Spring naar bijdragen

Najreb1956

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Najreb1956 reageerde op 010 in Leger des Heils accepteert LHBTI+   
    Nee dat hoef niet. 30% van de eeneiige tweelingen heeft een aparte placenta. Het zou zo maar kunnen dat de ene placenta minder testosteron doorlaat wat er voor zorgt dat iemand later homoseksueel word en de andere die het beter door laat dat niet word.
    https://www.lumc.nl/patientenzorg/praktisch/patientenfolders/tweeling-transpfunsie-syndroom#:~:text=Sommige eeneiige tweelingen hebben ook,een “monochoriale” tweeling genoemd.
    Sommige eeneiige tweelingen hebben ook elk hun eigen placenta en vruchtzak (en zijn dus dichoriaal). De meeste eeneiige tweelingen (70%) delen echter samen één placenta, maar zitten wel elk in een eigen vruchtzak. Dit wordt een “monochoriale” tweeling genoemd.
    Totale onzin! Er zijn sterke aanwijzingen voor genetisch factoren maar ook andere factoren die tijdens de zwangerschap aanwezig die een verhoging geven voor homoseksualiteit. Hoe meer oudere broers je hebt, hoe groter de kans is dat je homo bent, om maar een voorbeeld te noemen.
    4. Het zit niet allemaal in het DNA
    Volgens Qazi Rahman verklaren de genen maar een deel van de menselijke seksualiteit. Bij één op zeven homoseksuele mannen speelt volgens hem het 'big brother'-effect. Jongens met oudere broers hebben veel meer kans om homo te worden: met elke oudere broer neemt de kans met ongeveer een derde toe.
    https://www.hln.be/wetenschap-en-planeet/hoe-homoseksualiteit-de-evolutietheorie-te-slim-af-is~ae2e03a4/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  2. Like
    Najreb1956 reageerde op 010 in Leger des Heils accepteert LHBTI+   
    Jawel hoor. Dat beweer ik wel. En dat zou je ook moeten weten als je de filmpjes gezien hebt. Want in de laatste werd beweerd dat er bij homoseksuelen verschillende genen meer voorkomen dan bij hetero's. Er is niet 1 homo gen, maar meerdere genen spelen waarschijnlijk een rol bij het feit of iemand homo word of niet.
  3. Like
    Najreb1956 reageerde op Dat beloof ik in Waarom kwam Jezus op aarde ?   
    Je geeft geen antwoord op de vraag.  Het antwoord zou moeten zijn dat het inderdaad nergens staat dat Jezus verlangt dat je bewerkt met vieren van verjaardagen,  kerst of Pasen. Of met niet christelijke feesten. Het staat er domweg niet. 
    Het enige gebod van God in dit verband is: eert uw vader en uw moeder.  Nergens staat: vier geen verjaardagen. 
    Dit 'we vieren geen feesten' is in veel families de oorzaak van veel verdriet en drama. 
  4. Like
    Najreb1956 reageerde op 010 in ‘Vroeger zagen we refo’s als cultureel erfgoed, nu is er vooral ergernis’   
    Niet iedereen denkt dat. Ik vind het ook een rare gedachte dat God mensen naar de hel stuurt die een ander geloof hebben. Je geloofsovertuiging word sterk bepaald door je omgeving en vooral door de opvoeding van je ouders. Woon je in het verkeerde gezin, enkele reis naar de hel, klinkt niet echt fair.
  5. Like
    Najreb1956 reageerde op Thinkfree in Ben jij een wedergeboren christen?   
    Spijt me maar je brabbelt maar wat, je wilt het niet uitleggen en haalt verschillende dingen door elkaar. God is een God van orde niet van wanorde er komt nogal wat verwardheid uit je mond.
    Tuurlijk ga je daar niet op in, zelfs satan zelf kan die claim niet verdedigen en tegelijk claimen Christus te hebben.
  6. Like
    Najreb1956 reageerde op Dat beloof ik in Non-dualistisch christendom   
    Net als ik zullen Poetin en kirill bij een dergelijke zin denken: "wat bedoelt ie nou?"
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid