Spring naar bijdragen

Fitness topic


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 827
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:
"Warrior4Jah" schreef het volgende:

Ik train biceps door gewoon te liften met 40 kilo. Maar voel telkens weer de spieren in mijn onderarmen trekken, erg irritant.

Heb je een straight bar of een curl/EZ bar? Een EZ bar is gebogen, belast je polsen en onderarmen veel minder. Je kunt je biceps beter trainen met dumbells dan met een straight bar.

Quote:
"Warrior4Jah" schreef het volgende:

Heb nu trouwens wel iets cools op mn kamer, gewoon een balk met haken opgehangen. Nu dus elke avond optrekken, is erg lekkere oefening. Je trekt in mijn geval toch wel weer 75 kilo omhoog. Lekker cheap maar efficient

Pull-ups zijn idd een uitstekende oefening.

Quote:
"Kampski" schreef het volgende:

Is het wel mogelijk om die Dumbell fly's zonder bankje te doen? Voorlopig heb ik er nog geen...

Ja dat is mogelijk. Dan moet je ergens op kunnen liggen waar je je voeten vasthaakt en met je bovenlijf vanaf borsthoogte uitsteekt, een stukje in de lucht hangt. Dan kun je je fly's uitvoeren.

Of je moet op iets heel smals kunnen liggen, maar dat is er niet in de meeste huishoudens.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het went allemaal best snel hoor knipoog_dicht.gif Ik had na een aantal weken al geen spierpijn meer na de oefeningen, tenzij ik nieuwe ging doen puh2.gif Afwisselen is trouwens wel aan te raden. Ik moet er zelf ook op letten om niet tijden achter elkaar hetzelfde schema aan te houden (voor zover dat schema bestaat knipoog_dicht.gif)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nu ik eindelijk een vrije dag heb gevonden tussen het werk door, heb ik een fitness kaart aangevraagd bij Fit for Free (wat wel geld kost). Kent iemand echter een goed boek met verschillende fitness oefeningen? Telkens dezelfde oefeningen gaan ten slotte na een tijdje niet meer werken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...
Gast Anon_phpbb

Ik doe ook aan fitness.. Vind ik echt héérlijk smile.gif Ik houd echt heel erg van sport, vooral hardlopen en fitness dus.. Daar wordt ik altijd lekker happy van smile.gif


Samengevoegd:

Oké lekker bijzonder.. had alleen de erste pagina maar gelezen.. gaat nu blijkbaar over een heel ander onderwerp (A)

Link naar bericht
Deel via andere websites

@ Denise: Het gaat over fitness, je kunt hier alles kwijt wat daar mee te maken heeft. Dus je post is hier op zijn plaats smile.gif

Zelf heb ik de zware oefeningen een beetje verwaarloosd, heb me te veel op mijn bovenlichaam gericht. Komt doordat ik tegenwoordig vrijwel elke woensdag voetbal, dan komt het er niet echt van om mijn benen te trainen.

Ga het nu opsplitsen, donderdag train ik licht thuis, vrijdag de zware jongens (squat en deadlift).

Gewicht zit op 84-85kg, vet% is lager dan het lange tijd geweest is.

Hoe is het met de andere fitnessers?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het is idd even geleden dat ik hier wat gepost heb puh2.gif

Ben de laatste tijd ontzettend druk geweest, en heb daarom minder kunnen sporten.. de afgelopen paar weken gemiddeld 1-2x per week, veel te weinig. Heb vanaf nu meer tijd, en ben van plan volgende week weer met 3x in de week te beginnen.

Squaten heb ik al eventjes niet gedaan, en ik ben nog steeds niet van die Smith af voor wat betreft bankdrukken puh2.gif Echt forse vooruitgang heb ik nog niet geboekt.. het is meer het op pijl houden!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Je armen trainen...

Ga de vloer dweilen en wring de dweil uit met je armen.

Je benen trainen...

Haal de was van de lijn, vouw het beneden op en verdeel het in kleine stapeltjes waarmee je de trap snel oploopt en weer terug voor het volgende stapeltje.

Het gehele lichaam...

ga kasten opruimen, haal alles er uit, zet het op de grond, maak de kast schoon en pak het met diepe hurkzitten allemaal één voor één weer op en zet het in de kast.

Armspieren...boodschappen doen, lopend, met grote boodschappen tassen.

Wil je nog wat extra's? Til je benen wat hoger op tijdens het teruglopen.

Ook goed voor je armen...strijken

Stofzuigen, alle meubels van de kant, een fantastische work-out ...

Ga op de kinderen van de buren passen, ga op de grond liggen, doe je benen omhoog, leg een kind op je onderbenen en ga wipwappen.

Goed voor je buikspieren en been spieren.

Wat makkelijker, en vooral goed voor de benen, wip wappen met een kind op je voet terwijl je op een stoel zit.

nog meer huishoudelijks... sop de deuren van onderen tot boven, waarbij je niet bukt met je rug, maar door je kniën gaat en dan weerhelemaal naar boven en weer naar beneden...

Kortom, genoeg conditie werk en je houdt er nog een schoon en netjes huis/kamer aan over ook.

puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
"Liset" schreef het volgende:

Mag ik dan ook een afterfoto zien?

Er staan er een aantal verspreid door het topic knipoog_dicht.gif

@ Leo: zo, snel afgevallen zeg.

Heb weer een schouderblessure nu, waardoor ik niet kan benchen, en military presses alleen trek als ik de grip erg close houd, handen dicht bij elkaar dus. Erg vervelend, schouders gingen net erg goed.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid