Spring naar bijdragen

IlonkavanVliet

Members
 • Aantal bijdragen

  51
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over IlonkavanVliet

 • Rang
  CrediGup
 • Verjaardag 24-09-1964

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Religie
  Christen/Hebreeuwse

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dus een geloof die dat wel prima vindt is de waarheid niet. De legers zegenen voordat ze de strijd ingaan kan dus niet. Kijk naar de Twee Wereldoorlog. Protestant tegen protestant Wat heeft een leger zegenen nou te maken met dat God iemand pijn wil doen. God houd per definitie al niet eens van oorlog. Ménsen willen een oorlog.
 2. Hi, lieve mensen, Ik ben Ilonka van Vliet, geboren te Utrecht/Nederland op 24 september 1964, dienaar van de Allerhoogste, mijn Vader en Zijn Zoon Christus Jezus. Ik zweer bij Hem die leeft tot in alle eeuwigheden, die de hemel geschapen heeft en hetgeen daarin is, en de zee en hetgeen daarin is, en de aarde en hetgeen daarop is, dat ik Zijn waarheid schrijf en zal schrijven. Zalig hij die deze woorden leest, hoort en bewaart, want de wederkomst van onze Heer is spoedig en er zal geen uitstel meer zijn. Het doel van de mens op aarde ; een volmaakt mens te worden zoal Hij.
 3. Hi, lieve mensen, Ik ben Ilonka van Vliet, geboren te Utrecht/Nederland op 24 september 1964, dienaar van de Allerhoogste, mijn Vader en Zijn Zoon Christus Jezus. Ik zweer bij Hem die leeft tot in alle eeuwigheden, die de hemel geschapen heeft en hetgeen daarin is, en de zee en hetgeen daarin is, en de aarde en hetgeen daarop is, dat ik Zijn waarheid schrijf en zal schrijven. Zalig hij die deze woorden leest, hoort en bewaart, want de wederkomst van onze Heer is spoedig en er zal geen uitstel meer zijn. Een persoonlijke relatie beginnen met onze Heer Christus Jezus.
 4. IlonkavanVliet

  Wat is het verschil..

  Hallo Jessica77, Wat fijn dat je je wil verdiepen in het geloof. Ten eerste moet je weten dat God heel veel van je houd, ondanks alles. Om de waarheid te kunnen weten is er maar één weg en dat is de Zoon van God geloven en volgen. Want er staat geschreven in de bijbel (en er is maar één bijbel, niet bijv. de bijbel van de Jehova's) Johannes 14 vers 6 ; Jezus zeide tot hem; Ik ben de weg en de waarheid en het leven; niemand komt tot de Vader dan door Mij. Zodra je denkt, 'ja ,dat geloof ik, ik geloof dat Christus Jezus de Zoon van God is', dat Hij voor onze zonden is gestorven, en w
 5. IlonkavanVliet

  Sabbath

  Niet alleen in de openbaringen dus maar ook in Matt. 5;19 'wie...geboden ontbindt.. Deut.4:2 Gij zult aan wat ik u gebied niet toedoen en afdoen.
 6. Nou, ik volg echt geen zelfbedachte figuur maar God onze Vader Schepper van hemel en aarde en zijn Zoon Christus Jezus. En even voor de duidelijkheid, wat ik al een keer gezegd heb, als er één waarheid is kan je daar niet meer over discussiëren maar over de rest wel.
 7. En waarom kan dat niet alle twee van alleen God afkomstig zijn, want waarschijnlijk begrijpen wij elkaar niet. God kan ons met ZIJN waarheden, die dus tegelijkertijd ook mijn waarheden zijn geworden, (want je moet hier uitkijken wat je schrijft, en heel goed op je woorden letten) jou vragen om openbaar te gaan en je kan Hem ook onvoorwaardelijk volgen. En ik kan het onderscheid maken door hetgeen je hoort; het bericht om zo te zeggen. God zou nooit vragen om iemand pijn te doen of zo.
 8. IlonkavanVliet

  Kan God ook verdrietig zijn?

  En toch blijft Hij van ons houden, bewonderingswaardig, vind je ook niet?
 9. IlonkavanVliet

  Kan God ook verdrietig zijn?

  Beste TTC, heb je deze passages al gelezen in de bijbel; Maar indien.....zal mijn ziel in het verborgene moeten wenen...ja van tranen vloeien. Jer.13:17 en Jeremia 14:17; Mijn ogen moeten van tranen vloeien nacht en dag zonder tot rust te komen..... Dat is jouw antwoord op je vraag of God ook verdrietig kan zijn.
 10. Waarom denk je dan dat ik hieraan meedoe, deze discussies? juist om mijn waarheden te delen met anderen. En ik controleer niet iets wat van mijzelf afkomstig is, want dan is het niet meer van God, of van de tegenstander, die openbaring. Hij wil dat ik in de openbaarheid treed EN Hij wil dat je Hem onvoorwaardelijk gehoorzaam bent. En, en dus. Ik ga pas iets openbaren van de waarheid als ik daar 100% zeker van ben. *En hieraan onderkennen wij, dat wij Hem kennen; indien wij Zijn geboden bewaren. Wie zegt; Ik ken Hem, en Zijn geboden niet bewaart, is een leugenaar en in die is de waarheid n
 11. Je weet dat het Zijn stem is omdat je dat controleert. Hij laat echt wel weten of Hij het is of onze tegenstander. Iets negatiefs bijv. wat tegen alles wat God is ingaat enz. komt niet van God.
 12. Vreselijk dat jij er zo over denkt en daarbij hoop ik niet dat je nu gaat beweren dat je in onze Almachtige Schepper geloofd, want dat doe je dus duidelijk niet. Ook met jou ben ik dus helaas uitgepraat.
 13. Het klopt dat iets wat waar is controleerbaar is, maar een openbaring van God is voor jou zelf echt controleerbaar. Als je die openbaring dan gecontroleerd hebt kun je die vergelijken met anderen, en als die dan hetzelfde zeggen is dat de waarheid. Als ze tegenstrijdig zijn is het dus niet de waarheid, simpel toch?
 14. Inderdaad hoor ik echt Zijn stem, maar ik ben niet de enige hoor, kijk vooral naar de vele You Tube -video's, waarin nog veel meer getuigen Zijn stem te horen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid