Spring naar bijdragen

C-F-K

Members
 • Aantal bijdragen

  108
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 1. C-F-K

  Het bewijs dat God bestaat!

  Dan..niet zoveel. Dan heeft ie voorspellingen gedaan die uitkomen. Hoe link je dat aan God? Beter gezegd: hoe is dat een godsbewijs? Je zou kunnen zeggen dat deze door de heilige geest zijn ingegeven, maar een echt hard tastbaar bewijs heb je natuurlijk nooit. Of de hemel moet zich openen en een stem zou het verkondigen natuurlijk, ookal heb je dan nog steeds mensen die het niet (willen) geloven
 2. C-F-K

  Vegetarisme en de bijbel

  Dat en post zoals "kijk wat mijn kind kan" heeft ervoor gezorgd dat ik het gezichtenboek af heb gezworen! Dat klopt. Er wordt gesproken dat de mens een gigantische sprong voorwaards bracht door de merg uit botten te zuigen... Maar 80%? Dat is een vrij fors getal! Misschien als we de personen die op 1 jan. beginnen en 2 jan. weer stoppen, maar de mensen die ik in mijn omgeving spreek houden het toch wel wat langer uit!
 3. Een eeuwige studenten klasieker: Pasta Pesto? Pasta/Penne koken, pesto erdoorheen en klaar... Je kan het opvrolijken met wat cherrie tomaatjes, geroosterde pijnboompitjes, sla of wat je ook maar hebt liggen. Voor de wel-vleeseters kan je er wat zalm bij gooien!
 4. Het is absurd dat dit kan bestaan. Wat voor wereld leven we dat er mensen zijn die dit kunnen doen? Ik kan dit soort dingen echt niet zien/horen... Mijn dag, net zoals mijn vertrouwen in de mensheid is bij deze verpest. EDIT: Niet als commentaar! Dit soort dingen moeten juist aan het licht gebracht worden zodat "we" er iets aan kunnen doen... Ik ben alleen zeer gevoelig voor dit soort zaken.
 5. Het was niet tegen jou gericht mocht je dat denken...
 6. En daar wil ik aan toevoegen dat een ieder die denkt mensen te verwonden/doden vanuit een geloof, of dat nu vanuit een Joods, Christen, Islamitisch of Scientologisch oogpunt gebeurd, terecht moet staan voor zijn/haar acties en bedoelingen.
 7. Vergiffenis is niet vanzelfsprekend. Het is in mijn visie niet zoals tegen tegen iemand zijn/haar been schoppen, sorrie zeggen om het vervolgens weer te doen... Als er ECHT om vergeving wordt gevraagd en de persoon heeft er oprecht spijt van, dan krijgt deze vergevening. Misschien direct, meestal door zijn/haar werken. Er zijn ook verschillende varianten op de vergiffenis. Sommige zeggen dat een zonde op je ziel achterblijft als een soort litteken en er dus altijd blijft bestaan. Iets waar je jezelf ooit eens voor moet verantwoorden.
 8. Daar ben ik het mee eens. Xenofobie en media heeft in onze samenleving de overhand genomen van logisch nadenken. Bij ons in de buurt hebben ze een initiatief gestart genaamd "Couscous en appelmoes". Autochtone- en allochtone buurtbewoners komen samen om een maaltijd met elkaar te nuttigen. Heel no-nonsense en open. Daar ben ik het niet mee eens, al helemaal niet in het NT.
 9. Haha nee hoor. Er was/is een stelling, daar reageer ik op. Als dat niet gewaardeerd wordt en zelfs een klein beetje aanvallend antwoord krijgt, dan is het voor mij klaar... Ik zal niet meer reageren.
 10. Goed, ik merk het al... Jij weet het allemaal beter.
 11. Blijkbaar, als we sommige mogen geloven krijgen we nooit de kans om het haar zelf te vragen omdat er geen hiernamaals is/ze zo slecht was dat ze naar het eeuwige vuur gaat*. (*doorhalen wat je niet van toepassing vind) Dooddoener... Zoals ik het zie is het antwoord "2" op de vraag "1+1=" ook een dooddoener maar dat maakt hem nog niet minder goed. Maar goed, mijn 2 cent zijn weer op.
 12. Linksom of rechtsom, blijft het nu eenmaal zo dat er maar 1 persoon weet/wist hoe het echt zat, en dat was ze zelf. Natuurlijk kom je onderzoeken en documentaires tegen die schreeuwen wat er allemaal fout is gegaan, maar een echt objectieve documentaire moet ik nog tegekomen.
 13. Haha, Ineke en ik (wij) zullen het over dit onderwerp nooit eens worden, dat weet ik. Daarom ben ik ook gestopt met het reageren op haar topics. Ik ben hier om te leren en niet om ruzie te zoeken!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid