Spring naar bijdragen

Christen56

Members
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waarderingsactiviteit

  1. Like
    Christen56 ontving een reactie van Fundamenteel in Als je gelooft dat je je redding kan verliezen..   
    ik ben blij dat God  mijn Vader is nu. Ik heb nog veel heel veel te leren. Het was de Heilige Geest die mij overtuigde van zonde , oordeel en gerechtigheid , mar bovenal de onverdiende genade. Weet je Genade betekent  Overgave dat is genade overgave.
  2. Like
    Christen56 ontving een reactie van Fundamenteel in Als je gelooft dat je je redding kan verliezen..   
    mijn bekering begon in de goot van Amsterdam want ik leefde op straat een aantal jaren. Ik heb daar God persoonlijk ontmoet en weet dit als de dag van gister. Een uitgestoken hand uit het niets en ik wist het , ik was christelijk opgevoed , maar wist dat die hand van God was. weet je wat ik zei, Vader ik kom thuis dat was het begin , het begon met genade en wonderen in mijn leven. Ik ben gedoopt omdat het niet ging om kinderdoop of wat dat ook mogen inhouden. God liet mij duidelijk zien dat het tussen mij en Hem ging en ik had tegen Hem gezondigd. God heeft mij in de afgelopen 30 jr gebroken , gekneed en gevormd tot een nieuw mens. Mijn leven is op tv geweest en ook uitgezonden in Duitsland. Ja ik ken het straat leven , ik ken de wereld van demonie , ik heb jonge mensen zien sterven geestelijk en lichamelijk door hun verslaving. God heeft mij vergeven omdat Hij van mij hield en mij thuis wilde hebben dicht bij Hem Joh 15; 5 Zonder Mij ( ERIK ) kunt je niets doen. ik heb geen familie alleen nog een zus , ben nu 17 jr getrouwd en dertig jaar geen drank meer aangeraakt en gestopt met roken al tien jaar . ik denk dat dit voldoende moet zijn, een beetje lang maar ik schaam mij niet.
  3. Like
    Christen56 ontving een reactie van Fundamenteel in Als je gelooft dat je je redding kan verliezen..   
    inderdaad kan alleen God waarachtig vergeven , Hij is zuiver en puur in Zijn rechtvaardigheid , dit heeft ook te maken omdat God Heilig is. Ik ben een ex verslaafde en heb een medeverslaafde bijna om het leven gebracht , ik vertel dit omdat ik eerlijk wil zijn. Maar stel dat God niet rechtvaardig was of mij niet had vergeven zou dat dan eerlijk zijn? ik bedoel , eerlijk tegenover Zijn Zoon Jezus die stierf voor mij en voor jou , wij die eigenlijk door onze zonde die straf hadden verdiend en zou het onrecht zijn geweest als God ons dan maar naar de hel zou sturen zou dat rechtvaardig zijn geweest , terwijl er ook vergeving en genade is en redding , dat zou onrechtvaardig zijn en was Zijn kruisiging onnodig geweest. Nee God is niet zoals wij , Hij is Heilig en wij worden om niets geheiligd in Christus Jezus , dat is genade een onverdiende genade.
  4. Like
    Christen56 reageerde op Hermanos2 in Als je gelooft dat je je redding kan verliezen..   
    Excuus, dat was sarcastisch bedoeld. Dat zinnetje over redding. Was niet duidelijk genoeg. 
    Je maakt een interessant punt. Je zegt dat God ons toch vergeven kan, als Hij zo rechtvaardig is. Maar rechtvaardigheid kan ook inhouden dat Hij zaken niet vergeeft. 
  5. Like
    Christen56 reageerde op Fundamenteel in Vaccineren of niet?   
    Humans need not apply
     
  6. Like
    Christen56 ontving een reactie van Fundamenteel in Vaccineren of niet?   
    ruim 40 jr geleden , ik was toen 15 jr oud gingen wij van een supermarktketen een kijkje nemen in een winkel van de toekomst. een toekomst die nu werkelijkheid is geworden. een winkel waar geen personeel aanwezig hoeft te zijn. en in de nachtelijke uren word aangevuld. ook het met computer bijhouden van de voorraden was toen nog toekomst en nu gebeurt het als een normale zaak vd wereld. en dat zie ik ook straks gebeuren met een implantaat een biopaspoort maar dan als microchip onder de huid en men is er al ver mee. maar of het handig is😏😜 het vaccinatie paspoort komt er aan daar is men al jaar en dag mee bezig , maar deze pandemie zorgt ervoor dat dit sneller ingevoerd gaat worden. Hmmm weer zoiets waar overheden hun drang op controle op een hoger niveau kunnen tillen en jou en mij nog meer kunnen controleren. wij dachten ook 40 jaar geleden dat zo'n winkel er nooit zou komen en nu werkelijkheid is geworden in amper 40 jr. 
    een beetje sarcasme van mij ; slaap maar lekker , de overheid houdt de wacht over jouw en mij.
  7. Like
    Christen56 reageerde op Fundamenteel in Vaccineren of niet?   
    Zoek uw verblijf daarom in God en weet dat Hij Zijn mensen kent. 
    Dood gaan we allemaal uiteindelijk. Het is in dit standpunt hier en nu op aarde  waarna onze echo in de eeuwigheid weerklinkt. 
    Solus Christus.
  8. Like
    Christen56 ontving een reactie van Fundamenteel in Je moet de overheid gehoorzaam zijn   
    voor mij geld daar waar de bijbel en God niet meer welkom zijn , ook bij een eed afleggen , ook bij het uitvoeren van taken voor de overheid, er grenzen zijn die de overheid niet moet opzoeken 🤨 , je kunt nu al zien dat deze overheid de grenzen opzoekt zoals bij de eerste uitbraak , dat ouderen in zorginstelling gegijzeld werden en hun de vrijheden werden afgenomen zogenaamd tegen besmetting werd er gezegd. voor sommige ouderen kan dit een trauma oproepen vanuit een verleden waarvan de verhalen bekend zijn. dit was tegen de grondwet volgens sommige geleerde en ging de overheid in feite noodgedwongen dat wel , maar wel een stap te ver. Mijn moeder is ervan overtuigt dat zij zich moet laten inenten volgend jaar, ik vertelde haar dat dit absoluut een leugen is en zij het ten alle tijde mag weigeren. dus weer ouderen zover krijgen om als proefkonijn zich laten vaccineren en die gedachte is er en dat is verkeerd, althans zo komt het bij mij ook over op dit moment. Hugo de Jonge heeft ook zelf verklaard dat zelfs hij niet weet of het vaccin werkt of welke effecten het heeft bij ouderen en hoogbejaarden toen hem daarnaar werd gevraagd. waarom dan toch het vaccin leg dat dan maar eens uit. hierin zie ik dat de overheid te ver gaat en misschien 🤔 info heeft maar deze niet openbaar wil maken aan het volk , de vraag is wederom WWAROM NIET?
  9. Like
    Christen56 reageerde op leren_schoen in Je moet de overheid gehoorzaam zijn   
    Welkom trouwens. Probeer een bericht in de toekomst te citeren voor overzichtelijkheid en (ik) vraag de heer om genade en verlichting van leed voor je(zelf). 
    Dat is de hamvraag. 
    De overheden en zijn medewerkers zijn van deze wereld en niet van zijn koninkrijk.  Maar toch moeten we ons onderschikken aan deze machten zodat deze machten ons niet oordelen/doden. 
    Tot hoe ver kan je gehoorzamen van de overheid als excuus nemen? 
    Alleen tot het houden van de ingevoerde wetten en legislatie van deze overheden?
    Je mag werken voor de overheid en alles uitvoeren wat ze van je vragen? 
    Je mag werken voor de overheid met geheimhoudingsplicht en/of eed/loyaliteit uitspreken?
    Waar is de scheidingslijn? 
  10. Like
    Christen56 ontving een reactie van leren_schoen in Je moet de overheid gehoorzaam zijn   
    ja oke als je dit zo leest dan snap ik je wel. Maar kijk eens wat onze overheid op dit moment doet. Uit de grondwet is God verbannen , onze wetten kwamen juist voort uit de tien geboden , Gij zult niet doden bijv , wat doet onze overheid met het euthanasie beleid die word alleen maar meer verruimd wat volgens mij ingaat op het gebod gij zult niet doden ook niet als je het zelf wil welke rede je ook hebt of hoe zwaar ook , zou God dan niet meer bij machte zijn ons te verlossen? Ja God verlost ons. kijk ik heb zoveel meegemaakt dat ik in principe alle rede heb om er een einde aan te maken  het leiden was heftig in mijn leiden en ik zou genoeg rede om mij te laten euthaniseren , maar ik geloof God dat Hij bij machte is mijn leven en dat van al die mensen die lijden het leed te verlichten. Lijden is vreselijk 😢 lichamelijk en geestelijk , maar wij hebben dit leven ontvangen en ik vind dat je er vanaf moet blijven , het is een geschenk. door de zonde is lijden negatief en een zwaar beladen woord geworden.
  11. Like
    Christen56 reageerde op Thinkfree in Je moet de overheid gehoorzaam zijn   
    Doorlezen is ook belangrijk vooral in context met dit.
    4 Want zij is Gods dienares, u ten goede. Maar indien gij kwaad doet, zo vrees; want zij draagt het zwaard niet te vergeefs; want zij is Gods dienares, een wreekster tot straf dengene, die kwaad doet.
    5 Daarom is het nodig onderworpen te zijn, niet alleen om der straffe, maar ook om des gewetens wil.
    Men gaat uit van een overheid of macht die God dient, en het volk ten goede.
  12. Like
    Christen56 ontving een reactie van leren_schoen in Je moet de overheid gehoorzaam zijn   
    lijkt mij wel duidelijk he , als een leider opstaat tegen Israel zoals Hitler dan denk ik dat het wel duidelijk is of toch niet🧐 want recentelijk heeft de hervormde kerk toegegeven weg hebben gekeken toen de joden naar de vernietigings kampen werden afgevoerd en dit na 70 jr. Kijk als een overheid ingaat op zodanige wijze je wel ernstig rekening moet houden dat niet volgens het woord van God kan. Wij buigen alleen voor koning Jezus en dat ook in deze pandemie moeten wij bidden en waakzaam zijn. als het onze vader ons oproept en leidt ons niet verzoeking dan mogen we ervan uitgaan dat God ons bij zal staan omdat wij Hem willen gehoorzamen. Maar Gods Geest zal ons bijstaan als het nodig is en ons openbaren wat de antichristelijke geest wil.
  13. Like
    Christen56 reageerde op leren_schoen in Je moet de overheid gehoorzaam zijn   
    Wat bedoeld Paulus precies in zijn schriften met gehoorzamen van de overheid. En hoever moet je gaan in je gehoorzaamheid?
    Of hoe vat jij 2 Peter 2:10 op of Romeinen 13:1-2?
    Betekent Romeinen 13:1-2 dus ook dat bijvoorbeeld de Duitsers hoe dan ook Hitler moesten steunen of dat zij anders onder het oordeel vielen? 
    Zou volgens Paulus ook Daniël en zijn metgezellen onder het oordeel vallen omdat zij de wetgeving van Nebukadnezar weigerden?
    Tot hoe ver kan je gehoorzamen van de overheid als excuus nemen?
  14. Like
    Christen56 ontving een reactie van Fundamenteel in Vaccineren of niet?   
    Ik denk de christen wel maar niet de mensen die geen weet hebben of in onwetenheid leven. Zij die Christus niet kennen zien het als morele plicht en dat zij hun wereldse levens steil in stand kunnen houden die is veel belangrijker dan niet kunnen kopen of verkopen. Als maar kunnen kopen of verkopen dan is toch geen probleem om een nummer te krijgen ook het vaccinatie paspoort is dan geen probleem.
  15. Like
    Christen56 ontving een reactie van Thinkfree in Vaccineren of niet?   
    ik maak mij niet zo,n zorgen om dit vaccin maar wel  de gedachte erachter houdt mij enorm bezig. Men wil je doen geloven dat je weer je oude leven kunt oppakken alsof er niets gebeurt is . Geld speelt een enorme rol , maar ook wil men vrij zijn om te doen en laten wat zij maar willen en dit alles heeft een prijs kaartje natuurlijk. Aan wie verkoop jij je ziel?  De bijbel zegt niets over vaccineren en of dit verkeerd is, het vaccine zal dan misschien niet het gevaar zijn , maar de geestelijke wereld er achter kan dit wel. Natuurlijk geloven wij dat God alles in handen heeft en Hij jou en mij niet laat roven uit zijn handen. Dus bedenk wel dat er vele gedachte leven onder de mensen vanuit openbaringen 13 vers 17 aan wie geven wij ons leven en voor wie en W voor wie buig  jij de knieën? , is dit de wereld of voor Koning Jezus. Zeg het maar!
    Nadenken over dit vaccin kan geen kwaad en wat is jouw motivatie om dit vaccin in je te laten spuiten waar nog heel veel vragen over zijn die niet of nog niet beantwoord zijn ook niet of het wel werkt.
    Maar we geloven toch dat we veilig zijn bij de Hemelse Vader en hebben een eeuwig leven ontvangen , waarom dan toch buigen voor het vaccin en wat men beweert en die zogenaamd jouw normale leven terug kan geven , maar tegen welke prijs dan en welke geestelijke wereld gaat erachter schuil , dat houdt mij bezig als volgeling van de Here Jezus.
  16. Like
    Christen56 ontving een reactie van Fundamenteel in Vaccineren of niet?   
    ik maak mij niet zo,n zorgen om dit vaccin maar wel  de gedachte erachter houdt mij enorm bezig. Men wil je doen geloven dat je weer je oude leven kunt oppakken alsof er niets gebeurt is . Geld speelt een enorme rol , maar ook wil men vrij zijn om te doen en laten wat zij maar willen en dit alles heeft een prijs kaartje natuurlijk. Aan wie verkoop jij je ziel?  De bijbel zegt niets over vaccineren en of dit verkeerd is, het vaccine zal dan misschien niet het gevaar zijn , maar de geestelijke wereld er achter kan dit wel. Natuurlijk geloven wij dat God alles in handen heeft en Hij jou en mij niet laat roven uit zijn handen. Dus bedenk wel dat er vele gedachte leven onder de mensen vanuit openbaringen 13 vers 17 aan wie geven wij ons leven en voor wie en W voor wie buig  jij de knieën? , is dit de wereld of voor Koning Jezus. Zeg het maar!
    Nadenken over dit vaccin kan geen kwaad en wat is jouw motivatie om dit vaccin in je te laten spuiten waar nog heel veel vragen over zijn die niet of nog niet beantwoord zijn ook niet of het wel werkt.
    Maar we geloven toch dat we veilig zijn bij de Hemelse Vader en hebben een eeuwig leven ontvangen , waarom dan toch buigen voor het vaccin en wat men beweert en die zogenaamd jouw normale leven terug kan geven , maar tegen welke prijs dan en welke geestelijke wereld gaat erachter schuil , dat houdt mij bezig als volgeling van de Here Jezus.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid