Spring naar bijdragen

Madeliefske

Members
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Madeliefske

  1. 35 minuten geleden zei FIieko:

    Je verdient een puinhoop hier @sjako
    met je zielige strafpuntje.

    Je weet dat er een betere plek is. Heb ik je gegeven. Weg hier van credible. Sjako is gek op macht maar kan niet modereren. Hij vind pestkoppen prima.

    Maak je geen zorgen. We zijn bijna van de DBI af. De lastige trol zal snel verdwijnen. Het lijkt erop dat Sjako werkt met een systeem van punten, dus DBI zal zeker weggaan.

  2. 17 uur geleden zei Dat beloof ik:

    En kenmerk van schizofrenie is : onlogische gedachten. Geen wonder dus,  dat je bent gaan geloven.

    Verder is het verhaal duidelijk verzonnen.

    Met zo'n slapjanus moderator als sjako aan het roer, kan DBI ongestraft doorgaan met het pesten/trollen. Sjako is niet moderator waardig.

    mod sjako: ik bepaal zelf wel bij wie ik ingrijp. Een moderator slapjanus noemen pik ik dus niet. Dus strafpunt.

  3. Op 18-6-2023 om 22:03 zei Mullog:

    Ik ben atheïst, algemeen bekend.

    Je kunt hoog of laag springen, het feit is dat jij hier loopt te rotzooien met gelovigen. Waarom zit je niet op een atheïstenforum? Is niet leuk, hè? Gelijkgestemden op de tenen trappen.

    Ik ben eigenlijk verbaasd dat FV jouw topic nog niet heeft geliket. Hij moet het waarschijnlijk over het hoofd hebben gezien.

  4. Zojuist zei Dat beloof ik:

    Ik zou het op prijs stellen als je mij correct citeert en geen woorden in de mond legt.  Er staat 'jouw'. Niet 'mijn'.
    Ik ben geen lid van een gemeenschap, dus worstel ook niet met racisme of haat tegen mensen die anders denken dan 'mijn gemeenschap'.

    Het is geen eenvoudige taak om bewust te worden van jezelf, maar ik koester de hoop dat ook jij daartoe in staat bent.

  5. 1 uur geleden zei Dat beloof ik:

    het gaat hier om ordinair racisme door mensen in mijn gemeenschap.

    Het is uitdagend om te zien dat jouw gemeenschap zowel worstelt met racisme als haat tegen gelovigen. Het is belangrijk om jezelf boven deze negativiteit te plaatsen, zodat je de mogelijkheid hebt om persoonlijk te groeien.

  6. Zoals verwacht blijft FV, ongeacht zijn fijne en gelovige aard, de trolls volgen als een gehoorzaam hondje. Hij geeft keer op keer een 'like' op elke bait post, zonder het door te hebben.

  7. 2 uur geleden zei Fundamenteel:

    Je kan mensen als @Dat beloof ik als een beproeving leren zien om jezelf geestelijk te verbeteren? Wat credible mij vooral bijbracht was meer (veel meer) geduld. :) De noodzaak alles te nuanceren is ook veel minder aanwezig.

    DBI is vergelijkbaar met een storende piratenzender die carnavalsliedjes draait op het moment dat er iets interessants op de radio te horen is.

  8. Jij, Flieko, begreep het. Jij bracht naar voren wat nodig was om het forum een langere levensduur te geven. Je wilde een betere plek creëren voor je medegelovigen die niet sterk in hun geloof staan. Helaas heeft jouw inzet niet het gewenste resultaat opgeleverd. Er waren mogelijk andere manieren waarop je dit had kunnen aanpakken, maar je was je er ook van bewust dat je hiermee geen slapende honden kon wakker maken. Je moest vastberaden zijn. Het is tijd om het los te laten. Helaas lijken de meeste mensen hier alleen aan zichzelf te denken, omdat ze zelf sterk in hun geloof staan, terwijl ze de kwetsbare leden en stille lezers door de wolven laten verslinden.

    unnamed.jpg
     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid