Spring naar bijdragen

Eruption

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Eruption

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    muziek, vrienden, natuur
  • Beroep
    Student
  1. Eruption

    Facebook

    Quote: Op zondag 30 januari 2011 14:23:01 schreef Benedictus17 het volgende: Facebook is veel volwassener. Ik vind het een prettige site omdat het helpt om een netwerk op te bouwen en dat is nogal handig ivm mijn opleiding. Dan zou je ook LinkedIn kunnen gebruiken. Is meer professioneel
  2. Eruption

    within temptation

    Ik luister kapot veel Metal, heb WT dan ook al wat keertjes live gezien. Erg leuk. Heb ook totaal geen problemen hiermee met m'n ouders,gelukkig. Ze zeuren wel eens over de herrie, maar dat is dan gewoon omdat het te hard staat . Met andere mensen uit de kerk bij mij [CGK, behoorlijk behoudend] ligt het inderdaad anders, zoals jij beschrijft. Dingen worden per definitie afgeschreven zonder dat er inhoudelijk naar gekeken wordt of op ingegaan. Dat vind ik zelf altijd erg jammer, behalve het feit dat ik dan wel weer gaan uitleggen naar welke muziek ik luister en er vervolgens uren lang met passi
  3. Quote: Op zondag 23 januari 2011 18:32:42 schreef annzie het volgende: Mijn mamma en ik hebben vandaag meegedaan met de nationale vogelteldag. We hebben een teleurstellende vangst van 0 vogels... Je hoeft ze toch ook niet te vangen , ik dacht dat zien genoeg was .
  4. Vogelteldag ftw. Overigens hier nog een leuk vogelverhaal. Toen mijn ouders nog in een flat woonden en ik nog lang niet in zicht was, zat er eens een kraai op het balkon, vertelde m'n vader. Vervolgens ging de bel en er stond en man aan de deur die vroeg of hij zijn kraai van het balkon mocht halen. M'n pa had uiteraard geen flauw idee of ie al dan niet in de maling werd genomen en stemde maar in. Slot van het liedje was dat de man het balkon op ging, de kraai op z'n schouder ging zitten, hij mijn vader vriendelijk bedankte en weer verder ging. LOL.
  5. Eruption

    Concerten/Festivals

    13 Mei naar Scream it like you mean It tour in Tivoli en 8 Juni naar Iron Maiden in 't Gelredome Moet wel leuk worden allebei.
  6. Eruption

    Het interview-topic

    Even de koelkast in met die vragen .
  7. Eruption

    Het interview-topic

    Als het nog kan doe ik graag mee om de mensen hier een beetje te leren kennen. Voor Paul: Denk je niet dat chaffeuren vreselijk begint te vervelen na een x aantal jaar?
  8. Ik heb Scrum zelf ook live gezien, jaartje of 2 geleden op zo'n jaarlijks terugkerend Muziekfestijn hier in Katwijk . Ik ben niet zo into Folk maar vond Scrum altijd wel een aardig repertoire hebben. Voor zo ver mijn Folk Metal knowledge gaat ken ik alleen Eluveitie en dat schijnt volgens de kenners dan meteen een van de betere bands te zijn.
  9. Eruption

    tekenen

    Een schaap en een leeuw in een ruimte voor 'rare combinaties' zal het wel goed doen zoals Raido ook zegt.
  10. Quote: Op zondag 09 januari 2011 12:33:17 schreef Hongerige Wolf het volgende: Ik vond trouwens dat ze niet zo mooi zingen. Ik ook niet hoor, maar m'n moeder is er helemaal weg van. Gelukkig verschillen smaken .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid