..

    Het dikgedrukte is trouwens een leugen. Val niet de moslims lastig met typische Europese/ christelijke problemen.

    En de huidige illegale staat Israel heeft geen enkel bestaansrecht.

  7. Quote:

    Algemeen:

    Het heeft weinig zin om een wedstrijd te doen wie in het verleden het aardigst was tegen de joden.

    Die wedstrijd is niet nodig. Want het is historisch gezien overduidelijk wie het meest de joden onderdrukt en vermoord heeft: namelijk de Europeanen (christenen). Met als toppunt: de vergassing/genocide op 6 miljoen joden.

    Terwijl joden altijd in vrede en vrijheid hebben kunnen leven in islamitische landen, ook nu nog!

    Quote:
    Het gaat erom om nu aardig te doen tegen de joden. Het verleden kun je niet meer veranderen en je wordt erop beoordeeld hoe je nu doet tegen de joden.

    wordt je ook erop beoordeeld hoe je doet tegen moslims?

    en het ligt er natuurlijk ook aan hoe zionistisch zo'n jood is. tegen een jood die de wrede bezetting van palestina goedkeurt en zelfs in dienst heeft gezeten, zal ik nooit aardig doen. zou jij aardig doen tegen een terrorist?


    Samengevoegd:

    Quote:
    Op basis van 'Hitler was christen' == 'Christendom is Nationaalsocialistisch' zeggen vind ik te absurd voor woorden. Wanneer je dat wilt, kijk dan ook naar 'je eigen' geschiedenis. In bijvoorbeeld Bosnië waren er moslimmilitanten die samen met de Nazi's streden. Daarnaast heeft Hitler wat fijne gesprekken gehad met Haj Amin el-Hussein de Groot-Moefti van Jerusalem.

    (Dat zul je goed vinden, er staat namelijk een Palestijnse vlag op de pagina
    knipoog_dicht.gif
    )

    Ff voor de duidelijkheid: hier is begonnen met zeggen dat Israel recht van bestaan heeft, omdat het Midden-Oosten en de moslims zo anti-joods zijn. Ik heb alleen de hypocrisie aangetoond, door het anti-joodse verleden van de christelijke kerk te laten zien.

    Dan kun je als reactie wel met een enkele mufti van jeruzalem komen (tot uit den treure wordt deze foto erbij gehaald om antisemitisme met islam te linken), maar dat is niks vergeleken met de tientallen foto's die priesters, bisschoppen en zelfs een paus actief (niet passief zoals bij de mufti) linken met het nazisme.

    Dat Amin El-Hussein opkomt voor zijn bevolking en een pact sluit om kolonisten te beletten zijn stad binnen te dringen, lijkt me geen rare actie.

  8. Quote:

    [...]

    Nu ja, ik hoef maar de wikipediapagina hierover te bekijken en het beeld is genuanceerder:

    Tijden van voorspoed wisselden zich af met tijden van vervolging voor de Joden. Niet zoveel anders als vanuit het Christendom.

    Een wikipedia pagina met een grote davidsster boven in een serie over joden vind ik niet echt geloofwaardig. In elk historisch naslagwerk kun je gewoon terugvinden dat de Andalusische joden maar al te blij waren met de Moren omdat ze nu eindelijk in vrijheid hun geloof konden beoefenen. In tegenstelling tot de christelijke overheersers die tekeer gingen met hun inquisitie.

    Gedwongen bekering komt bijvoorbeeld niet voor binnen de islam.

    Zie:

    "Bekend is dat de joden liever onder islamitisch dan onder christelijk bestuur leefden"

    link

    "

  9. Quote:

    [...]

    Wat moet ik weerspreken? nosmile.gif Dat er geen enkele jodenhatende moslim bestaat in de wereld? Dat kan ik natuurlijk nooit bewijzen. Maar ik weet wel uit de geschiedenislessen dat de islam een traditie heeft van tolerantie richting andersgelovigen, zoals joden. In tegenstelling tot het christendom. Zie mijn post hierboven.

    Dus ik weerspreek inderdaad dat de islam of het Midden Oosten een 'antisemitisch' element kent.

  10. Quote:

    [...]

    Nee he.

    En dus George Bush is volgens jou een moslim?

    Ben je nou echt zo dom hamer.gif of zie je niet dat deze foto overduidelijk een persconferentie moet voorstellen, en of het een moskee is, is ook niet overduidelijk te zien. Aan mijn geplaatste foto's is helemaal niet te zien dat Hitler een atheist was, hij vond de Kerk blijkbaar juist erg belangrijk..


    Samengevoegd:

    Quote:
    rofl.gif

    Antisemitisme is een christelijke/Europese uitvinding. De holocaust vond ook in Europa plaats. Terwijl joden en ketters vervolgd en vermoord werden in christelijk Europa, leefden de joden en christenen in vrijheid in het islamitische Rijk.

    Hou dus op met leugens vertellen over het 'antisemitische' midden-oosten (pleonasme)

  11. Quote:

    @Mocroflavor, zou je dat stukje Engelse tekst misschien willen vertalen naar het Nederlands, zoals gevraagd wordt in de faq van credible?
    smile.gif

    The Concordat between the Vatican and the Nazis

    Cardinal Secretary of State, Eugenio Pacelli (later to become Pope Pius XII) signs the Concordat between Nazi Germany and the Vatican at a formal ceremony in Rome on 20 July 1933. Nazi Vice-Chancellor Franz von Papen sits at the left, Pacelli in the middle, and the Rudolf Buttmann sits at the right.

    The Concordat effectively legitimized Hitler and the Nazi government to the eyes of Catholicism, Christianity, and the world.

    Vrij vertaald:

    De latere Paus Pius XII tekent een concordaat tussen Nazi Duitsland en het Vaticaan, waardoor beide partijen elkaar erkennen.


    Samengevoegd:

    Quote:

    [...]

    Wat een onzin.. Hitler was geen christen. Niemand die een beetje van het onderwerp af weet zou dat beweren.

    Ik meen me vaag te herinneren dat Hitler als baby gedoopt is als katholiek, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

    Hitler had niet zoveel met het christendom, als de man niet zo pragmatisch was, had hij waarschijnlijk de kerken gewoon op laten heffen op hoogstens één of ander eigen opgerichte Germaanse Hitler fanclub na ofzo.

    Hitler was gewoon een atheïst en een flirt naar de Germaanse mythologie. Er bestaat ook werkelijk geen enkel zinnig argument waarom die man ook maar christen zou zijn.

    Hier ziet Hitler er niet uit als een baby..

    hitleratchurch.jpg

  12. Iemand die zichzelf Paus Pius noemt, durft het aan om moslims te beschuldigen van nazisme en jodenhaat? big-smile.gif gekker moet het niet worden!

    Hitler was overigens wel degelijk een katholiek, net als deze hoogstaande katholieken:

    hitler&bishop.gif

    HitlerAtMonument.gif

    Hitler-with-Muller.jpg

    hitler_cardinal4.jpg

    hitleratchurch.jpg

    concordat.jpg

    The Concordat between the Vatican and the Nazis

    Cardinal Secretary of State, Eugenio Pacelli (later to become Pope Pius XII) signs the Concordat between Nazi Germany and the Vatican at a formal ceremony in Rome on 20 July 1933. Nazi Vice-Chancellor Franz von Papen sits at the left, Pacelli in the middle, and the Rudolf Buttmann sits at the right.

    The Concordat effectively legitimized Hitler and the Nazi government to the eyes of Catholicism, Christianity, and the world.

    NaziPriestsSaluteHitler.jpg

    priests-salute.jpg

  13. Quote:

    [...]

    De Gaza-strook had Israël juist ontruimd, net als het Zuid-Libanon had ontruimd, in de hoop op vrede.

    Kan wel zijn dat ze een paar vierkante kilometer teruggeven aan de Palestijnen, maar ondertussen bezetten ze en koloniseren ze nog steeds het land dat aan de Palestijnen toebehoort. Dat de vrijheidsstrijd dus nog steeds doorgaat (ook vanuit Gaza) is dus meer dan logisch en terecht.

  14. Quote:

    Ik vind het verbijsterend om te zien en horen dat de kerk (voornamelijk de RKK maar ook PKN en GKV) steeds meer afstand neemt van Israël en de kant kiest van Palestina en de moslimwereld.

    Jah heel gek dat je een onderdrukt volk steunt, in plaats van een koloniaal, terroriserend, oorlogsmisdadig en kinderendodend land.. muur.gif

    Jij was zeker ook fel tegen de anti-apartheidbeweging in Zuid Afrika...?

    En ga weg met je antisemitisme...

    de echte antisemitist ben jij. De Palestijnen zijn semieten. Maar die hebben geen rechten volgens jou..


    Samengevoegd:

    Quote:

    [...]Disagree. Voor er een staat Israel was hebben we een holocaust gehad en eeuwen van virulent anti-semitisme in Europa en de moslim wereld.

    ja en die holocaust speelde zich af in christelijk Europa. Wat hebben de moslims daar mee te maken? verbaasd.gif

    En geen leugens vertellen. In de moslim wereld is nooit sprake geweest van virulent anti-semitisme. Terwijl joden en ketters in christelijk Europa vervolgd en vermoord werden, waren joden en christenen vrij om in islamitische landen hun geloof uit te oefenen.

  15. Quote:

    Het valt me heel erg op dat termen als islamofobie of antisemitisme vaak gebezigd worden als moslims of joden kritiek krijgen. Ik vind dit een ongelovelijke valse manier om mensen monddood te maken.

    Het zijn juist de anti-moslims en racisten die in Nederland van alles mogen zeggen en de othordoxe moslims worden monddood gemaakt. Er heerst een ontzettende dubbele moraal in Nederland.

    Quote:
    Elke kritiek word weggewuift met een verwijzing naar de Holocaust, wat mij nog misselijker maakt.

    Zeg dat tegen Wilders die de islam steeds met de Nazi's vergelijkt.

    Quote:
    De Holocaust is een van de ergste genocides uit de wereldgeschiedenis,

    Ja, gepleegd door christelijke Europeanen. Waarom wordt het Midden Oosten daar steeds mee lastig gevallen? Europeanen hebben antisemitisme gecreëerd, dan moeten ze het ook maar zelf oplossen. Israel verplaatsen naar Duitsland ofzo?

    Quote:
    en samen met de Armeense/Assyrische genocide een van de bloedigste van de twintigste eeuw.

    Waarom noem je niet de Indonesische genocide, veroorzaakt door Nederland, of de Algerijnse genocide, veroorzaakt door Frankrijk?, of de Britse en Belgische genocides in hun ex-koloniën?

    Quote:
    Als er honderden Palestijnen sterven in Gaza hebben moslims het over een Holocaust in Gaza. Vergelijk dat eens even, honderden doden, die weliswaar te betreuren zijn, tegenover 6 miljoen Joden.Nou ben ik absoluut niet pro-Israel, integendeel, maar ik word zo misselijk dat mensen elke keer de Holocaust misbruiken.

    Met een holocaust is het dan niet te vergelijken (ik heb overigens nergens gehoord dat iemand dit gedaan heeft), maar de zionisten gedragen zich niet veel anders dan de Duitsers in WO2. Kijk hoe ze massaal Palestijnse kinderen vermoorden, land bezetten en een heel volk terroriseren?!

  16. Quote:

    Ik heb vooralsnog niemand zien ontkennen dat de emigratie van joden naar Israël prettig is verlopen. Of dat er geen grote fouten zijn gemaakt.

    Maar laten we even wat feiten op een rijtje zetten:

    -Jij opent een topic over de specifieke kwestie van de recente Israëlische aanvallen tegen Hamas.

    -Mensen hier reageren daarop door het het relativeren (in relatie te plaatsen).

    -Vervolgens suggereer jij dat mensen hier jouw beschuldigen van antisemitisme en begin je allerlei religieuze taal uit te slaan.

    -Mensen hier ontkennen dat waarna jij een discussie begint over de staat Israël gedurende een halve eeuw waarbij je allerlei losse argumenten gebruikt zoals de onbetrouwbaarheid van de bijbel als historische bron, de rasonzuiverheid van de joden en de kwaadaardigheid van de Nederlanders.

    En dan nog verwacht je serieus genomen te worden? Je voert duidelijk een monoloog. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat je dit topic hebt geopend.

    Niet zo schijnheilig doen.

    (Uh, wie noemt hier bijvoorbeeld ALLE Marokkanen én Palestijnen TUIG?? Hypocriet, dat je bent!Bah!!)

    Dat deze discussie een bepaalde kant opgaat, komt helemaal niet door mij. Maar er wordt hier door verschillende personen erg denigrerend over moslims, en Palestijnen in het algemeen, gedaan. En ALTIJD als ik daar dan wat op zeg, zijn er weer schijnheilige 'moralistische' personen (zoals jij nu) die zich geroepen voelen om me de les te lezen noparty.gif

    Maar ja, jij hebt natuurlijk weer deze reactie van Sacerdos over het hoofd gezien.

    "Hamas een misdadigersbende en meer niet,dat Israle daar tegen in het gweer komt niet meer als normaal.Geeft men Israel een klap geeft ze er vier terug Israel laat zich niet meer pakken,de Duitse vernietigingskampen zijn ze nog niet vergeten en dat zullen ze ook nooit;Hamas de moslimsnazi,s van het Midden Oosten .Het optreden in Gaza door Israel was weer hard nodig voor hun eigen veiligheid."

    En dat was 1 van de eerste reacties van dit topic, net nadat Israel een oorlogsmisdaad heeft begaan en bijna 200 Palestijnen heeft gedood! Dus waarom spreek je mij aan??

  17. Quote:

    [...]

    Doe die zwartbruine bril is af misschien ga je dan deze zaak wat helder zien,en was je hersens ook van leugens.

    Ik weet het. Zionisten willen dit liever niet horen, en voor je het weet ben je een "antisemiet" of "leugenaar", maar feit blijft dat er geen historische objectieve bewijzen zijn te vinden over het bestaan van een joods land 3000 jaar geleden en een band tussen huidige import'joden' en die 3000-jaar oude joden. Of heb jij historisch bewijs?

    Maar dan nog; welk zinnig mens durft het ermee eens te zijn dat een volk dat al eeuwenlang ergens leeft, weggejaagd mag worden en hun land+huizen in bezit genomen mogen worden door Westerse migranten. Dat is gewoon neo-kolonialisme!

  18. Quote:

    Interessante argumenten gebruik je mocroflavour. Vooral dat over de raszuiverheid van de Israëlische joden is erg interessant. Van Stormfront gehaald?

    Ik heb het nergens over ras. Ik heb het over de banden tussen de huidige joden en de 3000-jaar oude joden. Aangezien het de zionazisten zijn die om racistische argumenten menen dat joden meer recht hebben op Palestina dan Arabieren, die er al eeuwen lang leven. Waar is dan dat bewijs dat joden dat recht hebben??

  19. Quote:

    - feit: Palestina boeit je niet.

    bewijs?

    Quote:
    - feit: consequent en eerlijk argumenteren boeit je niet.

    Reageer dan eerst eens inhoudelijk op mijn post

    Quote:
    - feit: je bereikt hier niets anders dan weerzin tegen je goedkope Islam-propaganda.

    Tot dat jullie me weerlegd hebben, vind ik dat ik de waarheid spreek. Beargumenteer maar dat ik ongelijk heb!

    -Waar is jullie historisch bewijs (dus geen bijbelverhalen) dat er ooit een joods land heeft bestaan?

    -Waar is jullie bewijs dat al die blonde blanke importjoden afstammen van de 3000 jaar-oude joden?

    -Waar is jullie bewijs dat Israel recht heeft op de huidige grenzen van Israel?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid