Spring naar bijdragen

Barbara van loo

Members
  • Aantal bijdragen

    366
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Barbara van loo geplaatst

  1. Staat er al Maar bedankt allemaal..
  2. Waar gaat dus Ezechiel 40 tot 44 over..iemand?
  3. Weetje wat het is, ze halen Ezechiel 40 tot 44 aan, daarin worden allerlei maten genoemd etc.. dus hoe kan dat volgens jou dan slaan op het lichaam. Als je de passages leest, er worden maten genoemd etc en dat mensen hun hoofd niet kaal moeten scheren etc... hoe kunnen deze hoofdstukken spreken over het lichaam? Zover ik weet, is dat niet een typisch katholieke gedachte, maar zijn er ook protestanten die zeggen dat de joden een derde tempel willen bouwen, maar benoemen het ook als onterecht, aangezien de ware tempel nu het lichaam van de gelovige christen is.
  4. Ik vond het volgende op wikipedia: De katholieke Kerk leert dat de heropbouw van de derde tempel op de Tempelberg een gebeurtenis van de Eindtijd zou zijn, maar duidt aan dat de Messias in Jezus Christus reeds gekomen is, en dat de ware tempel van God gevonden wordt in de Kerk der christenen, het nieuwe Israël, en dat daarin het waar en voortdurend en wereldwijd offer, namelijk de Eucharistie, wordt opgedragen aan God, in éénheid en identiciteit met het kruisoffer op Golgotha. http://nl.wikipedia.org/wiki/Tempelberg Blijkbaar de katholieke kerk ondersteund dus dit principe, zijn hier ook
  5. Een beetje een late reactie maar, bedankt voor de reacties. Ik heb nog een vraag..hoe wordt er door de christenen aangekeken tegen Ezechiël 40 tot 44 die volgens de joden zou gaan over een nieuwe tempel die gebouwd zou worden.. hoe zien jullie die verzen.. en zijn jullie het eens met de joden dat de messias een 3e tempel zal bouwen? Waarover gaan die verzen volgens de christenen?
  6. Bedankt allemaal, ik vroeg mij af ,zijn deze verzen al "uitgekomen" of gaat dat nog gebeuren,"volgens jullie geloof"?
  7. Barbara van loo

    Ezechiël 37

    Over wat gaat de volgende bijbel verzen? Iemand die uitleg kan geven.. Ezechiel 37 21 Spreek dan tot hen: Zo zegt de Heere HEERE: Ziet, Ik zal de kinderen Israëls halen uit het midden der heidenen, waarhenen zij getogen zijn, en zal ze vergaderen van rondom, en brengen hen in hun land; 22 En Ik zal ze maken tot een enig volk in het land, op de bergen Israëls; en zij zullen allen te zamen een enigen Koning tot koning hebben; en zij zullen niet meer tot twee volken zijn, noch voortaan meer in twee koninkrijken verdeeld zijn. 23 En zij zullen zich niet meer verontreinigen met hun drekgoden,
  8. Ik weet niet of jij degene was die het weggehaald had, maar ik had er wel wat bij geschreven namelijk, halal slachten, oordeel zelf. Dus maar goed. Geen probleem verder.
  9. Ik plaats het zodat iedereen kan zien hoe Halal slachten gebeurd. En dat er juist heel veel rekening wordt gehouden met het dier, als je de video's bekijkt zal je kunnen zien dat de dieren zich volledig overgeven en en tot rust komen, en weetje hoe het halal slachten in zijn werk gaat.
  10. Halal slachten de vervolg video's op het deel hierboven. Deel 2a: Deel 2b:
  11. Waarom worden alleen de links die ik plaats weggehaald? In het topic youtube filmpjes staan heel veel links en ik mag er hier niet eens 1 plaatsen ik doe het op dezelfde manier hun schrijven de titel en de link dus dan mag ik het toch ook zo doen? Video over Halal slachten Als je dit nu weghaalt ben je niet eerlijk want ik plaats gewoon links op dezelfde manier als andere. Dus dan begrijp ik dit beleid niet.
  12. halal slachten. bekijk en oordeel zelf.
  13. Oke je volgt niet het Christendom dus? Wat ben je wel wat is je geloof? Hoe zie je Jezus wel? En hoe kan Jezus alwetend zijn alleen God is toch alwetend!? 1. JA 2. JA (maar ik val niet onder 'jullie' want ik geloof niet dat Jezus God is.)
  14. Zou u misschien in het topic Jehovah-getuigen bij levensbeschouwing willen reageren? gr, barbara
  15. "ik snap er geen snars van" ... snap jij het wel dan? Eerlijk? Zo ja leg het maar uit.. Is er überhaupt iemand die een soort van uitleg heeft. Zo ja, leg maar uit.. hoe jij dit ziet vanuit jou zienswijze. Ik kom gewoon met een vraag, ik ga er vanuit dat Christenen antwoordden hebben op geloofs-gerelateerde vragen vooral als het gaat om zoiets. Of het juist is, is weer een ander verhaal..
  16. Dus het vers klopt nu niet meer volgens jou, dat alleen de Vader het weet. Nu weet de "zoon" het ook? Dus het vers moest eigenlijk zijn volgens jou : Niemand weet wanneer die dag en dat uur zullen aanbreken, ook de hemelse engelen en de Zoon (TIJDENS ZIJN LEVEN!!!) niet, alleen de Vader weet het. [...] Weest dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag jullie Heer komt. [De] mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht Dus dit vers klopt niet meer, want "de zoon'' weet het nu wel? Waarom zij God dan dat alleen Hij het weet, dit geldt toch voor altijd niet slechts toen Jez
  17. Als Jezus alwetend is, waarom wist hij dan niet wanneer het uur zal aanbreken, als hij niet weet wanneer het zal aanbreken is hij niet alwetend toch? Niemand weet wanneer die dag en dat uur zullen aanbreken, ook de hemelse engelen en de Zoon niet, alleen de Vader weet het. [...] Weest dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag jullie Heer komt. [De] mensenzoon komt op een tijdstip waarop je het niet verwacht. (Mt 24:36,42,44) Dus hoe kan het antwoord op beiden ja zijn?
  18. Beste Christenen, 2 vragen.. 1-Ik vroeg mij af, is God volgens jullie alwetend? 2-is Jezus (die volgens jullie God is) alwetend?
  19. xlisanne, ik begrijp je uitleg wel een beetje. Je zegt dat God veel van ons houdt, waarom moest er dan inderdaad die vloek over ons komen bij ons is dat niet. Wij maken nu eenmaal zondes toch, het is begonnen met de kleine zonde van Adam en Eva en ze zijn naar de aarde gestuurd en hun nakomelingen wij zijn ook zondaren. Alle kinderen van Adam begaan zondes maar de beste zijn degene die berouw tonen. Wij begaan zondes en doen goede daden, hoe zijn goede daden in de wereld gekomen? God houdt van ons, daarom is er geen vloek over ons, bij ons is het niet nodig dat eerst iemand sterft voordat Hij
  20. Saint_Eve, In de bijbel wordt toch gesproken over dat de Kinderen niet zullen sterven voor de zonde van hun vader. (Deuteronomium 24:16) De vaders zullen niet gedood worden voor de kinderen, en de kinderen zullen niet gedood worden voor de vaders; een ieder zal om zijn zonde gedood worden. Hoe zit het dan met het geval van David? Daarbij vraag ik mij af in mijn vorige reacties heb ik het vers gekopieerd over dat als je vergeving vraagt dan betekend het niet dat je hoeft te sterven, dus zelfs voor Jezus betekend het niet dat je voor een zonde hoefde te sterven je moest gewoon vergiffenis vr
  21. Saint_Eve, In de bijbel wordt toch gesproken over dat de Kinderen niet zullen sterven voor de zonde van hun vader. (Deuteronomium 24:16) De vaders zullen niet gedood worden voor de kinderen, en de kinderen zullen niet gedood worden voor de vaders; een ieder zal om zijn zonde gedood worden. Hoe zit het dan met het geval van David? Daarbij vraag ik mij af in mijn vorige reacties heb ik het vers gekopieerd over dat als je vergeving vraagt dan betekend het niet dat je hoeft te sterven, dus zelfs voor Jezus betekend het niet dat je voor een zonde hoefde te sterven je moest gewoon vergiffenis vr
  22. Ja dit zo ongeveer wist ik wel, wij (als Moslims) geloven ook dat we van Adam en eva afkomstig zijn alleen het verschil is wij geloven niet in die zonde val, Adam en Eva waren gewoon vergeven. Maar als met die zonde de dood in het leven kwam, uiteindelijk gaan we nog steeds allemaal dood toch, dus waar ligt het verschil, voor de kruisiging waar jullie in geloven gingen mensen dood en nu nog steeds. Dus nee dat begrijp ik nog niet? In genesis staan een aantal "straffen" die het gevolg waren van de zonde, dat hij de zwangerschap tot een zware last zou maken, maar ook dit is ook na Jezus nog zo.
  23. Oke maar geldt die regel nu nog steeds van "degene die zondigt zal sterven" of is niet teniet gedaan door de kruisiging van Jezus?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid