Spring naar bijdragen

Barbara van loo

Members
 • Aantal bijdragen

  366
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit
 1. Staat er al Maar bedankt allemaal..
 2. Waar gaat dus Ezechiel 40 tot 44 over..iemand?
 3. Weetje wat het is, ze halen Ezechiel 40 tot 44 aan, daarin worden allerlei maten genoemd etc.. dus hoe kan dat volgens jou dan slaan op het lichaam. Als je de passages leest, er worden maten genoemd etc en dat mensen hun hoofd niet kaal moeten scheren etc... hoe kunnen deze hoofdstukken spreken over het lichaam? Zover ik weet, is dat niet een typisch katholieke gedachte, maar zijn er ook protestanten die zeggen dat de joden een derde tempel willen bouwen, maar benoemen het ook als onterecht, aangezien de ware tempel nu het lichaam van de gelovige christen is.
 4. Ik vond het volgende op wikipedia: De katholieke Kerk leert dat de heropbouw van de derde tempel op de Tempelberg een gebeurtenis van de Eindtijd zou zijn, maar duidt aan dat de Messias in Jezus Christus reeds gekomen is, en dat de ware tempel van God gevonden wordt in de Kerk der christenen, het nieuwe Israël, en dat daarin het waar en voortdurend en wereldwijd offer, namelijk de Eucharistie, wordt opgedragen aan God, in éénheid en identiciteit met het kruisoffer op Golgotha. http://nl.wikipedia.org/wiki/Tempelberg Blijkbaar de katholieke kerk ondersteund dus dit principe, zijn hier ook
 5. Een beetje een late reactie maar, bedankt voor de reacties. Ik heb nog een vraag..hoe wordt er door de christenen aangekeken tegen Ezechiël 40 tot 44 die volgens de joden zou gaan over een nieuwe tempel die gebouwd zou worden.. hoe zien jullie die verzen.. en zijn jullie het eens met de joden dat de messias een 3e tempel zal bouwen? Waarover gaan die verzen volgens de christenen?
 6. Bedankt allemaal, ik vroeg mij af ,zijn deze verzen al "uitgekomen" of gaat dat nog gebeuren,"volgens jullie geloof"?
 7. Barbara van loo

  Ezechiël 37

  Over wat gaat de volgende bijbel verzen? Iemand die uitleg kan geven.. Ezechiel 37 21 Spreek dan tot hen: Zo zegt de Heere HEERE: Ziet, Ik zal de kinderen Israëls halen uit het midden der heidenen, waarhenen zij getogen zijn, en zal ze vergaderen van rondom, en brengen hen in hun land; 22 En Ik zal ze maken tot een enig volk in het land, op de bergen Israëls; en zij zullen allen te zamen een enigen Koning tot koning hebben; en zij zullen niet meer tot twee volken zijn, noch voortaan meer in twee koninkrijken verdeeld zijn. 23 En zij zullen zich niet meer verontreinigen met hun drekgoden,
 8. Ik weet niet of jij degene was die het weggehaald had, maar ik had er wel wat bij geschreven namelijk, halal slachten, oordeel zelf. Dus maar goed. Geen probleem verder.
 9. Ik plaats het zodat iedereen kan zien hoe Halal slachten gebeurd. En dat er juist heel veel rekening wordt gehouden met het dier, als je de video's bekijkt zal je kunnen zien dat de dieren zich volledig overgeven en en tot rust komen, en weetje hoe het halal slachten in zijn werk gaat.
 10. Halal slachten de vervolg video's op het deel hierboven. Deel 2a: Deel 2b:
 11. Waarom worden alleen de links die ik plaats weggehaald? In het topic youtube filmpjes staan heel veel links en ik mag er hier niet eens 1 plaatsen ik doe het op dezelfde manier hun schrijven de titel en de link dus dan mag ik het toch ook zo doen? Video over Halal slachten Als je dit nu weghaalt ben je niet eerlijk want ik plaats gewoon links op dezelfde manier als andere. Dus dan begrijp ik dit beleid niet.
 12. halal slachten. bekijk en oordeel zelf.
 13. Oke je volgt niet het Christendom dus? Wat ben je wel wat is je geloof? Hoe zie je Jezus wel? En hoe kan Jezus alwetend zijn alleen God is toch alwetend!? 1. JA 2. JA (maar ik val niet onder 'jullie' want ik geloof niet dat Jezus God is.)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid