Spring naar bijdragen

cobybryant

Members
 • Aantal bijdragen

  2.237
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door cobybryant geplaatst

 1. Nee permanent. Hij maakte een geintje over Maria en een pint met 'r drinken en dat is hier niet toegestaan. Je zou haast het idee krijgen dat ze hier ook vereerd wordt. Jezus dronk trouwens wel een wijntje met de mensen. Nou ja, dan ik ga ik credible maar permabannen. De groeten!
 2. cobybryant

  Opwekking

  Overigens geloven katholieken ook dat Jezus ooit terugkomt, dus beschouw het alsof ik mijn tijd vooruit ben, of word ik nu gebanned net als Ken Yehuwdiy?
 3. cobybryant

  Opwekking

  Dat is sowieso positief. Ik ben toch maar weer begonnen.
 4. Ken Yehuwdiy heeft aan de lijve ondervonden dat kritiek op de RKK hier op credible in welke vorm dan ook je betaald gezet wordt middels een ban! En terecht ook, pak zulke raddraaiers maar aan! Een ieder die ontkent dat de RKK de enige ware kerk is speelt op de man en moet gebanned worden. Wie van de moderators vergezeld met naar de heilige mis? Ursa? Of Olorin?
 5. cobybryant

  Opwekking

  Hoe dan? Altijd een gevuld broodtrommeltje bij de hand houden? Ik neem aan door te biechten enzo. Maar zonder gekheid, ik zou ook wel willen weten hoe je je voor zoiets gereed kan maken. En dan bedoel ik vooral het praktische aspect. Netzoals ze zich voor moesten bereiden bij Zijn eerste komst. Johannes de Doper: wie een dief was stele niet meer, zulk soort dingen. Ik ben acuut weer gekapt met paffen.
 6. cobybryant

  Opwekking

  Die man zijn vader is overleden in zijn armen. Daarom wil hij niet dat iemand dat mee hoeft te maken wat hij heeft meegemaakt. Dat was bij John G. Lake ook. Eerst overleed zijn halve familie aan ziektes en toen kreeg hij er een haat tegen en kreeg een genezingsbediening in Afrika. Dat uitstrekken naar genezing komt omdat ze willen dat iedereen gered wordt, het is een onderdeel van evangelisatie, om de mensen te laten zien dat God van ze houdt. Ik volg Plat en die andere man al een tijdje op Facebook. Mensen bekeren zich op straat als ze voor ze bidden, ook hier in Nederland. Ik zag een video v
 7. cobybryant

  Opwekking

  Opstanding der doden krijgen we ook nog trouwens. Sorry hoor, maar volgens mij is het veel later dan ik dacht. Eerst lees ik al over dat vredesverbond met Israel en nu dit: http://www.articlesbase.com/christianit ... 95777.html Maak je gereed, Jezus komt spoedig. Opname is helemaal niet dat er een stel christenen de hemel ingaan, dat is de verlossing van de zondenatuur, de Paulus bekering. Day of atonement. Waar de schepping met reikhalzend verlangen op wacht. Denk ervan wat je wilt, maar ik maak me gereed.
 8. Dream Turns Hate-Filled Muslim Into Lover of Israel http://www.charismanews.com/world/40582 ... -of-israel
 9. De koningin des hemels staat al in Jeremia en Maria uit de Bijbel is niet de koningin des hemels. Jeremia 7:18 De kinderen rapen hout, de vaders steken vuur aan en de vrouwen kneden deeg om offerkoeken te maken voor de koningin des hemels en zij brengen plengoffers aan andere goden teneinde Mij te krenken.
 10. cobybryant

  Getal van het beest

  Zij hebben Jezus niet aangenomen. Is het argument dat ze Gods heilige volk zijn niet automatisch de toegang tot Jezus. Jezus was zelf een Jood. Of denk ik nou wel erg door de bocht. Wij menen/denken te vinden dat ze zich moeten bekeren. Dat meende Jezus ook. Die Farizeeen waren niet automatisch gered.
 11. cobybryant

  Getal van het beest

  We hebben het over de joden in de eerste eeuw en dat velen van hen zich bekeerden tot het christendom getuigt heel het NT van. Dan hebben we het wat mij betreft over christenen of joden-christenen zoals ze in de vroege kerk genoemd werden. Wat mij betreft gewoon christenen met een joodse achtergrond. Dat zijn joden: God lovers. Of je kunt ze christenen noemen, zo werden ze in de Bijbel later ook genoemd. Ze zijn er nog steeds trouwens, ook in de kerk. Er is altijd een rest overgebleven.
 12. cobybryant

  Getal van het beest

  Zeer zeker en hoe opmerkelijk dat niet iedereen dat ziet toch? Denk hier eens lang en diep over na (en dat bedoel ik niet sarcastisch, want ik bid het je) : waarom is er geen gebed bij machte iedereen de ogen te openen? Komt nog, geen eenheid, daarom zien ook heel veel niet dat God een is.
 13. cobybryant

  Getal van het beest

  Waarom moet het een nadeel zijn? Zie Romeinen 3,1. Zij hebben Jezus niet aangenomen. Wie zij? Er zijn joden die Hem wel en die Hem niet aan hebben genomen, netzoals bij heidenen. Waarom zouden de joden die Hem aan hebben genomen de sabbat en spijswetten moeten houden en de heidenen niet? De tussenmuur is weggebroken.
 14. cobybryant

  Getal van het beest

  Kolossenzen 2 De dwaasheid van menselijke inzettingen 16 Laat dan niemand u blijven oordelen inzake eten en drinken of op het stuk van een feestdag, nieuwe maan of sabbat, 17 dingen, die slechts een schaduw zijn van hetgeen komen moest, terwijl de werkelijkheid van Christus is.
 15. cobybryant

  Opwekking

  Hij heeft hele wijze uitspraken die man. Tyler G. Johnson True strength is being able to not let ridicule, insults, and accusations infect your love with even a hint of bitterness.
 16. Ja inderdaad, zat peuters tot geloof gekomen door de peuterbijbel. Ik vond het raar toen ik het las, die straatbijbel, maar misschien werkt het wel.
 17. cobybryant

  Opwekking

  Die man heeft zijn naaste lief en wil niet dat hen overkomt wat hem overkomen is.
 18. cobybryant

  Opwekking

  Ehmm dat bedoelde ik ook. It's all about dying. Dat preken die lui juist ook. Niet meer voor jezelf leven. Ik leef niet meer, Christus leeft in mij. Je ziet een paar stromingen binnen de vroegere pinksterkerk: een groep die er helemaal niks van gelooft en nu anti wonderen is en er zelfs tegen preekt, charismatischen die achter de tekenen aangaan en dat belangrijker vinden dan God Zelf en degenen die met Hem aan zichzelf willen sterven en opstaan. En hen volgen de tekenen i.p.v. dat zij de tekenen volgen. Dus pas maar op dat ze jou niet gaan volgen, want jij zit volgens mij op de goede weg. Go
 19. cobybryant

  Opwekking

  Er staat in die link van wel.
 20. cobybryant

  Opwekking

  Goh, verrassend. Maar Tyler Johnson dus wel? Ja http://www.deadraisingteam.com/DRT/Tyler_Johnson.html Hij heeft hier les gegeven in Nederland volgens mij en Plat is vrienden met hem.
 21. cobybryant

  Getal van het beest

  Ik vind het net zo on- of offtopic als de sabbatdiscussie eigenlijk. Misschien is het u nog niet opgevallen maar het topic gaat wel over openbaring 13 en 14 waarin gesproken wordt over het merkteken van het beest. Een merkteken dat gaat over aanbidding en tegengesteld is aan hetgeen God van de mens verlangt en als (merk)teken tussen Hem en de mensheid heeft aangeduid Welnu hetgeen God verlangt is dat Hij aanbeden wordt op een door Hem welbepaalde dag hetgeen door de andere machten wordt genegeerd en vervangen. het resultaat van deze vervanging wordt door God benoemd als het merkteken van
 22. cobybryant

  Opwekking

  Dat zoeken ze volgens mij in die film uit. Ik ken alleen gevallen uit China en Afrika en dat die man van Raised from the dead van Reinhard Bonnke wat gedocumenteerd was.
 23. cobybryant

  Opwekking

  Helemaal niet moeilijk inderdaad.
 24. cobybryant

  Opwekking

  Hij heeft zijn excuses ook aangeboden. Daar moet je inderdaad mee oppassen. Ik geloof dat elke gelovige het kan doen als God hem daar opdracht toe geeft. Maar dan moet je je niet vergissen en dingen gaan zeggen zoals het gaat zeker gebeuren in dit geval. Pas als het is gelukt blijkt dat God het wou.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid